Dodaj do ulubionych

SEKS ANALNY ?

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 10:38
Co o tym myślicie? Próbowałyście? Jak było?
Pytam, bo mój facet ma na to ochotę (już od dłuższego czasu), a ja powoli się
przełamuję. Niedawno próbowaliśmy (ale nie tak do końca) i to było dla mnie
dziwne uczucie. Niby mnie trochę bolało, ale zarazem było podniecające. Mam
nawet ochotę na jeszcze jeden raz... Tylko tym razem chciałabym przygotować
się do tego odpowiednio. Tylko jak?! Co jest wskazane, a czego nie wolno
robić?
Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 14:42
      I co? Nikt tego nie robi? A może jednak...
    • Gość: Kamila Re: SEKS ANALNY ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.03, 14:50
      Ja probowalam, 4 razy bodajze z moim mezem, dwa razy przed Slubem, a dwa w
      czasie trwania. Wiec powiem Ci tak - Uczucie w sumie mialam podobne, czulam
      dziwny bol, ale zarazem i bylam podniecona bardzo, mialam dreszcze i bylam
      cala mokra, z jednej strony chcialam aby to sie skonczylo, a z drugiej bylo mi
      tak dobrze, tak inaczej ... Taki rodzaj pieszczot nadaje sie iwylacznie wtedy,
      kiedy kobieta jest rozluzniona, kiedy nie zaciska miesni. Mnie moj Ukochany
      musial troszke naslinic najpierw i swojego penisa, dlatego ze nie bylo takiego
      tzw tarcia, ktore sprawia bol, najpierw poprostu troszke sie bawilismy,
      najpierw delikatnie operowal palcem ze tak to nazwe.
      Jednak najwieksza przyjemnosc mi sprawilo to, ze w czasie trwania samego aktu,
      piescil palcami moja lechtaczke ..

Pozdrawiam
      • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 14:55
        Dzięki za rady. O to mi chodziło. Tylko jedno mi przeszkadza - nie mogę
        zapomniec o tym, że to odbyt i o tym do czego on został stworzony. Trochę mnie
        to krępuje... Masz na to jakąś radę? Może prezerwatywa?
    • Gość: Kamila Re: SEKS ANALNY ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.03, 17:24

Powiem Ci tak. Mysl o przyjemnosci jaka Ci to daje, skup sie na doznaniach a
      nie kwesti " fizycznej ". Mnie to tez krepuje w pewnym sensie, dlatego w ten
      sposob kochalismy sie niewiele razy, a jesli juz nastapilo to, to zawsze z
      mojej inicjatywy poprostu.
      Jesli masz stalego partnera, to po co Ci prezerwatywa ? W sumie gdzies
      czytalam, aby przy takim seksie jej nie uzywac, choc mogli tam sie mylic, nie
      wiem. Ja kochalam sie w ten sposob zawsze bez, gdyz to byl moj Narzeczony, a
      teraz Maz, wiec nie mialam zadnego " ale " aby tego nie robic, w dodatku mam
      pewnosc, ze nie jest chory, stad sie nie zabezpieczalismy przy takim rodzaju
      pieszczot.

Pozdrawiam
      • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 07:37
        Mój chlopak jest dla mnie pierwszym. Współżyjemy od jakiś 5 miesięcy.Jak dotąd
        jestem zdrowa,mimo że on przede mną miał już sporo dziewczyn (ostatnią przez 5
        lat!). Tak więc nie boję się zakżenia jakąś chorobą. Ale seks analny wydaje mi
        się taki jakiś niehigieniczny i dlatego prezerwatywa wydaje mi się dobrzy
        zabezpieczeniem przed różymi "niespodziankami". Ktoś mi kiedyś mówił, że przed
        tym trzeba się opróżnić (że tak to nazwę). Gdześ jeszcze czytałam (chyba nawet
        w Cosmo), że odbyt się rozciąga, a póżniej boli. To prawda? A jesli tak, to co
        wtedy?
        Oj, chyba za dużo mam tych wątpliwości...

Ale ja zawsze lubię być do wszystkiego dobrze przygotowana ;-)
        • coquette18 Re: SEKS ANALNY ? 17.10.03, 08:18

<Współżyjemy od jakiś 5 miesięcy.

Przecież przez ten czas jeszcze nie poznałaś tajników zwykłego seksu, może
          jeszcze za wcześnie na eksperymentowanie ? Czy jesteś pewna, że masz do niego
          aż takie zaufanie pod każdym względem, żeby się zgodzić na ten rodzaj
          pieszczot ?

<odbyt się rozciąga, a póżniej boli. To prawda? A jesli tak, to co
          wtedy?

to prawda, ale raczej to nie nastąpi jeżeli będziecie to robić sporadycznie.
          Jeżeli się jednak rozciągnie to będziesz miała problemy z utrzymaniem ... , a
          przecież do tego został on stworzony :)

> Oj, chyba za dużo mam tych wątpliwości...

to może jeszcze wstrzymaj się z tą decyzją...

Osobiście tego nigdy nie próbowałam...

• Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:39
            Wiem, że 5 miesięcy to dla niektórych mało czasu, ale u nas to jest tak:
            uprawiamy seks średnio co 2 dzień, albo częściej jak mamy okazję. Zaczeliśmy
            tak normalnie, bo wiadomo ja- dziewica, on - doświadczony.Wszystko było
            delikatnie i spokojnie. Ale po pewnym czasie przestało mi to wystarczać.
            Wypróbowaliśmy już wiele pozycji i takich tam różnych ;-) Zauważyłam, że
            najbardziej kręci mnie ostry seks z różnego typu udziwnieniami i własnie analny
            wydaje mi się czymś takim. Kto wie, może to polubię?
            A o tym, że robi się to sporadycznie to już wiem. Zresztą nie chciałabym za
            często bo bałabym się że uszkodzę sobie pupkę :-)
          • porzadkowy Re: SEKS ANALNY ? 17.10.03, 12:04
            coquette18 napisała:

>
            > <odbyt się rozciąga, a póżniej boli. To prawda? A jesli tak, to co
            > wtedy?
            >
            > to prawda, ale raczej to nie nastąpi jeżeli będziecie to robić sporadycznie.
            > Jeżeli się jednak rozciągnie to będziesz miała problemy z utrzymaniem ... , a
            > przecież do tego został on stworzony :)

Uprzejmie proszę Cię, nie wypisuj głupot.
            Doprowadzenie do atonii zwieracza odbytu poprzez uprawianie seksu analnego jest
            raczej trudne, by nie rzecz iż niemożliwe. Tylko nadmierne forsowanie zwieracza
            może go uszkodzić. Zwykły stosunek analny, choćby był praktykowany codziennie,
            z pewnością do tego nie doprowadzi.

ukłony
            p.
        • Gość: kaSia Re: SEKS ANALNY ? IP: *.private.ramtel.pl 17.10.03, 08:25
          Oczywiście że musisz się wypróżnić unikniecie w ten sposób niepowołanej
          niespodzianki.Jeżeli boisz się bólu to użyj lubrykatu można go kupić w aptece
          lub w sex-shop-ie.Ważne jest by po sexsie analnym penis nie powędrował do
          twojej pochwy szczególnie że chcesz się kochać bez prezerwatywy w odbycie
          znajdują się różnego rodzaju bakterie i mogłby Ci je przenieść.Osobiście uważam
          że każda kobieta powinna spróbować tego rodzaju miłości.Zapewniam że o tym nie
          zapomnisz tylko nie myśl tyle bo będą z tego nici odpręż sięi jazda .
          Pozdrawiam
          • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 08:30
            Dzięki! Właśnie o to mi chodziło!
            Pozdrawiam.
    • Gość: Reba Re: SEKS ANALNY ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:17
      Temat był wałkowany dziesiątki razy, przeszukaj archiwum

Nie boli ale trzeba być ostrożnym. Najpierw trzeba odbyt lekko rozciągnąć
      i przyzwyczaić do obecności w nim w końcu obcego ciała.
      Najlepiej wziąść jakiś lubrykat na palec i delikatnie masując włożyć go do
      środka i masować scianki. Po chwili można włożyć delikatnie dwa palce. Jeszcze
      chwilę pomasować obracając palce. Gotowy odbyt po wujęciu palców zaciśnie się
      na moment a potem sam otworzy.
      Co do lubrykatów są kobiety którym wystarcza naturalny, lepszy od żelu przy
      analu jest olejek lub nawet olej jadalny. Żel szybko wysycha i potem to
      naprawdę jest nieprzyjemne.
      A jak się boisz zapachów to poza wypróżnieniem przed stosunkiem dobrze jest
      wejść pod ciepły prysznic i umyć sobie odbyt poprzez właśnie wkładanie i
      wyciąganie z niego mokrego palca z mydłem oraz kierując strumień wody w
      rozchylony otwór . To taka mini-lewatywa, przy okazji przyzwyczaisz odbyt do
      otwarcia.
      Zazwyczaj kobiety które chcą spróbować, są przygotowane i rozluźnione wyją z
      rozkoszy, i twierdzą że to jest dużo bardziej intymne od zwykłego seksu
      • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:26
        Ale fajnie! Mam na to coraz większą ochotę :-)
        A oliwka do ciała może być?
      • Gość: mydełko FA Re: SEKS ANALNY ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 13:25
        moze byc nawet masło margaryna lub mydło w płynie :) hehe...
        • Gość: Reba Re: SEKS ANALNY ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:35
          Mydło w płynie raczej nie - wysycha. Chyba że to będzie krótki bzyk
          Olejek do ciała może być ale lepiej żeby nie był z jakimis substancjami
          zapachowymi.
          Z moich doświadczeń: olejek do masażu - ok, ale mógł by byc bardziej śliski
          oliwka dla niemowląt - ok, trochę za tłusta
          olej z pestek winogron - tak jak olejek do masażu
          masło - brak doświadczeń
          Tylko spokojnie ostrożnie, nie stresować się
          Dla facetów to daje bardzo silne boźce więc może najpierw dać mu skończyć
          normalnie - odczekać pół godzinki i rozluźnieni spokojnie zabrać się za drugą
          dziurkę
          • Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:41
            A jak myślisz, czemu to ich tak kręci?
            Z moim facetem to jest tak, że nigdy tego nie robił w ten sposób i chciałby
            spróbować.
            A jak jest z innymi?
            • Gość: Reba Re: SEKS ANALNY ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:50
              > A jak myślisz, czemu to ich tak kręci?

Nie wiem może naoglądali się filmów.
              No i szybciej kończą - niestety. Pewnie jest większe tarcie.
              Kiedyś próbowaliśmy z kulkami w pochwie - ale jazda

> A jak jest z innymi?

To taka przyprawa. Od czasu do czasu powtarzamy. Jakoś ta ochota na seks
              przychodzi falami- czasem jest co dzień, czasami raz na tydzień

• Gość: Kaśka Re: SEKS ANALNY ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:53
                Z jakimi kulkami? Gdzies o tym czytałam...

Już to sobie wyobrażam... super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka