Dodaj do ulubionych

KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM

IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 20:53
aprzedam o 50% taniej kosmetyki christiana diora mój nrgg 2536370 naprawde
tanio (nowe oryginalne wygrane w konkursie)
Obserwuj wątek
    • Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 00:54
      Jezeli mozesz to podaj ile za nie chcesz i co to sa za kosmetyki :)pozdrawiam
      papapappapa
      • Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:05
        są to dwa zestawy tylko nie wiem który dostanę jeden to: puder k kompakcie z
        filtrem 20SPF Diorskin Compact i pomadka Rouge Dior Addict a drugi zestaw:
        paleta cieni do powiek 5Coulerurs Dior i pomadka Rouge Dior Addict maoja cena
        to 150zL za zestaw
        • Gość: wesolutka Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 20.08.03, 14:03
          Gość portalu: Margo napisał(a):

> są to dwa zestawy tylko nie wiem który dostanę jeden to: puder k kompakcie z
          > filtrem 20SPF Diorskin Compact i pomadka Rouge Dior Addict a drugi zestaw:
          > paleta cieni do powiek 5Coulerurs Dior i pomadka Rouge Dior Addict maoja
          cena
          > to 150zL za zestaw

Cześć interesuje mnie zestw drugi, to pewnie ten z Glamur tak?? Ja tam pisałam
          o to ale niestety nie udało mi się. A czy umiałabyś to jakos tak zrobić bo
          zalezy mi też na tym pudrze w kompakcie. Czy kolory tych cieni są takie jasne
          jak na zdjęciu??? To mój numer GG: 3286743, napisz jak możesz.
          • Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 14:57
            pomyliłam sie przepraszam.chodziło mi o 150 zł za sztukę a za zestaw 200zł
    • Gość: aga Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 16:13
      widze ze teraz chce nabrac ludzi....ja widzialam samą pomadke za 100 a ty
      chcesz 150, szkoda czasu dziewczyno, nabierz kogos innego......
      • Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 20:55
        ja chcę 200 zł za KOMPLET!
        • Gość: karlaa Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.crowley.pl 20.08.03, 22:06
          Zatrzymaj to sobie,bedziesz miala co dac na prezent np. przyjaciolce na pewno
          sie ucieszy...
          • Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.03, 15:27
            A takie male pytanko : a dlaczego ty tego nie chcesz?????????????
    • Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.03, 15:28
      MARGO !!! takie male pytanko skierowane do ciebie dlaczego ty tego nie
      chcesz????
      • Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:15
        bo zkoda mi użtwać takich drogich kosmetyków więdząc że jak je sprzedam kupię
        soboe wiele innych rzeczy np. buty które właśnie sobie upatrzyłam.Nie ma
        innego powodu.No chyba że wygram puder to powodem będzie to ze wogóle ie
        używam pudru pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka