Gość: aga123 IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 15:38 jak dlugo czekalyscie(po pierwszym razie)az wasza blona dziewicza sie zagoi i czy mozna stwierdzic,ze sie juz zagoila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: blona dziewicza IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 28.08.03, 16:05 wiesz ze nie mam pojecia??????nigdy sie nad tym nie zastanawiałam czy trzeba czekac wiec nawet nie pamietam.......hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: blona dziewicza IP: *.tele2.pl 28.08.03, 20:56 Czekać trzeba około tygodnia.Wtedy zdąży się ładnie zagoić i można szaleć dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze nie zagojo Re: blona dziewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 23:07 a czy przez ten czas wystepuje jakies plamienie?i czy was bolało?bo mnie nawet nie boli ino troszke krwawi..płacze czy cuś? ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: blona dziewicza IP: *.tele2.pl 29.08.03, 20:54 Heh,no może jeszcze trochę krwawić i boleć.Ale to przechodzi:))) Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś