Dodaj do ulubionych

WIZYTA U GINEKOLOGA

IP: *.system / 192.168.12.* 06.09.03, 11:19
Niedługo zaczynam studia(dzienne) w innym mieście. Jak wyglada sprawa wizyt u
lekarza na studiach? Będe mogła wybrac lekarza, czy nie? Czy dotarcie do
lekarza jest utrudnione czy nie ma z tym problemu? Nie chodzi mi o wizyty
prywatne. Z góry dzieki za informacje
Pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 06.09.03, 14:56
      W dzisiejszym świecie wszystko jest utrudione więc to pewnie tez niestety beda
      ci utrudniać!! Ale trzymam kciuki!! nie daj sie!!!
      • Gość: nimm Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.dial.pl 06.09.03, 15:10
        Musisz przede wszystkim zorientowac sie, gdzie jest przychodnia dla szkol
        wyzszych. Nie wiem, w jakim miescie bedziesz studiowala, w kazdym razie we
        Wroclawiu szpital i przychodnia dla studentow jest na Placu Katedralnym.

Problemow z zarejestrowaniem sie do lekarza jakiejkolwiek specjalnosci nigdy
        zadnych nie mialam. Mozna rejestrowac sie telefonicznie, przedtem trzeba
        jednak przyjsc osobiscie i zalozyc karte. Do zalozenia karty wystarczy
        legitymacja studencka i dowod osobisty, nie potrzebujesz nawet studenckiej
        ksiazeczki zdrowia, ktora nie wszystkie uczelnie wydaja.

To by bylo na tyle. Ja ani nikt z moich znajomych nigdy nie mial problemu z
        dostaniem sie do lekarza (do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne rejestruje
        sie telefonicznie i gdy przychodze, recepta juz jest wypisana; raz w roku
        lekarz, do ktorego chodzisz robi badanie, a potem od reki wypisuje recepty).

Jesli masz jeszcze jakies pytania, to odpowiem, jezeli bede mogla Ci pomoc.
        Pozdrawiam
        • Gość: Laila Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.system / 192.168.12.* 07.09.03, 13:07
          Bardzo dziekuje za informacje, bardzo mi pomogłas :) Pozdrawiam papa
    • Gość: adina Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.revers.nsm.pl 07.09.03, 17:52
      czy zna ktos dobrago ginekologa w trojmiescie?????????????????????? pomóżcie
      • Gość: Laila Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.system / 192.168.12.* 07.09.03, 20:12
        a propos dobrego ginekologa, znacie jakiegoś w Częstochowie?
        • Gość: Gwiazdka Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:03
          Gość portalu: Laila napisał(a):

> a propos dobrego ginekologa, znacie jakiegoś w Częstochowie?
          JA ZNAM! JEST TO PAN R. GÓRNIAK KTORY PRZYJMUJE W PRZYCHODNI NA UL.
          NADRZECZNEJ! na prawde jest rewelacyjny delikatny mily i w ogole ma super
          podejscie do pacjetek!!! POLECAM PS. ma tylko jedna wade zawsze sie spoznia
          okolo 30 minut :)))
    • katkag05 Re: WIZYTA U GINEKOLOGA 12.09.03, 15:52
      Każdy student otrzymuje książeczke zdrowia studenta - to Cie upoważnia do
      bezpłatnych badań.Nawet gdybyś miala sama legitymację studencka to możesz
      bezplatnie korzystac z usług lekarzy ponieważ każdy student jest ubezpieczony.
    • Gość: Nika Re: WIZYTA U GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:44
      Ja sama mam podobny problem jak ty...czy moze zna ktos dobrego ginekologa w
      Poznaniu?Z gory dziekuje..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka