Dodaj do ulubionych

PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.gabo.pl 29.08.03, 16:11
Witam!Mam pytanie,od roku biore pigułki i pale papierosy...mam pytanie:czy
palenie wpływa na zmniejszenie skuteczności???ja sypiam z moim partnerem z
prezerwatywą,bo boje sie,ze przez palenie moge zajść w ciążę...a jak jest z
Wami???
Obserwuj wątek
    • mike_mike Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 16:28
      Gość portalu: Misia napisał(a):

> Witam!Mam pytanie,od roku biore pigułki i pale papierosy...mam pytanie:czy
      > palenie wpływa na zmniejszenie skuteczności???ja sypiam z moim partnerem z
      > prezerwatywą,bo boje sie,ze przez palenie moge zajść w ciążę...a jak jest z
      > Wami???

Wystarczy, że nie będziesz paliła w trakcie stosunku. No i kieliszeczek od
      czasu do czasu nie zaszkodzi.
    • Gość: Misia Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gabo.pl 29.08.03, 17:02
      To chyba bez sensu....to logiczne,ze nie palę podczas stosunku!!!
      • matka_joanna_od_aniolow Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 17:04
        Ale możesz zawsze to jakaś odmiana:P
      • mike_mike Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 17:10
        Gość portalu: Misia napisał(a):

> To chyba bez sensu....to logiczne,ze nie palę podczas stosunku!!!

Ups, to przepraszam, byłem pewien, że chodzi Ci o palenie w trakcie.
        • Gość: ma Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 18:52
          hahahahaha..... :)
    • matka_joanna_od_aniolow Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.03, 17:11
      :)))
      • Gość: Bibi Re: PIGUŁKI A PALENIE PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.186.* 29.08.03, 18:09
        Tez mnie to zastanawia, bo niestety tez palę, ale jeszcze nie biorę pigułek,
        tylko sie po nie wybieram...może jeśli powiem ginekologowi, to przepisze mi
        inne tabletki niż gdybym nie paliła
        • Gość: Misia Takich nie ma jeszcze...niestety! IP: *.gabo.pl 29.08.03, 19:10
          Hejka dzike za odpis,ale musze przyznać Tobie ,ze takich tabletek nie ma w
          sprzedaży...jeszcze...moze kiedys cos wymyślą???kto wie?pytam sie,bo generalni
          w ulotce zawarta jest informacja,ze palenie wpływa tylko na powstawanie
          tzw.zakrzepów,czyli zatorów!to chyba na tyle....wiec pytam sie o rade..a jakś
          mi tam matka_joanna bzdury kompletbe wypisuje...i o co jej chodzi?
        • Gość: Misia Takich nie ma jeszcze...niestety! IP: *.gabo.pl 29.08.03, 19:10
          Hejka dzike za odpis,ale musze przyznać Tobie ,ze takich tabletek nie ma w
          sprzedaży...jeszcze...moze kiedys cos wymyślą???kto wie?pytam sie,bo generalni
          w ulotce zawarta jest informacja,ze palenie wpływa tylko na powstawanie
          tzw.zakrzepów,czyli zatorów!to chyba na tyle....wiec pytam sie o rade..a jakś
          mi tam matka_joanna bzdury kompletbe wypisuje...i o co jej chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka