sikam.z.sila.wodospadu 08.06.08, 21:26 Ściągnęłam program ze strony Dobreprogramy.pl i teraz jest na Pulpicie ikonka: SopCast 2.0.4 w WinRAR-ze. Co mam dalej zrobić? Jak to zainstalować na kompie? Proszę nie śmiejscie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: SopCast - pomóżcie proszę IP: *.ztpnet.pl 08.06.08, 21:38 1) Jebnij prawym klawiszem myszy na ikone, dalej 'extract to nazwa_pliku\'. Na pulpicie utworzy sie katalog i dalej normalnie instalujesz z tego katalogu. 2) Jesli nie masz rara, zainstaluj go i wroc do 1). 3) Smieje sie z twojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
sikam.z.sila.wodospadu Re: SopCast - pomóżcie proszę 08.06.08, 21:45 zainsatlowlam se sama, bo nie zrozumialam 'jebnij'. nie smiej sie z nika, bo mam chory pecherz - to tak jakbys sie se mnie smial. teraz mam ikonke na pulpicie, ikonke skrotu czy jak to nazywaja, i kaze mi sie zalogowac. rozuimem, ze bez zalogowania nie wejde do sopcasta i niczego nie obejrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: SopCast - pomóżcie proszę IP: *.ztpnet.pl 08.06.08, 21:56 > zainsatlowlam se sama, bo nie zrozumialam 'jebnij'. Przyjalem. > nie smiej sie z nika, bo mam chory pecherz - to tak jakbys sie se mnie smial. No to tak jakby sie z ciebie smieje. > teraz mam ikonke na pulpicie, ikonke skrotu czy jak to nazywaja, i kaze mi sie > zalogowac. rozuimem, ze bez zalogowania nie wejde do sopcasta i niczego nie > obejrze ? Nie mam odpowiednich kompetencji i nie posluguje sie wystarczajo zrozumialym jezykiem zeby ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SopCast - pomóżcie proszę IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.06.08, 01:33 najczęście sopcast jest uruchamiany automatycznie przez link ze strony z której chcesz coś obejrzeć. Poza tym powinnaś mieć opcję loguj jako anonim Odpowiedz Link Zgłoś
sikam.z.sila.wodospadu Re: SopCast - pomóżcie proszę 10.06.08, 11:32 dałam sobie radę sama. wczoraj już ogladałam mecze. Odpowiedz Link Zgłoś