Dodaj do ulubionych

Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą...

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:57
Tak, to co napisałam w temacie jest niestety prawdą. Mam juz 12 lat i nadal
jestem dziewicą. Moj facet ma 15 lat i bardzo nalega zebysmy zaczeli
uprawiac sex. Ja z jednej strony bym chciala, bo wszystkie moje kolezanki,
nawet te mlodsze o 2 lata, maja juz to za soba, ale z drugiej strony boje
sie ciazy, moj chlopak jest taaaki porywczy...ze moglyby byc z tego
blizniaki a nawet trojaczki. Mama bylaby wtedy zla i nie kupowalaby mi juz
Pokemonów. Jednak bardzo kocham mojego macho-mana i nie chce go zawiesc.
Jest dla mnie wszystkim, wazniejszy nawet od pokemonow, kanału Cartoon
Network i grania w klasy z moimi przyjaciolkami. Aha, rozmawialam jeszcze o
moim problemie z tata mojego faceta, i on powiedzial, ze jesli ja sie nie
bede kochac z jego synem, to zaprowadzi go do agencji, ale chyba jakiejs
detektywistycznej, bo mowil, ze beda szukac sexu. A wtedy by mnie zdradzil,
a do tego nie chce dopuscic. Czy mam mu ulec? Jaka droge mam wybrac? Co
robic? Co robic?

Zuzia i moje Pokemony pozdrawiaja Cosmo-forum!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehe:) To było dobre IP: *.chello.pl 08.11.03, 21:21
      Hehehehe...
      Ale nie do końca było fer w stosunku do tej czternastolatki, której temat
      został tu sparodiowany. Ale jednak...

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAA

MATKO JOANNO OD ANIOŁÓW - SKOMENTUJ
    • Gość: maDa hehe IP: 212.182.123.* 08.11.03, 21:38
      eh ja tam lubie carton network:P
    • Gość: Oliwia Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 16:26
      Dziewczyno jestes tak bardzo pojebana? zeby wymyslac takie historie bo nie
      chce mi sie wierzeyc ze dziewczyna 12 moze byc az tak glupia!!!
      • Gość: gorąca 12 Do Oliwii IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 17:24
        Widze, ze jestes w podeszlym wieku, pewnie masz z 15 albo nawet 16 lat i
        dlatego jestes taka zgozkniala. I nie wierz we wszystko co czytasz,
        naiwniaro...
    • Gość: KASIA Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:57
      Gość portalu: gorąca 12 napisał(a):

> Tak, to co napisałam w temacie jest niestety prawdą. Mam juz 12 lat i nadal
      > jestem dziewicą. Moj facet ma 15 lat i bardzo nalega zebysmy zaczeli
      > uprawiac sex. Ja z jednej strony bym chciala, bo wszystkie moje kolezanki,
      > nawet te mlodsze o 2 lata, maja juz to za soba, ale z drugiej strony boje
      > sie ciazy, moj chlopak jest taaaki porywczy...ze moglyby byc z tego
      > blizniaki a nawet trojaczki. Mama bylaby wtedy zla i nie kupowalaby mi juz
      > Pokemonów. Jednak bardzo kocham mojego macho-mana i nie chce go zawiesc.
      > Jest dla mnie wszystkim, wazniejszy nawet od pokemonow, kanału Cartoon
      > Network i grania w klasy z moimi przyjaciolkami. Aha, rozmawialam jeszcze o
      > moim problemie z tata mojego faceta, i on powiedzial, ze jesli ja sie nie
      > bede kochac z jego synem, to zaprowadzi go do agencji, ale chyba jakiejs
      > detektywistycznej, bo mowil, ze beda szukac sexu. A wtedy by mnie zdradzil,
      > a do tego nie chce dopuscic. Czy mam mu ulec? Jaka droge mam wybrac? Co
      > robic? Co robic?
      >
      > Zuzia i moje Pokemony pozdrawiaja Cosmo-forum!

JA MIAŁAM 10 I CO...
    • Gość: rybaaaa TY.PO... CZŁEKU Z ŁODZI!! IDZ , SIE ....ćc IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 09.11.03, 19:18
      lub pedofilie z dziećmi uprawiać gdzie indziej!!!!
      • Gość: gorąca 12 do ryby IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 23:01
        No widzisz jacy ludzie mieszkaja w Łodzi?! Straszni, ja na twoim miejscu to
        wogole bym z takimi nie rozmawiala. Pewnie jestes stara, masz z 15 lat i tak
        jak niejaka Oliwia jestes zgrzybiala staruszka. Wspolczuje...

Nie pozdrawiam cie-goraca i szalona, aczkolwiek sfrustrowana 12latka & Pokemony
        • independent-girl Ojej...12-letni dinozaur 09.11.03, 23:15
          Gorąco 12 a nie myslalas moze o samobojstwie? Toz to wstyd w tym wieku byc
          jeszcze dziewica, moje 9-letnie rowiesnice od dawna juz nie sa dziewicami i
          tylko dzieki temu chodza jeszcze po tym swiecie.
          I naprawde twoj macho-man ma 15 lat? i jeszcze cie nie zerznal ? a dlugo ze
          soba CHODZICIE?

PS. Zenujace :/
          • Gość: gorąca 12 Do wyzwolonej kobiety IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 23:19
            Przed samobojstwem powstrzymuja mnie tylko moje pokemony, no i oczywiscie
            poszerzenie oferty programowej Cartoon Network na platformie Cyfry plus.
            A Ty jako bardziej doswiadczona, choc mlodsza, moglabys mi cos poradzic?
    • Gość: nimfomanka Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.corenet.gda.pl 09.11.03, 20:50
      to się nazywa poczucie humoru!!!naprawdę jestem pod wrażeniem-hehehe!!!bravo,za
      pomysłowość..no a tak na marginesie to proponuje pierwszy raz z pokemonem przy
      oglądaniu Cartoon Network!!!
      • Gość: Neo_on Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:07
        Popieram bardzo dobra sugestia tak jak historyjka:)))))))
      • Gość: gorąca 12 Do nimfomanki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 22:57
        Droga nimfomanko!
        A czy myślisz ze pokemon Pikatchu bylby odpowiedni na ten pierwszy raz? W
        koncu on jest taaaki dzielny. Ale nie, zdradzilabym wtedy mojego macho-mana, i
        co wtedy? Nie moge mu tego zrobic, chociaz nie przecze, wizja sexu z pokemonem
        jest baaardzo intrygujaca.

Pozdrawia Cie Zuzia i moje Pokemony!
        • Gość: nimfomanka do gorącej 12 od nimfomanki:)))) IP: *.corenet.gda.pl 13.11.03, 13:37
          hmm...myślę,że to bardzo poważny problem-Twój macho-men czy pokemon??ale wiesz
          co,wpadłam na naprawdę genialny pomysł-proponuję pierwszy raz z macho-menem i
          pokenmonem..mówię Ci,będzie bosko!!!i wszyscy będą szczęśliwi i będziesz już
          miała dwóch zaliczonych i będziesz lepsza od koleżanek!!!co Ty na to?ja
          myślę,że zdecydowanie powinnaś tak zrobić..:)))))no i ewentualnie może lecieć
          Johnny Bravo na Cartoon Network to będzie bardziej podniecające..rrr..aż się
          podnieciłam...;))))

Pozdrawiam serdecznie Ciebie,pokemony i macho-mena!!!jesteś niesamowita;)))
          • Gość: gorąca 12 Do nimfomanki od gorrrącej 12 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 17:49
            Nimfomanko, skad wiedzialas ze Johny Bravo to moj ideal mezczyzny?! Probuje
            uksztaltowac mojego mana na Johny`ego, ale on nigdy nie bedzie tak wspanialy.
            Co do trojkacika z pokemonami i moim macho, to masz absolutna racje, zawsze to
            jakies urozmaicenie, no a poza tym zagne moje kumpele.

Nimfomanko-:-*
            Pozdrawiam!!!
    • Gość: zuza Brawo! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.03, 22:47
      Hehe pozdrawiam autora :) chociaż ktoś potrafi wyśmiewać się z dzisiejszych
      gimnazjalistek ;p hahahah ja mam 10 lat i boje sie że mój chłopak zorientuje
      się że jestem dziewicą.... czym sie rzozdziewiczyć? ilu palców urzyć? chyab
      spytam się mamy mojego ogiera ;d
    • Gość: Sis Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.viknet.pl 10.11.03, 13:11
      powiem tylko jedno albo i nie
      buahahahahahahahahahaha
      niezła historyjka
    • Gość: paula Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.osiedle.net.pl 10.11.03, 14:18
      dziecko ty masz dopiero 12 lat więc masz czas, nie martw sie że jestes
      dziewicą. Moim zdaniem jeśli sie wachasz to nie rób tego bo pewnie nie jestes
      na to gotowa.a i rozmowa z ojcem faceta to nie jest dobry pomysł.
      • Gość: Neo_on haaaaaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 19:25
        Przcież jego facet już zdążył ze dwa razy się do grobu wpakować i teraz czekać
        aż przyjdzie kolej na faceta!!
    • Gość: weeeronika Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.protonet.pl 10.11.03, 19:34
      PIKACZU:(:(:(------->jestem obrazona:(:(:(:P:):)
    • Gość: KUBUS DLUGO SIE UCHOWALAS !!!! JA ZNAM TAKA CO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.11.03, 00:46
      STRACILA CNOTE JAK MIALA ROCZEK , TAK NIESZCZSLIWIE USIADLA NA SMOCZEK.
    • Gość: anka k Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: 217.98.70.* 11.11.03, 10:19
      Mam wrazenie że autorem tego artykułu był żartowniś nastolatek 9 dwudziesto a
      nawet trzydziesto ), którego zamierzeniem było podrzucenie tematu
      kontrowersyjnego i sprawdzenie oddzwięku społecznego... ponieważ historia mogła
      miec miejsce ale ...świadczy to tylko o tym jak świat zmierza ku zagładzie..a
      nie potrafia wychowywac dzieci .
    • Gość: zuza Czy ktoś w to wierzy? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 12:49
      Autor jest jak najbardziej normalny.... przecież gorszym imbecylem jest ten
      kto powaznie na to odpisuje.... ludzie.. nie odróżniacie zwały od powaznego
      tematu? w sumie na tym forum coraz więcej jest niepoważnych historyjek....
    • Gość: aga Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: 213.241.75.* 13.11.03, 10:58
    • Gość: joasia Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 12:43
      Hej dziewczyno, chyba jestes za młoda na sex, nie musisz patrzec na innych ze
      sie juz pieprza, kurwy masz za kolezanki!!!Twój chłopak jest niepoważny, chce
      sobie tylko poruchac i nic więcej, a potem opowie swoim kolegom jak cie dymał i
      jaka jesteś łatwa. GDYBY CIĘ KOCHAŁ TO BY ZACZEKAŁ. moje przyjaciółki maja po
      18 lat i jeszcze sa i sie tego nie wstydzą. badź rozsadna i szanuj sie. baw sie
      jeszcze pokemonami póki czas. napisz kiedyś jak ci poszło. pa
      • Gość: :) Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 13.11.03, 17:58
        No nareszcie jakiś poważny wątek! Dziewczyna ma problem a wy się nabijacie.
        Słuchaj najlepiej to by było pogadać o tym z mamą!
        • Gość: gorąca 12 Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 18:48
          Gość portalu: :) napisał(a):

> No nareszcie jakiś poważny wątek! Dziewczyna ma problem a wy się nabijacie.
          > Słuchaj najlepiej to by było pogadać o tym z mamą!

Nie moge o tym pogadac z mama, bo wysmialaby mnie ze jestem jeszcze dziewica.
          Powiedzialaby pewnie swoim kumpelkom, a wtedy to juz nie mialabym zycia i
          musialabym opuscic miasto, a moze nawet kraj...
    • Gość: bllle Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 13:14
      ja mam 12 i pol i jeszcze tego nie roibilam :P
      • Gość: gorąca 12 Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 19:12
        Gość portalu: bllle napisał(a):

