Dodaj do ulubionych

WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM

21.10.03, 19:57
Tzn chodzi mi o te, które wywarły na was wrażenie- ;). np. ja proponuje

dziewczyny pomóżcie. Wczoraj pierwszy raz z mym chłopcem kochaliśmy się w
pupe, tzn. moją dziurkę. Było fantastyczne najpierw długo w pipke a potem w
pupkę. Ale stało się coś okropnego po wyjęciu penisa z mojej pupy a tego sie
obawialam najbardziej był ubrudzony moim kałem. Andrzej tzn. mój chlopak
udał, że nie widzi i zaczął mnie pieścić jezyczkiem po cipce. I nagle stała
się straszna rzecz!!!!! nie wiem jak to sie stało ale pusciły mi zwieracze i
zrobuiłam na niego kupę, tak KUPĘ!!!. Był w szoku -ubrał sie i uciekł do
domu. Co mam zrobić aby się czasem do mnie nie zraził-wstyd mi!....Pomóżcie!

Obserwuj wątek
    • Gość: klamka Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.hj-vhstud.hj.se 21.10.03, 20:21
      sluchaj, wlasnie to samo mialam wpisac, hahahhahahhahaha, wciaz sie z tego
      smieje, hahahhhahaha... kurcze, sobie dziewczyna robi jaja z ludzi... hahahahah
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 21.10.03, 20:28
        Gość portalu: klamka napisał(a):

> sluchaj, wlasnie to samo mialam wpisac, hahahhahahhahaha, wciaz sie z tego
        > smieje, hahahhhahaha... kurcze, sobie dziewczyna robi jaja z ludzi...
        hahahahah
        wiesz to naprawde sie moglo zdazyc, a ona to teraz bardzo przezywa. zwykle
        nie robi sie kupy na twarz faceta (wyjatkiem są zboczenia, a zdziwilam sie
        bardzo dowiadujać sie ze ludzie odnajduja w tym podnietę). no cóz wypadki
        chodza po ludziach, a kupy po twarzach. a zresztą "nic co ludzkie nie jest mi
        obce"
        ;)
    • Gość: klamka Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.hj-vhstud.hj.se 21.10.03, 20:52
      moze i sie rzeczywiscie zdarzylo, w koncu ona ma chyba 18, jak wynika z nicka,
      chociaz nasze 18-stki to raczej juz doswiadczone kobiety, jesli sie sugerowac
      naszym cosmo. problem problemem, dzielila sie nim na cosmo, wiec reakcje moga
      byc rozne... jesli mi by sie zdarzylo, to raczej bym o tym nie pisala w tak
      publicznym miejscu, ze wzgledu na reakcje takie jak moja;), ... i nadal sie
      smieje, hahahah... bo wyobraz sobie tego uciekajacego chlopaka, i dziewczyna
      nie wie co robic, po prostu film. a ze takie perwersje sie zdarzaja to wiem.
      nie wierzylam wlasnym uszom, ale tak. caly czas nie rozumiem co w tym
      ekscytujacego... no ale jak sama piszesz... nic co ludzkie... :)
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 21.10.03, 21:04

> moze i sie rzeczywiscie zdarzylo, w koncu ona ma chyba 18, jak wynika z
        nicka,
        > chociaz nasze 18-stki to raczej juz doswiadczone kobiety, jesli sie sugerowac
        > naszym cosmo.

No tak nasze 18 to już prawdziwe boginie sexu. Choć są juz nimi nawet 15 latki.
        te to mają power. pytanie tylko jedno mam: czy ich mózgi składaja się z fluidów
        max-factora i latexu? czy ich prawa półkula mózgowa ma kształt wibratora
        analnego, a lewa waginalnego? Ach ta ewolucja...

<zamiast mleka rano- szklanka spermy (po kuracji ananasowej, wtedy jest słodsza-
        według cosmo(przyznaje ze czytalam tą słodka różową ksiażeczkę)>
        • Gość: malenka_istotka Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: 212.160.130.* 22.10.03, 17:25

No tak nasze 18 to już prawdziwe boginie sexu. Choć są juz nimi nawet 15 latki.

te to mają power. pytanie tylko jedno mam: czy ich mózgi składaja się z fluidów

max-factora i latexu? czy ich prawa półkula mózgowa ma kształt wibratora
          analnego, a lewa waginalnego? Ach ta ewolucja...

