Gość: monia IP: 213.25.69.* 20.08.03, 13:31 Mi osobiście nie smakuje, jakie jest wasze zdanie? Czy są jakieś specyfiki które mogą zmienić jej smak, bo mój chłopak bardzo lubi kiedy połykam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: Smak spermy IP: *.dedicate.pl / 192.168.1.* 20.08.03, 13:36 podobno jesli chlopak pije sporo soku z ananasow, jego sperma jest slodsza. a tak w ogole to przeciez jesli nie lubisz tego robic, to nie ma sensu sie zmuszac. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaw Re: Smak spermy IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 14:28 czy musimy o tym dyskutowac? jeszcze zaczniecie sie wymieniac receptami na lepszy posmak. 100gr. czeresni plus 2 kostki czekolady= slodka spema fujjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Smak spermy IP: 213.25.69.* 20.08.03, 14:41 Czy każdego faceta smakuje tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: Smak spermy IP: *.futuro.pl 20.08.03, 15:17 Ja pierdole hahahahahaha :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt O, moj idol :))) 22.08.03, 13:21 Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a): > Ja pierdole hahahahahaha :))))))))))))))))))))))))) wiedzialam, ze palniesz jedyna sensowna odpowiedz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve Re: Smak spermy IP: *.tpi.pl 20.08.03, 17:18 dodaj smażonej cebulki i zjedz z chlebem... po prostu niebo w gębie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* No to mamy kącik kulinarny IP: *.localdomain / 192.168.0.* 20.08.03, 17:26 najpierw lody na gałki potem bita śmetana że też jeszcze 10 lat temu był to temat, który pewnie nawet kurwy poruszały z zażenowaniem. Jak to świat idzie z postępem. A dziś widziałam dziewczynkę, tak z 12-13 lat, wymalowaną i ubraną jak wspomniana wyżej. Na pewno była normalna tylko dlaczego ubiera się w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: Smak spermy IP: siatka:* / 192.168.0.* 21.08.03, 00:27 Jak dla mnie pycha! Mój facio co prawda nie lubi kiedy połykam ale wyczytałam w Cosmo, że sperma ma duzo witamin a mało kalorii więc muszę go prosić choćby o łyczek. A poza tym powiedz mu, żeby jadł dużo bananów (mój kiedys był na diecie bananowej, ehh co za czasy odjazd, mniam mniam) heheheheh ludzie ale dylematy ;-))) "bo mi sperma nie smakuje, pomóżcie" Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_charlie Re: Smak spermy 23.08.03, 00:10 Ja pierdykam, chyba dam swojej Ex linka do tego watku, bo nie wierzyla, jak jej mowilem, ze prawie polowa dziewczyn "polyka", pomimo tego, ze sie do tego nie przyznaje publicznie... A moja nie chciala i juz. A jak poczytalaby wczesniej, ze "to smaczne", to kto wie, moze bysmy zwiazek utrzymali jeszcze na sexie ??? ;->>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Smak spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 00:40 powiedzcie mi jak to wszystko połykacie, przecież sperma jest bardzo gęsta (w wiekszości przypadków) ja mam trudności z jej połknięciem, ale tak w ogóle to uwielniam ten smak.papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Smak spermy IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 08:58 Taa sposób z ananasem jest trafiony w dziesiątke - urządź mu taka kuracje przez tydzien a nie bedziesz mogla oderwac sie od.. no... hmmm... Warunkiem jest ograniczenie przez ten czas palenia :( i spozycia czerwonego mięsa. Milego eksperymentowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssak Re: Smak spermy IP: *.radiozet.com.pl / 10.10.12.* 22.08.03, 10:53 postaw sobie obok łózka popitkę i wal jak wódeczke Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: Smak spermy 22.08.03, 13:34 Zacznijcie spokojnie,najpierw kogel-mogel :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia2 Re: Smak spermy IP: *.xtra.pl 23.08.03, 22:09 dzieki moja imienniczko za ten watek... dawno nie nakrecilam sobie takiej fazy... huczalam z tego chyba przez 2 godziny... jestes zajefajna... proponuje skorzystac z tych wszystkich kulinarnych rad... tylko blagam... podziel sie z nami swoimi odczuciami po... buheheheh Odpowiedz Link Zgłoś