Gość: sweet_girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:32 Opisujcie swoje wieczorki panienskie,piszcie co wypada zabrac na taka imprezke,jakis prezencik czy moze są jakies zwyczaje,przesądy itp. No i co o nich myslicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manilaa Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! 16.10.03, 21:44 ja swojego wieczorku nie mialam bylam jednak na wieczorze kolezanki ze studiow, ach co to byla za impreza!!! bylo nas 7 najpierw odwiedzilysmy jeden z krakowskich sex-shopow hehe bylo ciekawie, ale nic nie kupilysmy, w koncu na straganie przy dworcu glownym kupilysmy bielizne- staniczek + stringi z futerkiem, bordowe nastepnie udalysmy sie do knajpy znajdujacej sie w okoilicy ul.Szewskieji zaczela sie zabawa bylo suppppper!!!!! tymbardziej ze mamy znajomosci w tej knajpie zabawa byla na calego , faceci heheh nie tylko Polacy:) do domku zaczelusmy sie zbierac ok 5, odwozil nas bardzo mily taksowkarz;,w taksowce tez dalysmy czadu impreza na jakiej chyba nie bylam wczesniej a rano... byly zajecia:D wieczory panienskie sa najlepsze!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_girl Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:49 A jesli chodzi o jakis prezencik to co najlepsze bo tak bez niczego to nie wypada ;d;d;????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
manilaa Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! 16.10.03, 21:54 no bez niczego nie wypada!! cos jajcarskiego wydaje mi sie ze najlepsze sa gadzety z sex-shopu , ale nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_girl Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 22:00 hmmm w dodatku nie mam dużo czasu dokładnie mówiąc to jest po jutrze wiec potrzebuje przejrzystych pomysłów na jakiś prezencik a potam sobie wybiore.:)))))))))))))))))))) Pomożecie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 17.10.03, 01:32 Bielizna, podwiazka Odpowiedz Link Zgłoś
manilaa Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! 16.10.03, 22:07 nie jestem zadna nimfomanka!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondyneczk3 Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 10:08 Najlepiej sexowna bielizna!!!!Byłam na dwoch wiezorach panienskich i kazda dostala spoko bielizne, taka co tylko mezowi sie pokazuje:))hi hi hi, ewenualnie kwiatki do tego,zeby bylo bardziej uroczyscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: WIECZÓR PANIEŃSKI!!! IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:19 Gość portalu: sweet_girl napisał(a): > Opisujcie swoje wieczorki panienskie,piszcie co wypada zabrac na taka > imprezke,jakis prezencik czy moze są jakies zwyczaje,przesądy itp. Wróżnenia z obrączkami jakieś są. Zwyczaj jest taki, że sie pije alkohol. A prezenty widywałam różne - "Kamasutra" (to jest prawie nie do zdobycia, można szukać w antykwariatach), podwiązka, seksowna koszulka, majteczki (to na różnego typu bazarach), pejcz, rajstopy z dziurką (to w sex-shopie). Odpowiedz Link Zgłoś