majka_bee 07.04.08, 22:14 Przede wszystkim witam na forum. Mam pytanie. Czy macie przyjaciela? Takiego od serca? Bo ja nie. Znajomi owszem, bliższe koleżanki też ale przyjaciółki nie mam:( a bardzo bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patysia00 Re: przyjaciel 07.04.08, 23:16 moim przyjacielem, jest mój chłopak. Rozumiemy się bez słów- wystarczy spojrzenie. Wie wszystko o mnie, moich problemach, kłopotach itp. Jest dla mnie jak przyjaciółka (miałam ich kilka, ale dopiero przy nim wiem, co to jest prawdziwa przyjaźń). Odpowiedz Link Zgłoś
pucia_a Re: przyjaciel 07.04.08, 23:44 Moim przyjacielem również jest mój chłopak... po utracie ostatniej przyjaciółki(ponad rok temu)nie widzę nikogo kto mógłby chociaż po części lepiej wypełnić to miejsce niż mój facet Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: przyjaciel 08.04.08, 11:13 Dla mnie też tylko chłopak jest przyjacielem."Przyjaciółki" albo mnie zawiodły,albo daleko wyjechały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: przyjaciel IP: *.chello.pl 10.04.08, 09:48 No tak. Mój chłopak to również mój przyjaciel. Ale to jednak nie to samo. Chciałabym mieć taką przyjaciółkę, która niczego nie zazdrości, nie jest zawistna, nie obcina cię wzrokiem od głowy po same stopy, która daruje sobie złośliwe komentarze tylko dlatego, żeby sobie humor poprawić, że komuś "do.rała". I wesołą:) to chyba najważniejsze. Czasami jest mi naprawdę źle, że nikogo takiego nie mam:( wyłączając chłopaka oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: przyjaciel 10.04.08, 15:13 Mnie również takiej brakuje,ale po doświadczeniach nie wierzę w prawdziwą przyjaźń między kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: przyjaciel 10.04.08, 10:40 Mam.. mam przyjaciela w mezu, ale takze mam przyjaciolke. Taka prawdziwa :) Bo kolezanek wiele, ale przyjeciolke - tylko jedną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: przyjaciel IP: *.chello.pl 10.04.08, 10:43 No właśnie:) jesteś szczęściarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I`m a dentist Re: przyjaciel IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.08, 10:44 hmm...no i co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
mati_toja Re: przyjaciel 13.04.08, 13:56 miałam prawdziwą przyjaciółkę, ale wyjechała daleko, odległość zrobiła swoje - dziś nie wiem nawet czy mam jechać na jej ślub... gdy się zostaje samemu, bez tego przyjaciela, ciężko żyć... ...ale jakoś trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
delirim Re: przyjaciel 15.04.08, 13:05 Odlegosc nie gra roli, jesli obu stronom zalezy na przyjazni. moja przyjazn z przyjaciolka rozwinela sie wlasnie na odleglosc. znamy sie od dziecinstwa, ale dopiero jak wyjechala na studia przyjazn zaczela sie rozwijac. przez kilka miesiecy mieszkalysmy razem i bylo naprawde fajnie, potem znowu na odleglosc. czasami jest ciezko, bo nie zawsze mozna zadzwonic i pogadac, zostaja nam listy, maile. ale przyjazn trwa, wspieramy sie nawzajem choc na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucia Re: przyjaciel IP: *.gprs.plus.pl 13.04.08, 16:16 Ja mam przyjaciólke, od wielu lat, nigdy mnie nie zawiodla, nigdy mnie nie oszukala, nie oklamala, nawet nigdy sie nie poklócilysmy... Mam tez przyjaciela, choc tutaj nie jest sprawa jasna, bo mysle, ze przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna nie istnieje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: przyjaciel 13.04.08, 19:07 mam przyjaciela i wbrew temu co się pisze że przyjaźń między facetem nie istnieje bo ma koniec w łóżku w moim przypadku tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liselle Re: przyjaciel IP: *.chello.pl 15.04.08, 20:09 Mam :) Od 13 lat ta sama, kochana, chociaż nie zawsze widujemy się tyle ile byśmy chciały (chociaż mieszkamy w jednym mieście::) to wiemy, że zawsze możemy na siebie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: przyjaciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 21:48 Ja mam fajnego kolegę w pracy. Mój mąż go nie lubi i mówi wulgarnie, że "żony kolega do d*py przylega". Powiem wam dziewczyny w zaufaniu, że ma rację ten mój ślubny leniwiec:) Odpowiedz Link Zgłoś