> ja mam 12 i pol i jeszcze tego nie roibilam :P

Wiec widze, ze nie tylko ja jestem tak zacofana...
    • Gość: Laurka25 Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.tvtom.pl / 192.168.4.* 17.11.03, 15:21
      Kobieto, co ty chcesz zrobic, masz dopiero 12 lat, masz na to czas, jasen
      facet nalega, jak każdy, potem zrobi i kopnie cie w dupe, sorki ale sex jest
      dla ludzi, którzy wiedzą czy tego chcą, tym bardziej, ze to jest twój pierszy
      raz, zastanów sie, bo potem moze być za późno. Sex jest cool ale z osobą która
      kochasz i na której ci zalezy, na to trzeba być gotowym, dużo zalezy od
      pierwszego razu jak bedzie wygladał sex później w wieku dojrzałym i czy nie
      bedziesz mieć zachamowań.
    • Gość: marysia Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: 213.216.95.* 17.11.03, 16:01
      a ja ma podobny problem, tylko jest o jeszcze wiekszy bo mam 13 lat, jestem z
      moim chlopakiem od 3 tygodni a on od samego poczatku chce sie kochac a ja nie,
      poniewaz mam przykra wysypke na pochwie :(. Boje sie ze go przez to strace,
      budze sie rano zlana potem, a jego przy mnie nie ma. rozmawialam o tym z moja
      mama, ktora zaleicla mi wstrzemiezliwosc i slny onanizm.z drugiej strony boje
      sie ze jkas starsza z 3 gimnajum odbije mi moja maszyne seksu.
      • Gość: Jestemrokstarsza Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.chello.pl 17.11.03, 16:26
        Pewnie znowu jaja robisz... ale jednak ci będę radzić, bo to nigdy nic nie
        wiadomo...
        Jestem rok starsza od ciebie, (czyli mam 14 lat) i mój facet też chciał się
        kochać. Znamy sę pół roku, i mimo, że ja też mam na niego chcicę to się
        trzymamy... powiedziałam "nie" i jest dobrze. A jeżeli on nalega od samego
        początku i jak mu odmówisz, odejdzie, znaczy, że on się po prostu nie kochał i
        ten związek nie ma sensu. Nie biegaj potem za nim, nie przepraszaj, tylko
        pogódź się z tym, bo później by się rzucił wykorzystaną.
        • Gość: gorąca 12 Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 19:27
          Widze jednak, ze takze starsze panienki maja podobne problemy do moich, jednak
          wciaz czekam na rozsądna odpowiedz, tak na miare Pokemonow i Johny'ego Bravo.
          • annaoke Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... 20.11.03, 22:38
            Oj Ty głupia , głupia.....
            • Gość: MILENKA Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 12:04
              ja mialam 21 lat jak stracilam dziewictwo a do tego czasu tez myslalam ze
              jestem jedyna dziewica na swiecie.nie warto sie spieszyc.poczekalam nie
              zaluje.w czerwcu biore slub-nie,nie jestem w ciazy chcemy tego.trzeba sie
              szanowac,poczekac,pokochac i wtedy zrobic to z milosci.zajmij sie jeszcze
              lalkami i pokemonami...nie masz lekcji do odrabiania...nie mysl jeszcze o
              sexi...dzieciaku...coraz mlodsze dzieci chca sexu....KOSZMAR!!!
              • Gość: Panienka Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.one.pl / *.ns.net.pl 21.11.03, 19:42
                Ludzie!!!
                Gorąca i reszta robią sobie zabawę, a Wy to traktujecie poważnie! - to dopiro
                jest szczyt głupoty (bynajmniej nie gorącej:))).

Goraca, proponuję abyś podobny temat rzuciła na jakimś forum dla nastolatków,
                może trochę rozjaśni im to umysły, bo faktycznie seks wśród dzieci zaczyna być
                problemem niemalże społecznym, a to jest już niebezpieczne, przygnębiajace i
                po prostu smutne.
    • envi złóz donos do prokuratora 22.11.03, 17:40
      wspolzycie z osoba nieletnia ponizej 15 roku zycia w Polsce jest karane.a ten
      tatus to jakis psychol i powinien isc do pierdla.
      • Gość: gorąca 12 Re: złóz donos do prokuratora IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 17:28
        A za co tatus mojego mana ma isc do pierdla?! Za to ze chce pomoc swojemu
        dziecku i szukac sexu?
    • Gość: doman Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.student.pw.edu.pl / 10.1.11.* 24.11.03, 11:43
      Ale perwa :)
    • Gość: motylek Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.sdl.vectranet.pl / 10.24.252.* 24.11.03, 13:00
      kto to w ogole napisal cos takiego?! jaja sobie robicie?
      • Gość: gorąca 12 Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 18:53
        Gość portalu: motylek napisał(a):

> kto to w ogole napisal cos takiego?! jaja sobie robicie?

JA TO NAPISAŁAM. I CO MI ZROBISZ? PRZYJEDZIESZ DO ŁODZI? AAA.... JUZ SIE
        BOJE... JEST POLOWA LISTOPADA, WIEC WSZYSTKIE MOTYLKI NA PEWNO JUZ
        POZDYCHALY...TOBIE RADZE TO SAMO.
        • Gość: Ganja Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:33
          ktos ma poczucie chumoru....ale zart sie udal...co lepsze ludzie powaznie to
          przyjmują i wypowiadają sie.
          Moje gratulacje!!! Ganja
    • gd8 haha xd 27.07.14, 01:12
      hahahahahahahahahahahahahaahahahahha xd
    • sogma Re: Mam 12 lat i nadal jestem dziewicą... 04.10.24, 16:51
      ja cie przetestuje jak moge też mam 12 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka