Gość: Margo IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 20:53 aprzedam o 50% taniej kosmetyki christiana diora mój nrgg 2536370 naprawde tanio (nowe oryginalne wygrane w konkursie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 00:54 Jezeli mozesz to podaj ile za nie chcesz i co to sa za kosmetyki :)pozdrawiam papapappapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 11:05 są to dwa zestawy tylko nie wiem który dostanę jeden to: puder k kompakcie z filtrem 20SPF Diorskin Compact i pomadka Rouge Dior Addict a drugi zestaw: paleta cieni do powiek 5Coulerurs Dior i pomadka Rouge Dior Addict maoja cena to 150zL za zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolutka Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.netkomp.net / 192.168.1.* 20.08.03, 14:03 Gość portalu: Margo napisał(a): > są to dwa zestawy tylko nie wiem który dostanę jeden to: puder k kompakcie z > filtrem 20SPF Diorskin Compact i pomadka Rouge Dior Addict a drugi zestaw: > paleta cieni do powiek 5Coulerurs Dior i pomadka Rouge Dior Addict maoja cena > to 150zL za zestaw Cześć interesuje mnie zestw drugi, to pewnie ten z Glamur tak?? Ja tam pisałam o to ale niestety nie udało mi się. A czy umiałabyś to jakos tak zrobić bo zalezy mi też na tym pudrze w kompakcie. Czy kolory tych cieni są takie jasne jak na zdjęciu??? To mój numer GG: 3286743, napisz jak możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 14:57 pomyliłam sie przepraszam.chodziło mi o 150 zł za sztukę a za zestaw 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 16:13 widze ze teraz chce nabrac ludzi....ja widzialam samą pomadke za 100 a ty chcesz 150, szkoda czasu dziewczyno, nabierz kogos innego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 20:55 ja chcę 200 zł za KOMPLET! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlaa Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.crowley.pl 20.08.03, 22:06 Zatrzymaj to sobie,bedziesz miala co dac na prezent np. przyjaciolce na pewno sie ucieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.03, 15:27 A takie male pytanko : a dlaczego ty tego nie chcesz????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX!!! Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.03, 15:28 MARGO !!! takie male pytanko skierowane do ciebie dlaczego ty tego nie chcesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: KOSMETYKI DIORA SPRZEDAM IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:15 bo zkoda mi użtwać takich drogich kosmetyków więdząc że jak je sprzedam kupię soboe wiele innych rzeczy np. buty które właśnie sobie upatrzyłam.Nie ma innego powodu.No chyba że wygram puder to powodem będzie to ze wogóle ie używam pudru pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś