Dodaj do ulubionych

CZY KOCHACIE...

16.10.03, 22:12
czy jestescie szczesliwi, czego oczekujecie od zycia...
Obserwuj wątek
    • gia69 Re: CZY KOCHACIE... 16.10.03, 22:25
      oczekuje od życia.. zrozumienia.. tego tak strasznie oczekuje, i odpowiedzi na
      wszelkie nurtujące mnie pytanie z dziedziny psychologii itp - sama chce
      znależć odpowiedzi..
    • gia69 Re: CZY KOCHACIE... 16.10.03, 22:26
      chce kochać i być kochaną :) - jak narazie to tak jest :) - ale to nie zawsze
      oznacza szczęscie.
    • soczewica jest dobrze 16.10.03, 23:24
      bez dwóch zdań.
    • Gość: kohol Re: CZY KOCHACIE... IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:12
      Kocham, jestem szczęśliwa, oczekuję więcej szczęścia.
      • Gość: Julia Re: CZY KOCHACIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:04
        Kocham i jestem kochana... Otrzymałam od losu wszystko, czego potrzebuję do
        szczęścia... Ale nie zawsze to dostrzegałam... Trzeba umieć docenić to, co się
        ma... I trzeba umieć cieszyć się życiem!!! Teraz chciałabym tylko być
        szczęśliwa jak teraz, i umieć dzielić się tym szczęściem...
      • Gość: Julia Re: CZY KOCHACIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 22:08
        Kocham i jestem kochana... Otrzymałam od losu wszystko, czego potrzebuję do
        szczęścia... Ale nie zawsze to dostrzegałam... Trzeba docenić to, co się ma i
        umieć się tym cieszyć... Teraz chciałabym tylko być szczęśliwa jak teraz, i
        umieć dzielić się tym szczęściem...
    • blondyneczka3 Re: CZY KOCHACIE... 17.10.03, 10:15
      Kocham jestem kochana, jestem po prostu szczesliwa i oczekuje od zycia ze to
      nigdy sie nie zmieni!!!
    • coquette18 yes 17.10.03, 12:28
      jestem szczęśliwa :)

---

'' Z miłością dzieje się obecnie jak z duchami - odkąd przestano w nie
      wierzyć, nikomu się nie pokazują''

---
    • Gość: ypusstysia A co rozumiesz przez szczescie??? IP: *.intertel.net.pl 17.10.03, 13:54
      Ja jestem szczesliwa i to bardzo. Mam kochajacych rodzicow, kochajacego
      chlopaka, kochajacych przyjaciol...Kocham ich wszystkich, kocham siebie i
      zycie takim jakie jest...nawet jezeli nie zawsze jest rozowe.
      Ale szczescie to pojecie wzgledne, bo dla kazdego moze to oznaczac co innego.
      • Gość: elo Re: A co rozumiesz przez szczescie??? IP: *.eu.org 17.10.03, 16:33
        Szczęście to szacunek i zaufanie do drugiego człowieka,a wtedy wszyscy bedziemy
        szczęśliwi.
    • Gość: cosmo28 Re: CZY KOCHACIE... IP: *.p-c.com.pl 17.10.03, 17:39
      Nie jestem szczęśliwa, czuję się strasznie, chociaż mam rodzinę i chłopaka, .
      Czuję, że czegoś mi brakuje...
    • lara.m nawet sie nie spodziewalam 17.10.03, 22:28
      a ja myslalam ze wiekszosc bedzie narzekac... faktycznie jest dobrze. cieszy
      mnie to. ja również mam wszystko co do szczescia potrzebne, nie chce w sumie
      nic wiecej od zycia. nie wyznaje zasady- "gdy juz mam co chce wtedy wiecej chce
      jeszcze". ciesze sie z najmniejszych szczegolow... to one budują całość...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka