zdzislaw_jarecki 15.08.08, 17:56 Czesc uprawiam co dziennie bieganie zakupiłem sobie do tego leginsy z lycry , tylko niejestem pewien do konca czy to nie jest troche krepujące ,bo sąsiadka jak mnie w nich widzi dziwnie na mnie spogląda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vita-c Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.centertel.pl 15.08.08, 19:46 pewno ma na ciebie chrapke-musisz apetycznie wygladac i wysli o malym co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 15.08.08, 21:59 Biegaj bez, będzie spoglądała jeszcze dziwniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 16.08.08, 09:05 Pewnie ci się śmiesznie kuśka odznacza w tych spodniach i sąsiadka stara się nie patrzeć, w którą stronę danego dnia go ułożyłeś ;)) Ja przynajmniej zawsze jak widzę faceta w leginsach, to patrzę na kuśkę :)) Niie mogę się oprzeć i pewnie to głupio wyglądą ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus kowalski wyprzedzil epoke IP: *.adsl.alicedsl.de 16.08.08, 10:03 bo juz dawno temu zalozyl takie gacie i defilowal w nich po monachium ciekawe czy tubylcy mysleli ze on moze tajemniczy don pedro a moze duchowni kosciola katolickiego pomysleli ze to ich koles z alkowy hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka kuśkę? IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 10:52 koleżanka widze ze wsi :) w miescie sie mowi siurek, siu*dak, ku*as itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: kuśkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 11:07 Oho, prawdziwy miastowy ku*as się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dick W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.aster.pl 16.08.08, 11:33 Zwlaszcza w bardziej purytanskich stanach - np.Texas. Albo jak istnieje lokalne prawo precedensowe. Albo jakas zgorszona pani wytoczy proces cywilny. Tam nie wolno uzywac nawet obcislych kapielowek na publicznych basenach. Ma to pewien sens, bo nie wszyscy chca ogladac sterczace "kuski" :D Kup sobie lepiej spodnie od dresu, nie bedzies mial watpliwosci. Albo biegaj po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 11:42 Nie pisze sie "po nocy" tylko "nocą". Widze, ze Internet upowszechnil sie juz takze na polskiej wsi. I dobrze, ale nie robcie drodzy koledzy i kolezanki z prowincji wsi z Internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 12:04 Taki mi się fragment przypomniał żałosny kolego miastowy. Ale to już trzeba by maturę mieć przynajmniej żeby kojarzyć... "Kto jak zwierz pustyni szuka Jak pugacz PO NOCY LATA Jak upiór do trumny puka Taki zgubiony dla świata" Pozdrawiam ze wsi mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Następny, któremu coś się wydaje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 13:31 Po nocy "w czasie nocy, po ciemku, wśród nocnych ciemności»: Włóczył się gdzieś po nocy." Tyle Uniwersalny SJP PWN. To nawet nie ma statusu "potoczny". Gość portalu: kuśka napisał(a): > Nie pisze sie "po nocy" tylko "nocą". > > Widze, ze Internet upowszechnil sie juz takze na polskiej wsi. > I dobrze, ale nie robcie drodzy koledzy i kolezanki z prowincji wsi z Internetu > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KBL Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.mobile.playmobile.pl 16.08.08, 11:45 Spodnie od dresu to sobie sam noś... Lepiej pokazać wacka niż go sobie poobcierać - co przy bieganiu dłuższych dystansów w spodniach "dresopodobnych" jest jak najbardziej realne (wiem, bo doświadczyłem). Więc spoko - noś legginsy - przynajmniej sobie nic nie obetrzesz! A sąsiadki i co bardziej purytańskie stany USA - zostaw w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 11:48 ?? przepraszam ale Ty biegales w dresach bez galotek pod spodem? synku, my miastowi najpierw zakladamy bielizne, a dopiero pozniej dresik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dick Ja biegam np. w grubych dzinsach... IP: *.aster.pl 16.08.08, 11:55 ...zeby sie lepiej wypocic, i nic sobie nie obcieram. I nosze bielizne, i jestem z Warszawy. Po prostu swoja "kuske" nalezy sobie zablokowac w pozycji gorno-centralnej przy pomocy gaci xD Zalozyciel forum moze sobie kupic dres, a pod nim nosic nawet kabaretki, byle nikt nie widzial i sie nie zgorszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homer Re: Ja biegam np. w grubych dzinsach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 12:30 Biegasz może w dżinsach w lesie młocińskim? Jeśli tak, to chyba Cie widuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dick Re: Ja biegam np. w grubych dzinsach... IP: *.aster.pl 16.08.08, 12:48 > Biegasz może w dżinsach w lesie młocińskim? Jeśli tak, to chyba Cie widuje :) Nie, na ogol biegam po swoim osiedlu, okolicznych nieuzytkach. Tak czy owak stosuje autocenzure swoich ksztaltow :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dSort Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 09:46 Dwa dni w mieście i się Pan(i) Kuśka światowy(a) poczuła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddf Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.08, 12:39 a to juz nie mozna jakichs krotki spodenek dresowych na to zalozyc ? tak zeby nie obcieraly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuśka Re: W USA moga za to nawet zamknac :P IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 12:55 jak ktoś ma krzywe i w dodatku owłosione nogi to raczej nie wypada w krotkich spodenkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: kuśkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 14:33 > w miescie sie mowi siurek, siu*dak, ku*as itp. Może w Twoim - każde miasto ma swoje preferencje. Kraków mówi na przykład "oglądnąć" i "wyjść na pole", ale zbyt pewne siebie, niedouczone mądrale uważają to za "wieś". W słownikach nie ma to nawet statusu "gwarowy", to normalne regionalizmy, obecne nawet w poważnej literaturze. Z kolei Łódź ma migawkę, Warszawa - swoje formy, Lublin - swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: kuśkę? 16.08.08, 14:52 Panie Kuśka, Pan się pomylił, boś Pan ma siano w głowie widać, a może i w butach też :) Niektórzy to mają tak złe zdanie o sobie, że muszą się dowartościowywać pochodzeniem... dla twojej wiadomości, pochodzę z Warszawy, mieszkam pod, dla własnej wygody i pewnie między innymi, by nie stykać się z takimi miastowymi pełną mordką... A jak bym napisała rzyć miast dupa, to co byś powiedział? Że jestem z zaściankowego Śląska? :) Słownik polski jest bogaty, bogu dzięki, więc mogę miast kutasa czy moim zdaniem wulgarnego ch..a użyć słoa kuśka, bo jednak prącie czy penis bądź fallus wydają mi się z deka nadęte :) Gość portalu: kuśka napisał(a): > koleżanka widze ze wsi :) > > w miescie sie mowi siurek, siu*dak, ku*as itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: kuśkę? IP: *.ztpnet.pl 16.08.08, 20:01 > Słownik polski jest bogaty, bogu dzięki, więc mogę miast kutasa czy > moim zdaniem wulgarnego ch..a użyć słoa kuśka, bo jednak prącie czy > penis bądź fallus wydają mi się z deka nadęte :) Fujara sama w sobie, jakbys jej nie nazwala, jest nadeta. Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: kuśkę? 17.08.08, 14:08 Gość portalu: kuśka napisał(a): > koleżanka widze ze wsi :) > > w miescie sie mowi siurek, siu*dak, ku*as itp. Tak, nie ma wątpliwości, że ku*as jest z miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
milion_online [...] 18.08.08, 22:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kallipygos Ale masz problem IP: *.speed.planet.nl 16.08.08, 09:21 Biegaj owinięty w zgrzebne giezło. Szkoda, że nie napisałeś jeszcze, że pewnie wyglądasz jak pedał. Co Cie obchodzi jak sie na Ciebie patrzy sąsiadka? Ty biegasz i ma Ci być wygodnie, reszta się nie liczy. Na mnie się w Polsce zwracano uwagę, bo chodziłem w czerwonych obcisłych spodniach. I co? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.chello.pl 16.08.08, 09:45 Nie rozumiem czym się przejmujesz. Jeśli jest jakiś powód, dla którego ktoś może się na Ciebie dziwnie patrzeć to chyba tylko taki, że ten ktoś zazdrości Ci kondycji... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_jarecki Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 16.08.08, 10:49 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fc01023f16ceb738.html Juz wiem co wam sie podoba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdak Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.srem.net 16.08.08, 19:30 jeżeli sąsiad nie ma żony, to już wiemy o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant kluczowe pytanie to czy sasiadka ma duze piersi IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 10:53 jesli tak to pewnie wiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
o-szalona Re: kluczowe pytanie to czy sasiadka ma duze pier 16.08.08, 11:58 powiedz gdzie biegasz to i ja z tobą pobiegam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: kluczowe pytanie to czy sasiadka ma duze pier IP: *.telprojekt.pl 16.08.08, 12:55 hmm, jak masz duze piersi to mozemy pobiegac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reloc Leginsy_wymiataja IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.08, 12:49 Moi kumple- Batman ,Superman i Spiderman - mieli kiedys podobny dylemat ale pobieglismy szybka 10tke i na 8mym kilometrze udalo mi sie ich przekonac ze tez musza sobie sprawic obcisle gatki.Batman zreszta chyba do dzisiaj biega w czarnych pozyczonych ode mnie (jesli to czytasz to mi oddaj bezczelu!) Stary ,nie przejmuj sie ludzmi ktorzy dziwnie na Ciebie patrza po prostu biegaj tak jak Ci wygodnie.Moze sami nie biegali wiec cie nie zrozumieja.Leginsy sa bardzo praktyczne.Poza tym mysle ze mezczyzna moze biegac nawet w rozowej sukience jezeli uzna to za praktyczne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Kiedyś używałem, ale stwierdziłem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 13:35 ... wygląda to niezbyt męsko i ogólnie nieestetycznie. A już te ciuchy rowerowe... Biegam w luźnych, na rower też od dawna zakładam luźne, tyle że z wkładką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiadka Re: Kiedyś używałem, ale stwierdziłem, że... IP: *.tsi.tychy.pl 16.08.08, 15:06 Zdzisiu mną sie nie przejmuj mi sie bardzo podoba twoj sliczny tyłeczek w tych leginsach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdadasda Re: Kiedyś używałem, ale stwierdziłem, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 10:48 No to przejedz kolego 60km maraton w gorach w luznych ciuchach, powodzenia! :> Ja tam wole jednak komfortowo sie czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kiedyś używałem, ale stwierdziłem, że... IP: *.acn.waw.pl 22.11.08, 10:17 No, jeśli masz krzywe nogi i gruby tyłek to może wyglądać nieestetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech..... Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 19:58 :)))) www.alivewithlove.com/cyclists.html Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 16.08.08, 21:28 zadaj to pytanie na forum sportowym. tam kiedys był podobny wątek - w czym biegac, czy nosic bieliznę pod spodem, czy nie. jaka bieliznę najlepiej itd. przy 20 minutach biegu, to sobie nic nie obetrzesz. Ale przy dłuższym biegu, to miałem na początku -jak się źle ubierałem- obtarte nuda, czy np. cycki od niewłaściwej koszulki. To drugie - wszystkich zazwyczaj śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra kto nie biegał nie wie o czym mowa... 16.08.08, 23:43 osobiście polecam na legginsy krótkie spodenki biegowe bo to jednak dla postronnych dziwnie kutas w samych legginsach wygląda. Szczególnie jak sie o pierdołach za dużo myśli podczas biegania. A pamietać należy, że biega się zazwyczaj po tych samych trasach blisko domu i później człowieka dziwnie kojarzą. Z rowerem to całkiem inna sprawa dalekie trasy więc i tak nikt Cie nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Zdzisławie IP: *.domainunused.net 17.08.08, 01:11 sasiadka dziwnie patrzy gdyz masz bardzo małego członka Odpowiedz Link Zgłoś