eee mialam sie nie wypowiadac na to co wyzej napisalas, ale mnie to strasznie
          razi i jakos nie umiem tak przejsc obok tego obojetnie...Czemu oceniasz
          wszystkie 18-sto latki jedna miarka, bo nie rozumiem? I z jaka ironia
          napisalas, ze sa boginkami sexu...co ma do tego wiek przepraszam? Podajmy
          przykladowo, ze 25 latki zachowuja sie czasem podobnie...ale nie, tu trzeba
          podkreslic, ze tylko 18stki takie sa...hmmm moze je to akorat bawi...nic Tobie
          do tego, tak sadze...Ja mam 18 latek i jakos glupio mi bylo przeczytac cos
          takiego...I jeszcze to pytanie...pfff...wlasciwie to ocena byla, czyz nie? Zeby
          oceniac drugiego czlowieka, trzeba samemu byc w pozadku, a ocene zaczac od
          swojej osobki! Pozdrawiam...
          • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 22.10.03, 19:40
            Gość portalu: malenka_istotka napisał(a):

>
            > eee mialam sie nie wypowiadac na to co wyzej napisalas, ale mnie to strasznie
            > razi i jakos nie umiem tak przejsc obok tego obojetnie...Czemu oceniasz
            > wszystkie 18-sto latki jedna miarka, bo nie rozumiem? I z jaka ironia
            > napisalas, ze sa boginkami sexu...co ma do tego wiek przepraszam? Podajmy
            > przykladowo, ze 25 latki zachowuja sie czasem podobnie...ale nie, tu trzeba
            > podkreslic, ze tylko 18stki takie sa...hmmm moze je to akorat bawi...nic
            Tobie
            > do tego, tak sadze...Ja mam 18 latek i jakos glupio mi bylo przeczytac cos
            > takiego...I jeszcze to pytanie...pfff...wlasciwie to ocena byla, czyz nie?
            Zeby
            >
            > oceniac drugiego czlowieka, trzeba samemu byc w pozadku, a ocene zaczac od
            > swojej osobki! Pozdrawiam...

Mam 20 lat, otaczaja mnie znajome zarówno w wieku 18 jak i starsze. Dodam
            jeszcze ze otaczają mnie inteligentne kobiety... Moje stwierdzenie ogranicza
            sie do laseczek szalejących po forum. Odczuwam ze sa przekonania iż jak sie
            skonczy 18 lat to jest sie super wolną kobietą, która wszystko może, a wręcz
            musi (sprawy seksualne oczywiście)bo tak najzwyczajniej wypada w tym świecie.
            pchaja się na siłe do tej wielkiej dorosłości, ale kiedy stają przed prawdziwie
            dorosłymi sprawami i problemami to lecą do rodziców. ja nigdy nie brnęłam w ta
            dorosłość, ona sama mnie zmusiła zebym w nią weszła, do rodziców nie latałam,
            bo z góry wiedziałam ze jak cos spapram to musze sama sobie radzić. nie osądzam
            wszystkich 18 tak samo. moja opinia dotyczy tych, które chyba nie wiedzą o czym
            piszą... a piszą śmiesznie
            • Gość: malenka_istotka Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: 212.160.130.* 23.10.03, 14:20

> Mam 20 lat, otaczaja mnie znajome zarówno w wieku 18 jak i starsze. Dodam
              > jeszcze ze otaczają mnie inteligentne kobiety... Moje stwierdzenie ogranicza
              > sie do laseczek szalejących po forum. Odczuwam ze sa przekonania iż jak sie
              > skonczy 18 lat to jest sie super wolną kobietą, która wszystko może, a wręcz
              > musi (sprawy seksualne oczywiście)bo tak najzwyczajniej wypada w tym świecie.
              > pchaja się na siłe do tej wielkiej dorosłości, ale kiedy stają przed
              prawdziwie
              >
              > dorosłymi sprawami i problemami to lecą do rodziców. ja nigdy nie brnęłam w
              ta
              > dorosłość, ona sama mnie zmusiła zebym w nią weszła, do rodziców nie latałam,
              > bo z góry wiedziałam ze jak cos spapram to musze sama sobie radzić. nie
              osądzam
              >
              > wszystkich 18 tak samo. moja opinia dotyczy tych, które chyba nie wiedzą o
              czym
              >
              > piszą... a piszą śmiesznie

No moze i nie mialas nic zlego na mysli, ale jakos glupio mi sie zrobilo jak
              przeczytalam tamten tekst...bo wydaje mi sie, ze napisalas ogolnie o 18
              stkach...A ze sobie szaleja...no coz...gdzies sie musza popisac...szkoda tylko,
              ze w taki glupi sposob...i to wcale nie musza byc 18stolatki...bo cyferke do
              nicku mozna sobie dopisac byle jaka...mysle, ze nie warto zwracac uwagi, jak
              zobacza, ze ich sie ignoruje to znudzi im sie to i pojda gdzie indziej...jak to
              sie mowi...wszystkie smieci zostawia sie w sieci...heh...na koniec powiem Ci
              tylko, ze niektore 18stki sa o wiele bardziej odpowiedzialne za siebie, niz
              niektore starsze osobniczki...wiec mysle, ze nastepnym razem powinnas poprostu
              bardziej sprecyzowac swoja wypowiedz...hmm...buziaki:*
      • Gość: karlaa Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 22.10.03, 19:23

> moze i sie rzeczywiscie zdarzylo, w koncu ona ma chyba 18, jak wynika z
        nicka,
        > chociaz nasze 18-stki to raczej juz doswiadczone kobiety, jesli sie
        sugerowac
        > naszym cosmo. problem problemem, dzielila sie nim na cosmo, wiec reakcje
        moga
        > byc rozne... jesli mi by sie zdarzylo, to raczej bym o tym nie pisala w tak
        > publicznym miejscu, ze wzgledu na reakcje takie jak moja;), ... i nadal sie
        > smieje, hahahah... bo wyobraz sobie tego uciekajacego chlopaka, i dziewczyna
        > nie wie co robic, po prostu film. a ze takie perwersje sie zdarzaja to wiem.
        > nie wierzylam wlasnym uszom, ale tak. caly czas nie rozumiem co w tym
        > ekscytujacego... no ale jak sama piszesz... nic co ludzkie... :)

Z nicka wynika ze ma 110 lat..:))))
    • manilaa Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 21.10.03, 20:55
      Drogie cosmopolitan, drodzy koledzy i koleżanki. Mam 19 lat. Moja sytuacja
      jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić Jestem już dorosłą
      dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad
      życie i myślę ze onmoje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i
      postanowiliśmy dokonać> Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart
      polega na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną.
      Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań, po prostu zawiodę! Na
      dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już
      dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi,powiedziałam że ja również nie
      jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin
      od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał
      czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy
      weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu,
      oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie
      poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina
      i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną Akurat zdarzyło się tak że
      byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie
      chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator
      niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą
      się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była
      trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować.
      Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do
      pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy
      stało się najgorsze co mogło się stać KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA Rozpaczliwie
      próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i
      niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę
      się iść do ginekologa a za kilka dni oczekiwany przez naszą dwójkę upojny
      weekend Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić.
      Co teraz pomyśli o mnie Marcin BŁAGAM POMÓŻCIE!
      Zrozpaczona

• bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 21.10.03, 21:06
        manilaa napisała:

> Drogie cosmopolitan, drodzy koledzy i koleżanki. Mam 19 lat. Moja sytuacja
        > jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić Jestem już dorosłą
        > dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad
        > życie i myślę ze onmoje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i
        > postanowiliśmy dokonać> Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart
        > polega na tym, że ja jestem dziewicą, a on już doświadczonym mężczyzną.
        > Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań, po prostu zawiodę! Na
        > dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już
        > dziewictwo i żeby mieć o czym rozmawiać z nimi,powiedziałam że ja również nie
        > jestem jak to się mówi potocznie "cnotką". O tym fakcie dowiedział się Marcin
        > od mojej koleżanki, Moniki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał
        > czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy
        > weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu,
        > oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie
        > poradzić. Nie chciałam przespać się z "pierwszym lepszym" gdyż kocham Marcina
        > i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną Akurat zdarzyło się tak że
        > byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie
        > chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator
        > niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą
        > się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była
        > trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować.
        > Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do
        > pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy
        > stało się najgorsze co mogło się stać KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA Rozpaczliwie
        > próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i
        > niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę
        > się iść do ginekologa a za kilka dni oczekiwany przez naszą dwójkę upojny
        > weekend Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić.
        > Co teraz pomyśli o mnie Marcin BŁAGAM POMÓŻCIE!
        > Zrozpaczona
        >
        juz lepsza kaszanka od kupki na twarzy faceta
      • Gość: sorry UWAGA: wulgarne! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 21:23
        Proponuję dodać do tego pokrojoną cebulkę....i troche popierzyć!
        Przez żołądek do serca
        • manilaa Re: UWAGA: wulgarne! 21.10.03, 21:24
          Gość portalu: sorry napisał(a):

> Proponuję dodać do tego pokrojoną cebulkę....i troche popierzyć!
          > Przez żołądek do serca
          chyba nie przez zoladek tylko przez... hihihi
          • bloodrayne Re: UWAGA: wulgarne! 21.10.03, 21:28
            manilaa napisała:

> Gość portalu: sorry napisał(a):
            >
            > > Proponuję dodać do tego pokrojoną cebulkę....i troche popierzyć!
            > > Przez żołądek do serca
            > chyba nie przez zoladek tylko przez... hihihi

cebulka piecze- pozbierajmy: kupka, kaszanka, piesząca cebula i pieprz- toz to
            sadomasochisci z tej naszej młodzieży
          • Gość: sorry Re: UWAGA: wulgarne! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 21:42
            manilaa napisała:

> Gość portalu: sorry napisał(a):
            >
            > > Proponuję dodać do tego pokrojoną cebulkę....i troche popierzyć!
            > > Przez żołądek do serca
            > chyba nie przez zoladek tylko przez... hihihi

w przypadku faceta jest to definitywnie przez zoładek :-)
      • Gość: zbulwersowana Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.03, 20:06
        19 lat i jesteś dziewicą? toz to wstyd!! jestem zbulwersowana. I przyznajesz
        sie tak publicznie??? Na forum COSMO!!! Ono jest dla wyemancypowanych kobiet
        sukcesu, a nie dla takich "cnotek".
        Jedyne co moze cie w tej sytuacji tlumaczyc to to, że w pore sie zorientowałas
        i wzięłaś sprawy w swoje ręce;)))
        • Gość: neo Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 18:11
          za przeproszeniem mówiąc to to sie nei masz czym chwalić a raczej można myśleć
          o Tobie tania dziwka
          I w tych czasach dziewica to jest cnota i nie ma tu nic wstydliwego!!!
    • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 21.10.03, 23:02
      Najpierw się bałam,ale kiedy zdjął sutannę był czuły i delikatny i było
      świetnie,matka przełożona pomagała jak mogła ,dostarczając dodatkowych
      doznań.Było pięknie.

<ta jakas matka joanna od aniołów prawdziwie iwaszkiewiczowska>
    • Gość: kohol Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.crowley.pl 22.10.03, 10:36
      Mój Numer Jeden:
      www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=7868127
    • sabina110 Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 22.10.03, 12:53
      koleżanka wyżej ma podobny problem co ja, tylko ona jest dopiero przed
      stosunkiem z chłopcem a ja juz zrobiłam na niego kupę-co mam zrobić patrz wątek
      nr 1 na tym poście.Komuś sie spodobał jako nr 1 a mi wcale nie jest do smiechu.
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 22.10.03, 19:41
        sabina110 napisał:

> koleżanka wyżej ma podobny problem co ja, tylko ona jest dopiero przed
        > stosunkiem z chłopcem a ja juz zrobiłam na niego kupę-co mam zrobić patrz
        wątek
        >
        > nr 1 na tym poście.Komuś sie spodobał jako nr 1 a mi wcale nie jest do
        smiechu.

ale mi jest, poprawiłaś mi humor
        • Gość: sorry Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 21:11
          mnie również, chociaż akurat jadłam kolację :-)))
          Błeeeee
      • manilaa Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 27.10.03, 10:06
        to nie ja mam problem tylko jaks 19-nastolatka poszukajcie tego watku a
        znjadzieci, ja go tutaj tylko dodoalam:)
        pozdrawaim
        p.s. chyba zostalo blednie odczytane
    • bloodrayne trudny wybór 22.10.03, 22:38
      Dzisiaj odwiedził mnie mój stary Misiek bardzo się ucieszyłam chyba jednak
      go kocham,był taki dobry w łóżku byłam gotowa oddać mu się wszędzie i o
      każdej godzinie.Nie ukrywam ma olbrzymiego penisa a ja to lubię.Był szybki
      sex i stary Misiek prosi żebym do niego wróciła,ale jak to powiedzieć nowemu
      Miskowi?

• madama_motyl Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 23.10.03, 01:18
      Oczywiście kupkowy.
    • Gość: aska Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:00
      kupka to nic w porownaniu z MOJA MAMA NAS TERRORYZUJE!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 23.10.03, 19:54
        Gość portalu: aska napisał(a):

> kupka to nic w porownaniu z MOJA MAMA NAS TERRORYZUJE!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!

faktycznie... niezły wątek.

<a może juz czas na przyznanie pierwszego miejsca...;)>
    • lara.m Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 23.10.03, 21:42
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=8654954
      kolejna smakoszka
      • Gość: K Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: darth:* / 192.168.15.* 24.10.03, 09:57
        DLA MNIE NUMER JEDEN TO KASZANKA
        • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 24.10.03, 19:07
          Gość portalu: K napisał(a):

> DLA MNIE NUMER JEDEN TO KASZANKA

ciekawa by byla w połączeniu z kupą
    • Gość: kasik Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 19:12
      bloodrayne napisała:

> Tzn chodzi mi o te, które wywarły na was wrażenie- ;). np. ja proponuje
      >
      >
      > dziewczyny pomóżcie. Wczoraj pierwszy raz z mym chłopcem kochaliśmy się w
      > pupe, tzn. moją dziurkę. Było fantastyczne najpierw długo w pipke a potem w
      > pupkę. Ale stało się coś okropnego po wyjęciu penisa z mojej pupy a tego sie
      > obawialam najbardziej był ubrudzony moim kałem. Andrzej tzn. mój chlopak
      > udał, że nie widzi i zaczął mnie pieścić jezyczkiem po cipce. I nagle stała
      > się straszna rzecz!!!!! nie wiem jak to sie stało ale pusciły mi zwieracze i
      > zrobuiłam na niego kupę, tak KUPĘ!!!. Był w szoku -ubrał sie i uciekł do
      > domu. Co mam zrobić aby się czasem do mnie nie zraził-wstyd mi!....Pomóżcie!

za kazdym razem kiedy czytam watki rozpoczete przez madame_motyl jestem pod
      wielkiem wrazeniam...generalnie cale forum to porazka:(((
      >
      >
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 24.10.03, 19:15
        Gość portalu: kasik napisał(a):

> za kazdym razem kiedy czytam watki rozpoczete przez madame_motyl jestem pod
        > wielkiem wrazeniam...generalnie cale forum to porazka:(((
        > >
        taaaa, ciekawe co jeszcze wymyślą. ale musisz przyznać, że to forum jest dobre
        na doły, jesienne nudne wieczory, a śmiech to zdrowie, szkoda tylko, że z
        ludzkiej głupoty
    • Gość: kasik Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 19:14
      bloodrayne napisała:

> Tzn chodzi mi o te, które wywarły na was wrażenie- ;). np. ja proponuje
      >
      >
      > dziewczyny pomóżcie. Wczoraj pierwszy raz z mym chłopcem kochaliśmy się w
      > pupe, tzn. moją dziurkę. Było fantastyczne najpierw długo w pipke a potem w
      > pupkę. Ale stało się coś okropnego po wyjęciu penisa z mojej pupy a tego sie
      > obawialam najbardziej był ubrudzony moim kałem. Andrzej tzn. mój chlopak
      > udał, że nie widzi i zaczął mnie pieścić jezyczkiem po cipce. I nagle stała
      > się straszna rzecz!!!!! nie wiem jak to sie stało ale pusciły mi zwieracze i
      > zrobuiłam na niego kupę, tak KUPĘ!!!. Był w szoku -ubrał sie i uciekł do

> domu. Co mam zrobić aby się czasem do mnie nie zraził-wstyd mi!....Pomóżcie!
      >
      >
      zapomnialam dodac. dla mnie numero uno to temat o niesfornym pępku;))))
    • Gość: RZYMIANKA20 Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 11:46
      ALE UBAW!!!!!!!!!!!!!!ALE ,JESLI TA HISTORIA TO REAL TO SPÓŁCZUJE,
      PS.NASTĘPNYM RAZEM PROPONUJE NP NIE JEŚĆ KOLACJI :-)
      POZDRAWIAM
      • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 26.10.03, 20:39
        Gość portalu: RZYMIANKA20 napisał(a):

> ALE UBAW!!!!!!!!!!!!!!ALE ,JESLI TA HISTORIA TO REAL TO SPÓŁCZUJE,
        > PS.NASTĘPNYM RAZEM PROPONUJE NP NIE JEŚĆ KOLACJI :-)
        > POZDRAWIAM

e tam real, wiesz fantazje erotyczne są coraz to bardziej wyszukane
        • Gość: rzymianka20 Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 10:14
          bloodrayne napisała:

> Gość portalu: RZYMIANKA20 napisał(a):
          >
          > > ALE UBAW!!!!!!!!!!!!!!ALE ,JESLI TA HISTORIA TO REAL TO SPÓŁCZUJE,
          > > PS.NASTĘPNYM RAZEM PROPONUJE NP NIE JEŚĆ KOLACJI :-)
          > > POZDRAWIAM
          >
          >
          >
          > e tam real, wiesz fantazje erotyczne są coraz to bardziej wyszukane

Zgadzam sie z Tobą .Wiec u mnie ma 5+ za fantazje!
    • bloodrayne Re: WPISUJCIE WASZE ULUBIONE WĄTKI Z TEGO FORUM 29.10.03, 20:26
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=520&w=8783022
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka