alicja.t3 08.10.08, 11:09 Czemu na tym forum moga pisac osoby niezalogowane? To sprawia, ze pojawia sie mnostwo durnych wpisow. Logowanie w pewnym stopniu moglo by nieco oczyscic to - niekiedy zabawne - forum z trollopodobnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow 08.10.08, 14:18 Sio stąd babo! Jest wiele forów, na korych mozna pisac anonimowo. I dobrze - nie zakdemu chce sie zakladac konto na gazecie. I tak na tym forum nie ma wielkiego "ruchu" - po co jeszcze go zmniejszac nakazem logowania? I tak jest to forum "na luzie" i trollopodobne istoty sa tu mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.t3 Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow 08.10.08, 21:46 Nie rozumiem o co ci chodzi? dlaczego mam sobie isc?! Mam doswiadczenie w uczestnictwie w innych forach, gdzie trzeba sie logowac, stad moje pytanie! Ale zeby od razu "sio stad babo"?! No juz rozumiem, dlaczego tak wiele ludzi cie tu nie szanuje i jedzie po tobie - jestes po prostu chamska! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow 08.10.08, 22:03 Jestes nowa na tym forum, wpisalas sie zaledwie 8 razy, a juz probujesz na nim robic jakies porzadki - jakim prawem???? Sa setki forow, gdzie nie trzeba sie logowac i to tez jest fajne. Jak ci sie nie podobaja wpisy niezalogowanych osob - zmien forum. Prawda, ze proste? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.t3 Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow 08.10.08, 22:13 Skoro trolle sa tu mile widziane (sic!), a nie uczciwi ludzie, posiadajacy staly nick, ktorzy moga podzielic sie z innymi swoimi doswiadczeniami i radami, to rzeczywiscie nie mam tu czego szukac. To sie chyba troche mija z zalozeniami ogolnymi forum gazety, ale co mi do tego :| Siedzcie sobie tu w swoim trollowym towarzystwie :| obrazajcie sie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrka Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow IP: 91.104.86.* 08.10.08, 22:23 A ty głupia czy naiwna?-że tak zapytam. Zalogowanie się świadczy o czyjejś uczciwości? Nie rozśmieszaj mnie..... Bycie trollem nie polega na nieuczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow IP: *.ztpnet.pl 08.10.08, 22:33 Ale pierdy sadzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow 08.10.08, 22:53 alicja.t3 napisała: > Skoro trolle sa tu mile widziane (sic!), a nie uczciwi ludzie, A niezalogowani nie moga byc uczciwi? A zalogowani sa automatycznie uczciwi? hehehehe.. ciekawe.... Na forach kobiecych buszuje ostatnio zalogowany debil o nicku "lubie- gazete" (czy jakos tak...) - jest zalogowany, a i tak ciagle prowokuje, podjudza, wkurza, wpieprza sie miedzy wodke i zakaske, a jego posty przekraczaja czesto granice dobrego smaku. I powiedz mi - co z tego, ze jest zalogowany? > to rzeczywiscie nie mam tu czego szukac. I z tym madrym zdaniem trudno mi sie nie zgodzic :) > To > sie chyba troche mija z zalozeniami ogolnymi forum gazety, ale co mi do tego :| Siedzcie sobie tu w swoim trollowym towarzystwie :| > obrazajcie sie dalej! Ale o co ci chodzi kobieto? To jest forum założone przez GAZETE! To nie jest forum prywatne! Gdyby uwazali, ze tu tylko siedza trolle - to dawno by z tym zrobili porzadek. Zreszta to jest forum NA LUZIE i z zasady trafiaja tu durnowate watki :) Chwilami mam wrazenie, ze ja tu jestem najpowazniejsza i chyba za powazna. Ale to zalezy od nastroju. Pojdz na Oślą Ławke i zobacz skad tam sa watki kasowane - na pewno nie z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świrka Re: pytanie techniczne - chyba do moderatorow IP: 91.104.86.* 08.10.08, 21:29 A czemu nie? Nie mam ochoty zakładać sobie konta na gazecie. Wierz mi zawodowe trolle po 10 kont sobie pozakładają i będą trollować do woli i ile wlezie jak im się tak uwidzi.Jakby zalogowanie było gwarancją nie-głupich wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś