Dodaj do ulubionych

Romantyczne gesty

IP: *.dialup.warszawa.pl 26.09.03, 09:23
Dziewczyny mam do was wielką prośbę. Ciekawy jestem co sprawia Wam największą
radość. Jakie romantyczne gesty, jakie prezenty, jak spedzone samotne
wieczory, jakie mile smsy etc. Pomozcie malo pomyslowemu chlopakowi :)))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Romantyczne gesty 26.09.03, 09:50
      Gość portalu: Marcin22 napisał(a):

> Dziewczyny mam do was wielką prośbę. Ciekawy jestem co sprawia Wam największą
      > radość. Jakie romantyczne gesty, jakie prezenty, jak spedzone samotne
      > wieczory, jakie mile smsy etc. Pomozcie malo pomyslowemu chlopakowi :)))
      > Pozdrawiam

eee tam. Jakie romantyczne gesty, jakie prezenty, wieczory czy miłe smsy... poczytaj trochę to forum: na topie jest teraz seks we wszystkich konfiguracjach. Tak
      więc cisnij w kąt zabobon i kołtun, chwyć dziewczę za kok, o glebę rzuć i daj jej to, czego naprawdę potrzebuje

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Marcin22 Re: Romantyczne gesty IP: *.dialup.warszawa.pl 26.09.03, 11:27
        > więc cisnij w kąt zabobon i kołtun, chwyć dziewczę za kok, o glebę rzuć i daj
        j
        > ej to, czego naprawdę potrzebuje

Moze Twoja dziewczyna tego potrzebuje, ale moja napewno nie w takim rodzaju
        jak to opisales. Wiec wolalbym gdybys takie sugestie zostawil dla siebie i
        Tobie podobnym!!!
        • Gość: eve Re: Romantyczne gesty IP: 195.205.114.* 26.09.03, 11:40
          Nie przejmuj się takimi głupimi docinkami!
          Kobiety lubią być rozpieszczane ale to nie znaczy że masz wydawać na nie całą
          kasę. Kwiatuszek raz w miesiącu- może przereklamowane ale urocze. Najlepiej
          wtedy gdy się tego w ogóle nie spodziewa. I nie częściej bo przywyknie i wtedy
          to już nie będzie żadna rewelacja. No i nie różę- czasem można- ale jest
          mnóstwo innych roślinek, jakieś kwiaty polne? Mi chłopak przynosi też czasem
          czekoladkę, pralinki, mojego ulubionego batonika albo coś innego. Bardzo mi się
          to podoba bo wiem że myślał o mnie gdy to kupował. Kobiety lubią też spacery
          późną nocą. Jeśli będzie przeziębiona dzwoń, smsój pięć razy dziennie tylko po
          to by dowiedzieć się jakie jest jej samopoczucie i czy czegoś nie potrzebuje.
          Zaznacz jakiś cytat w książce i daj jej do przeczytania. Na pewno to doceni.
          Możesz zrobić też składankę z jej ulubionymi kawałkami. Niektóre romantyczności
          w ogóle nie kosztują.
          Pozdrawiam.
          • Gość: m Re: Romantyczne gesty IP: *.org / 192.168.1.* 29.09.03, 15:00
          • Gość: marta Re: Romantyczne gesty IP: *.org / 192.168.1.* 29.09.03, 15:01
            a te które nie kosztują są najbardziej wartościowe
      • r.richelieu Re: Romantyczne gesty 26.09.03, 19:48
        losiu4 napisał:

>> eee tam. Jakie romantyczne gesty, jakie prezenty, wieczory czy miłe smsy...
        poc
        > zytaj trochę to forum: na topie jest teraz seks we wszystkich
        konfiguracjach. T
        > ak
        > więc cisnij w kąt zabobon i kołtun, chwyć dziewczę za kok, o glebę rzuć i
        daj j
        > ej to, czego naprawdę potrzebuje
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

ech, łosiu, jak Ty cudownie romantycznie mówisz
        moje lędźwia skołatałeś tym gestem
        ach, och
        a reszta się figę zna na romantyźmie

;)
        • losiu4 Re: M. in. do Marcina 27.09.03, 12:38
          r.richelieu napisała:

> ech, łosiu, jak Ty cudownie romantycznie mówisz
          > moje lędźwia skołatałeś tym gestem

ciiicho, wieeem ;))

> ach, och

w końcu uwierzyłem kolego radzacym jak postepować z kobietami. Jak widać rady
          były skuteczne ;)

> a reszta się figę zna na romantyźmie

tez tak myślę ;)

Marcinie drogi: przepraszam jesli Cie uraziłem. Mam nadzieję, że wychwyciłeś o
          co biega. A co do romantycznych gestów: jesli naprawdę nie wiesz, co
          dziewczynie sprawi wieeelką przyjemność, poczytaj sobie (oprócz rad dawanych
          tutaj przez dziewczyny) romanse pisywane przez autorki - kobiety. Naprawdę.
          Znajdziesz tam cały repertuar zachowań, których kobiety oczekują po
          mężczyznach.

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Marcin22 Re: Romantyczne gesty IP: *.dialup.warszawa.pl 26.09.03, 12:03
      Dziekuje bardzo za rade. Przyznaje ze rzeczywiscie kupuje kwiatki sporo
      czesciej niz raz w miesiacu, myslalem ze tego nigdy zbyt wiele.
      • ireen Re: Romantyczne gesty 28.09.03, 15:58
        Moze codziennie to za czesto ;) Tylko teraz nie przestan nagle kupowac, bo
        jeszcze pomysli, ze sie obraziles... :)
        Pozdrawiam
        Ireen
    • Gość: julka Re: Romantyczne gesty IP: *.dialup.warszawa.pl 26.09.03, 12:45
      ja uwielbiam romantyczne gesty ale moj misio jest malo pomyslowy
    • kochana85 Re: Romantyczne gesty 26.09.03, 19:25
      zgadzam się z eve, wszystko to co napisała jest strasznie słodkie i bardzo
      milutkie dla dziewczyny, wtedy widzi ze ją kochasz i jak bardzo Ci zalezy, nie
      zapominaj o tym by miala zawsze duuuuużo czułości z Twojej strony, przytulaj
      ją, caluj odruchowo w policzek, trzymaj mocno za reke, przytulak jak bedzie
      zimno, daj jej kurtke, ocieraj łzy gdy zapłacze, dzwoń często, znajduj dla
      niej zawsze troche czasu nawet jesli jestes zabiegany, mów do niej czule,
      słowa KOCHAM CIE nigdy za wiele, buziaki pozdrawiam serdecznie, dla eve
      serdeczne pozdrowionka :)
    • ireen Re: Romantyczne gesty 28.09.03, 14:45
      A ja do tego wszystkiego bym dodala jeszcze np. jakies niespodziankowe wyjscia
      od czasu do czasu, zabierz ja na film ulubionego rezysera, do kina, na wystawe,
      albo chocby na kawe do jakiegos milego miejsca. Poza tym - podpisuje sie pod
      wymienionymi wyzej (no moze oprocz pierwszego postu Losia ;))
      Pozdrowka
      Ireen
      • losiu4 Re: Romantyczne gesty 29.09.03, 09:42
        ireen napisała:

> albo chocby na kawe do jakiegos milego miejsca. Poza tym - podpisuje sie pod
        > wymienionymi wyzej (no moze oprocz pierwszego postu Losia ;))

czemu? Czuję się zawiedziony ;)))

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: eve Re: Romantyczne gesty IP: 195.205.114.* 29.09.03, 09:28
      Cieszę się, że moje pomysły przypadły Wam do gustu. To wszystko sama przeżyłam.
      Mój chłopak czasem mnie zaskakuje. Ale kwiaty to dopiero dostałam po roku
      znajomości :))))
      Pozdrowienia dla wszystkich.
      • Gość: Amadea Re: Romantyczne gesty IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:31
        Wiesz dawno temu kiedy były to nasze pierwsze kroki ,(teraz planujemy wspolne
        zycie) moj chłopak przyjechał do mnie do pracy , z plecow wyciagnał garsc
        stokrotek przewiazanych zwykłym sznurkim ...
        KOsił wczesniej trawe ,przyjechał w brudnych spodniach i troche głupia
        mina ,po prostu ja je zobaczył to pomyslał o mnie :)
        Pomysl o swojej dziewczynie zwyczajnie i spraw jej przyjemnosc zwyczajnymi
        małymi rzeczami te sa najmilsze bo najszczersze :)
    • Gość: Marcin22 Re: Romantyczne gesty IP: *.dialup.warszawa.pl 01.10.03, 11:33
      Dziekuje za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam
    • Gość: marcin 1982 Re: Romantyczne gesty IP: *.cust.tele2.no 17.12.14, 12:10
      Wysyp make na blacie w kuchni jak spi i napisz Kocham Cie
      • Gość: iza Re: Romantyczne gesty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.12.14, 21:33
        Ciekawe kto to będzie qrwa sprzątał?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka