Dodaj do ulubionych

Na co lecicie!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 17:43
Mam takie pytanko nad którym się zastananawialem długo więc prosze o
docenienie tego;) Nie wiem na co wy leci u jakiegoś chłopka?? I jaki musi
być chłopak dla was odpowiedni co powinien mieć a czego nie!! Jak powinien
się ubierać.
z góry dziękuje za poświęcenie się i odpowiedzenie
pa:)
Obserwuj wątek
    • wcalenietakimaly Re: Na co lecicie!! 28.10.03, 18:00
      Gość portalu: Neo napisał(a):

> Mam takie pytanko nad którym się zastananawialem długo więc prosze o
      > docenienie tego;) Nie wiem na co wy leci u jakiegoś chłopka?? I jaki musi
      > być chłopak dla was odpowiedni co powinien mieć a czego nie!! Jak powinien
      > się ubierać.
      > z góry dziękuje za poświęcenie się i odpowiedzenie
      > pa:)
      Jakis dziwny jestes skoro z gory dziekujesz za poswiecenie. A co bedzie jak sie
      zadna nie poswieci. Ale nie tylko dlatego jestes jakis rarog. Ty chyba nie
      terazniejszy, z innej epoki przyfrunales.
      Zapamietaj sobie gamoniu. Wspolczesne dziewczyny leca na na kase i na blache.
      Ja ci jeszcze czasami dygnie to juz jestes ekstra liga. Glowe to se amputuj i
      sprzedaj na organy jesli potrzebujesz dolozyc do kasy lub na blache.
      kaziu
      • Gość: :) Re: Na co lecicie!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 28.10.03, 19:20
        Ubieraj się jak chcesz, podstawa to być naturalnym! Dla mnie liczy się poczucie
        humoru i charakter!Reszta nie ma znaczenia. A wszystkie cechy naszego Kazia
        odpadają-zostało mu tylko lusterko, a żeby nie było mu smutno zrzucimy się
        jeszcze na połówke dla niego!
      • Gość: Neo Re: Na co lecicie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:21
        No a po za tym założe się że nie wszystkie dziewczyny lecą na te rzeczy i są
        jakieś dla których są ważne wartosci w człowieku!! I chodzi mi też o to ze dla
        niektórych dziewczyn jest ważne (np. spojrzenie,dłonie itd.) A te takie które
        widzą materialne sprawy w chłopaku to zazwyczaj są proste niczym sobą nie
        reprezentujące z wyjątkiem fizycznych zalet.
        • wcalenietakimaly Re: Na co lecicie!! 28.10.03, 19:30

> No a po za tym założe się że nie wszystkie dziewczyny lecą na te rzeczy i są
          > jakieś dla których są ważne wartosci w człowieku!! I chodzi mi też o to ze
          dla
          > niektórych dziewczyn jest ważne (np. spojrzenie,dłonie itd.) A te takie które
          > widzą materialne sprawy w chłopaku to zazwyczaj są proste niczym sobą nie
          > reprezentujące z wyjątkiem fizycznych zalet.
          No to co ty robisz tutaj, chcesz sie dowartosciowac. Po co? A przy okazji do
          Goscia; niestety z napojow wyskokowych pijam tylko wode gazowana.
          kaziu
    • agick :)) 28.10.03, 18:02

> Mam takie pytanko nad którym się zastananawialem długo więc prosze o
      > docenienie tego;)

łał.......otrząsnąć się nie mogę, normalnie nie mogę....
      a teraz porada za 100 pktów - facet powinien ubierać się czysto.
      amen.

ps. długo o tym myślałam więc doceń to.
      :)
      • Gość: Neo Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:12
        Że czysto to mi dużo nie powiedzieś(aś) ale chodzi mi o styl(np. dres)!!
      • Gość: Neo Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:13
        Nie kumam Cie dziecko ja jestem normalny i nie kumam takiego slangu jakim Ty
        rozmawiasz więc mów po Polsku. A jak nie to sie nie wypowiadaj na każdym
        wątku!!
        • wcalenietakimaly Dresiarz 28.10.03, 19:22

> Nie kumam Cie dziecko ja jestem normalny i nie kumam takiego slangu jakim Ty
          > rozmawiasz więc mów po Polsku. A jak nie to sie nie wypowiadaj na każdym
          > wątku!!
          Dresiarz ty nie wiesz co to slang. Gwoli scislosci ja rowniez ale tobie sie
          dziwie. A o kasie i blasze to tu dziewczyny pisaly na tym forum.
          Poznaj dobre serce, objasnie; kasa = mamona = pieniadze (moze byc zloto);
          blacha = najnowszy model Mercedesa, BMW, Porsche, Ferarri. Od biedy masz szanse
          wybrac model ktory ty lubisz ale nie probuj schodzic ponizej 100 000 euro.
          kaziu
        • agick chodzi Ci o mnie..? 28.10.03, 19:22
          chłopcze drogi..
          garść porad całkowicie for free..

wyjmij z szafy najlepszy dres, na hery nałóż trochę brylantyny, przywdziej
          najlepszy kajdan i fingiel, obów stosowny i już jesteś ładny jak żadny.

jeśli nadal nie kumasz - napisz. dobre mam serce i przygotuję specjalnie dla
          Ciebie wersję dla słabszych, oki..?
          no to git. pozdrawiam, dziecko
          • Gość: Neo Re: chodzi Ci o mnie..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:47
            • Gość: Neo analfabeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:51
              Po 1 wątek był adresowany do dziewczyn więc komentarze jakiś typów mi wiszą bo
              wiem żę się nie znają.
              Po 2 nie czytacie tego co pisze, napisalem tam że żę napewno są dziewczyny
              które nie lecą tylko na kase i na auto ale też są takie które na coś wiecej i
              włąśńie chciałem się dowiedzieć na co????????
              • kochanica_francuza Re: analfabeci 28.10.03, 22:30

> Po 1 wątek był adresowany do dziewczyn więc komentarze jakiś typów mi wiszą
                bo
                > wiem żę się nie znają.
                > Po 2 nie czytacie tego co pisze, napisalem tam że żę napewno są dziewczyny
                > które nie lecą tylko na kase i na auto ale też są takie które na coś wiecej i
                > włąśńie chciałem się dowiedzieć na co????????

Na inteligencję
                • Gość: Wredny matkojebca Re: analfabeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:03
                  Kuzwa , Neo co sie bedziesz przejmowac wypowiedzia jakiegos lamusa , na twoje
                  pytanie to i ja moge odpowiedziec , dziewczyny sa rozne , jedne leca na kase i
                  auto , inne leca na intelekt , i jest jeszcze duza grupa innych ktore tez tam
                  na cos leca :)) wiec spoko , karzdy i karzda cos dla siebie znajdzie , tylko
                  szukac trzeba. Wiec glowa go gory :)).
                  • Gość: Miuśka Re: analfabeci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 23:10
                    to tak jak z facetami...generalnie można powiedzieć,że chodzi wam tylko i
                    wyłącznie o sex,ale tak sobie myślę (może jestem naiwna ;) że są też na tym
                    pięknym świecie faceci, którzy potrafią kochać...docenić duszyczkę kobietek...
                    Pozdrawiaski :)
                  • Gość: Minimum estetyki Re: analfabeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 00:01
                    Gość portalu: Wredny matkojebca napisał(a):

> karzdy i karzda cos dla siebie znajdzie , tylko
                    > szukac trzeba. Wiec glowa go gory :)).

Głowa do góry ja widać po wpisie matkojebcy na analfabetów też lecą.
    • redakcja_bravo_odpowiada Re: Na co lecicie!! 28.10.03, 23:47
      Drogi Neo,

Zdobycie kobiety nie jest tak trudne jak Ci sie wydaje. Wystarczy wyjechac
      czymkolwiek za miasto. Niestety, ale stresogenne zycie wypedza wartosciowe
      kobiety z wielkich miast, dlatego tlumnie przechadzaja sie na trasach laczacych
      duze algomeracje.

Kontakty tam nawiazane maja wielkie znaczenie dla osobistego rozwoju mlodych
      mezczyzn, poniewaz poszerzaja ich zasob slownictwa z zakresu jezykow
      slowianskich.

redakcja
    • aankaa to się poświęcę i powiem 29.10.03, 00:00
      lecę na takiego, co ma płaszcz (a nie kurtkę z Auchan'a)
      spodnie zamawia u krawca (a ... tu sobie wstawić odpowiednie, vide wiersz wyżej)

ps. innych wpisów nie czytałam, może się powtarzam
    • aankaa uzupełniając 29.10.03, 00:04
      > A te takie które widzą materialne sprawy w chłopaku to zazwyczaj są proste
      > niczym sobą nie reprezentujące z wyjątkiem fizycznych zalet.

tak, jestem prosta, niczego sobą nie reprezentuję

(a co gorsza)
      fizycznych zalet NIE POSIADAM :((((((((

a i tak wolę faceta w płaszczu ...
      • Gość: Neo hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 12:14
        No w każdym bądz razie teraz jestem usatysfakcjonowany odpowiedziami. A po za
        tym z Twojej odpowiedzi nie koniecznie wynikała że jestes prosta więc się nie
        krytykuj. A nawet wręcz przeciwnie;) wielkie dzięki pa
    • anahella Lecim na Szczecin:P nt 29.10.03, 18:08

• Gość: monika Re: Lecim na Szczecin:P nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:39
        na kase to leca glupie lafiryndy...sama pare poznalam ale trzymam sie od nich
        z daleka.. powiem ci kochany ze normalne dziewczyny leca na
        charakter..oczywiscie moim zdaniem jest barzdo wazne jak chlopak sie ubiera,
        musi miec swoj styl i troche trzymac sie mody, musi dbac o siebie(tak, to jest
        wazne!). Sczególnie jak sie wyjezdza za granice to widac ze polscy faceci maja
        duzo do nadrobienia!nawet z najbrzydszego faceta moze "cos" wyjsc jak o siebi
        odpowiednio zadba.Jak ja poznaje chlopaka to najwazniejsze jest to, zeby byl
        komunikatywny, zabawny...a duzo dziewczyn lubi jak facet nie ma włosów pod
        pachami:)sama tego tez nie lubie a i zwracam bardzo duza uwage na zeby i
        usmiech...pozdr
        • anahella Re: Lecim na Szczecin:P nt 30.10.03, 14:38
          Gość portalu: monika napisał(a):

> na kase to leca glupie lafiryndy...

A na Szczecin jakie leca?;)
          • Gość: monika Re: Lecim na Szczecin:P nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:56
            heeheh....no na Szcecin to nie wiem bo nie znam zadnej takiej....poznam to sie
            okaze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka