Dodaj do ulubionych

czy połykalaś sperme ???

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 16:13
cze:)

czy ktos z was juz polykal sperme swojemu facetmowi?? jak to jest przeciez to
niedobre,jak to zrobic zeby tego nie czuc? nie czuc smaku i zapachu??
poprosze kilka rad na ten temat, bo chcialabym zrobic to swojemu chlopakowi,i
zeby bylo dobrze:)

pozdrawiam goraco:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 16:35
      Wiesz, nie jest to trudne, ja na przykład jak czuje tylko zapach sperwmy to
      mnie odzuca i mam odruch wymiotny. Ale raz się uparłam, pieściłam go
      równocześnie cucając landrynke jak on już doszedł, zamkłam oczy i szybko
      połknełam szybciutko po tym znowu zajełam się landrynką nie czuć było ani
      smaku ani zapachu, najlepiej nie myśleć o tym na początku potem się
      przyzwyczaisz :). Dobrze też jest jak facet je dużo ananasa jak codziennie
      przez pare dni wypije conajmniej szklanke nektaru z tego owacu sperma zmieni
      smak na bardziej przyjemny wręcz słodki. Powodzenia :)
      • Gość: pysia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: proxy / 10.10.20.* 21.11.03, 17:19
        czesc
        ja jestem poczatkujaca w tym temacie i np. wczoraj zdarzylo sie tak,ze zrobilo
        mi sie niedobrze po kropelce tego plyniku ktory jest przed wytryskiem!!wiec
        trudno mi sobie wyobrazic ze moge to polknac wszystko!!!
        moj mis nie chce zebym "łykała" wiec mam looz ale i tak poczytam jak wy sobie
        z tym radzicie!!
        pozdrooo
    • wcalenietakimaly Re: czy połykalaś sperme ??? 21.11.03, 17:43
      Gość portalu: cytryna kwasna napisał(a):

> cze:)
      >
      > czy ktos z was juz polykal sperme swojemu facetmowi?? jak to jest przeciez to
      > niedobre,jak to zrobic zeby tego nie czuc? nie czuc smaku i zapachu??
      > poprosze kilka rad na ten temat, bo chcialabym zrobic to swojemu chlopakowi,i
      > zeby bylo dobrze:)
      >
      > pozdrawiam goraco:)
      najwiekszy looz dziewuszki to wy macie w glowach.
      kaziu
      • Gość: nifi Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 21.11.03, 17:46
        ja pierdziele co sie dzieje!!! ale w głowach to naprawde mają najwiekszy
        looozzz !!!!!!!!
      • Gość: Genowefa Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 17:47
        Ja tam połykam tyle w tym wartości odżywczych,że nie muszę jeść obiadu.Jak pan
        Józio mię zobaczył to się zachwycił moją talią jak u osy wam mówie.
        • Gość: monika Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 17:56
          Gość portalu: Genowefa napisał(a):

> Ja tam połykam tyle w tym wartości odżywczych,że nie muszę jeść obiadu.Jak
          pan
          > Józio mię zobaczył to się zachwycił moją talią jak u osy wam mówie.

oj macie looz!
    • Gość: Iza Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:08
      Po co wy niby polykacie ta sperme.Przeciez to obrzydliwe, ciekawe czy wasz
      facet mialby ochote polykac takie ,,smarki''.Dziewczyny szanujcie sie troche.
    • