lara.m 16.10.03, 22:12 czy jestescie szczesliwi, czego oczekujecie od zycia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gia69 Re: CZY KOCHACIE... 16.10.03, 22:25 oczekuje od życia.. zrozumienia.. tego tak strasznie oczekuje, i odpowiedzi na wszelkie nurtujące mnie pytanie z dziedziny psychologii itp - sama chce znależć odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
gia69 Re: CZY KOCHACIE... 16.10.03, 22:26 chce kochać i być kochaną :) - jak narazie to tak jest :) - ale to nie zawsze oznacza szczęscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: CZY KOCHACIE... IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:12 Kocham, jestem szczęśliwa, oczekuję więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: CZY KOCHACIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:04 Kocham i jestem kochana... Otrzymałam od losu wszystko, czego potrzebuję do szczęścia... Ale nie zawsze to dostrzegałam... Trzeba umieć docenić to, co się ma... I trzeba umieć cieszyć się życiem!!! Teraz chciałabym tylko być szczęśliwa jak teraz, i umieć dzielić się tym szczęściem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: CZY KOCHACIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:08 Kocham i jestem kochana... Otrzymałam od losu wszystko, czego potrzebuję do szczęścia... Ale nie zawsze to dostrzegałam... Trzeba docenić to, co się ma i umieć się tym cieszyć... Teraz chciałabym tylko być szczęśliwa jak teraz, i umieć dzielić się tym szczęściem... Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka3 Re: CZY KOCHACIE... 17.10.03, 10:15 Kocham jestem kochana, jestem po prostu szczesliwa i oczekuje od zycia ze to nigdy sie nie zmieni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coquette18 yes 17.10.03, 12:28 jestem szczęśliwa :) --- '' Z miłością dzieje się obecnie jak z duchami - odkąd przestano w nie wierzyć, nikomu się nie pokazują'' --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ypusstysia A co rozumiesz przez szczescie??? IP: *.intertel.net.pl 17.10.03, 13:54 Ja jestem szczesliwa i to bardzo. Mam kochajacych rodzicow, kochajacego chlopaka, kochajacych przyjaciol...Kocham ich wszystkich, kocham siebie i zycie takim jakie jest...nawet jezeli nie zawsze jest rozowe. Ale szczescie to pojecie wzgledne, bo dla kazdego moze to oznaczac co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: A co rozumiesz przez szczescie??? IP: *.eu.org 17.10.03, 16:33 Szczęście to szacunek i zaufanie do drugiego człowieka,a wtedy wszyscy bedziemy szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo28 Re: CZY KOCHACIE... IP: *.p-c.com.pl 17.10.03, 17:39 Nie jestem szczęśliwa, czuję się strasznie, chociaż mam rodzinę i chłopaka, . Czuję, że czegoś mi brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
lara.m nawet sie nie spodziewalam 17.10.03, 22:28 a ja myslalam ze wiekszosc bedzie narzekac... faktycznie jest dobrze. cieszy mnie to. ja również mam wszystko co do szczescia potrzebne, nie chce w sumie nic wiecej od zycia. nie wyznaje zasady- "gdy juz mam co chce wtedy wiecej chce jeszcze". ciesze sie z najmniejszych szczegolow... to one budują całość... Odpowiedz Link Zgłoś