marianna125 To chyba nie problem w leginsach. 17.08.08, 07:35 Sama biegam i zauważyłam, że ludzie patrzą na mnie dziwnie, niezależnie od mojego ubrania. Gapią się BO biegam a nie W CZYM biegam. Dlaczego????????????? Zauważyłam, że coraz częściej, podświadomie wybieram miejsca gdzie mam małe szanse na spotkanie ludzi. Ludzie, przestańcie!!! Przecież nie robię nikomu krzywdy, a gapicie się jakbym komuś mordowała najbliższych. Staram się na Was nie patrzeć, ale czasem Wasz wzrok przeszywa na wskroś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: To chyba nie problem w leginsach. 17.08.08, 12:36 Na mnie dziwnie się patrzą jak zmęczona po treningu wysiadam z auta, a chodze do fitnes clubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tussi Re: To chyba nie problem w leginsach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 22:44 Ja biegałam przez ostatnie dwa miesiące o 6 rano, bo mam dość zaczepek starszych panów (oh, co za figura) albo młodych łysych ziomków (ej lala, mam nadzieję, że użyłaś chociaz Rexony). Ale nie daję rady tak codziennie wcześniej wstawać. Później są tłumy (w parku, na boiskach, na osiedlach) w efekcie czego przestałam biegać ;( Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy To daj znać, gdy się dowiesz. 17.08.08, 11:26 "niejestem pewien do konca czy to nie jest troche krepujące" Jeśli nie jest, to się nie przejmuj. A jeśli okaże się, że cię to krępuje, to zmień strój. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana05 Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 17.08.08, 15:38 Oczywiście, że wypada. Możesz nawet kupić sobie cienkie rajstopy i do tego krotkie szorty. Będziesz jeszcze bardziej atrakcyjniejszy! A rajstopy + legginsy to będzie coś wyjątkowego i bardzo wygodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.tsi.tychy.pl 17.08.08, 16:10 Z tymi cienkimi rajstopkami i krotkimi leginsami to rzeczywiscie dobry pomysł :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.lubawka.org 26.12.17, 10:36 Hej ,masz rację Zuzia.Ja tak zrobiłem , kupiłem sobie rajstopy i legginsy i faktycznie biega się w nich bardzo wygodnie.Polecam wszystkim biegaczom Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Wiem jedno... 17.08.08, 19:24 mnie nie wypada!. Nie tyle z racji przejrzałego wieku, co przy sporej posturze, malutkiego koliberka. Dopiero by były, śmichy chichy!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oswiecony Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.e-wro.net.pl 17.08.08, 19:57 Ktoś kiedyś powiedział - "Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce". Litości...w jakim wy świecie żyjecie? W życiu nikt z was nie widział PENISA (tak to się nazywa a nie jakieś kuśki - typowo kościelne zakłamanie i obłuda). To nie jest nic z kosmosu - jakieś 50% populacji ziemi coś takiego posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 17.08.08, 20:43 Jasne, ze wypada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 07:53 Zawsze legginsy lepsze od rajstop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.08.08, 09:35 Hmm... przyznaj się po prostu, że kręcą Cię tematy rajstopowo-lycrowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Odpowiedz na pytanie zadane w watku ... IP: *.aster.pl 18.08.08, 22:53 Czy wypada facetowi biegac w leginsach ? - to zalezy w jak postepowej okolicy mieszkasz, i czy gapi sie dziwnie na ciebie nie tylko jedna sasiadka, ale takze banda miejscowych moherow, dresiarzy, kiboli, wszechpolakow czy meneli spod sklepu. Jesli tak, to znaczy ze w danym miejscu "nie wypada", mimo ze prawo nie zabrania. Ogolnie takie konserwatywne srodowiska uwazaja, ze facet ktory sie wyroznia wygladem to ogolnie rozumiany "gej". Jesli to polska wies, albo jakas robotnicza czy bezrobotna dzielnica miasta to jest pewne ryzyko. Dzielnice "inteligenckie" w Polsce sa pod tym wzgledem bezpieczniejsze. Ja mieszkam w Warszawie na osiedlu uwazanym za inteligenckie. Widuje (zwlaszcza zima) roznych facetow biegajacych w leginsach i nikt sie do nich nie czepia, ale oni sa zwykle napakowani. Ja w kazdym razie boje sie tak ubrac, bo nie wiem jak rodzina zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Odpowiedz na pytanie zadane w watku ... IP: *.spray.net.pl 18.08.08, 23:30 > Czy wypada facetowi biegac w leginsach ? - Jurek odpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
milion_online [...] 18.08.08, 22:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupa jak marzenie Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.sds.uw.edu.pl 19.08.08, 11:51 Gdyby pytanie brzmiało'czy facetowi wypada biegając w leginsach z lycry'odp.była by chyba przecząca;)a tak to zależy chyba od stopnia profesjonalizmu(zawodowcom nic nie może się majtać)i stopnia estetyki jego części tylniej..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegajacy Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 20.08.08, 11:09 Nie nie mam takich problemów też biegam w getrach z lycry i nie przejmuje sie innymi a ze niektóre dziewczyny wprawia w zakłopotanie to ich problem jak maja ochote popatrzec na moje walory . Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 20.08.08, 11:24 A może kolorki źle dobrałeś... np. ubrałeś różowe legginsy do jasno zielonego sweterka z moheru... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegajacy Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 20.08.08, 11:38 Biegam w białych getrach i białej bluzie z dresu , wiec kolorystycznie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 22.08.08, 23:04 Gość portalu: biegajacy napisał(a): > Biegam w białych getrach i białej bluzie z dresu , wiec kolorystycznie jest ok ________________________________________________________________ Biel, biel i wciąż ta biel... pani widocznie wzięła cię za jakąś zjawę... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegajacy Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 23.08.08, 09:45 Oczywiście mam tez drugi komplet do bieganie w kolorze błekitu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.tsi.tychy.pl 24.08.08, 19:07 Kolorem sie niemart sport to zdrowie ale najbardziej podoba mi sie meski tyłeczek w tych leginsach mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 26.08.08, 15:48 Oczywiscie ze wypada ,przeciez panowie jezdza na rowerach i biegaja w leginsach a jaki kolor i gatunek materiału to juz chyba nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 62.233.211.* 27.08.08, 23:14 Ty pytasz czy możesz biegac w tycg rajtuzkach? człowieku żyjemy w wolnym kraju ty możesz w nich podskakiwać:) a sąsiadka napewno ći zazdrości bo nie ma Twojej figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo maciek Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 23:47 podaj namiary misiaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegajacy Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 28.08.08, 10:49 Zapytam z ciekawości po co ci namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś
justownway Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 28.08.08, 11:05 Kazdy normalny człowiek, który choć trochę miał do czynienia z jakimkolwiek sportem zdaje sobie sprawę,że praktycznie każda dyscyplina ma specjalny strój. I myślę,ze tak jak nikt się nie dziwi że na basen chodzisz w gatkach z licry, tak samo przy bieganiu tez nie powinno być zdziwienia. Aczkolwiek w naszym kraju nadal sport jest jakąś dziwną rzeczą i sama, która biegam napotykam często zdziwione spojrzenia przechodniów..czy mnie ktoś goni? czy jak? i po co się tak męczyć:) Ale idzie wszystko ku lepszemu i wierzę ze za kilka lat nie będzie nikogo dziwił widok człowieka w spodniach do biegania:) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_jarecki Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 28.08.08, 15:02 Dziękuje za wszystkie odpowiedzi , muszę jednak Wam się przyznać do czegoś otóż samo bieganie mnie tak nie interesuje jak fakt ze gdy mam ubrane leginsy z lycry bardzo się podniecam i może dlatego ten widok szokuje sasiadkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.08.08, 15:06 Ha! Już półtora tygodnia temu to stwierdziłem :) (tak na marginesie to bardzo fajna sprawa :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_jarecki Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc 29.08.08, 08:32 Gość portalu: Jarek napisał(a): (tak na marginesie to bardzo > fajna sprawa :P ) Wiem ze fajna sprawa dlatego o tym pisze może kogoś zachęci a siasiadki zamiast sie gapic zaprosza nas na kawke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: 198.36.87.* 08.11.08, 12:50 Zdecydowanie nie wypada ale skoro lubisz wiec korzystaj dowoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: czy facetowi wypada biegac w leginsach z lyc IP: *.chello.pl 21.12.08, 10:44 Dziś widzałam mezczyzne w takich leginsach i według mnie nie ma w tym nic dziwnego ,zgrabna pupa i troszke uwidocznione walory Odpowiedz Link Zgłoś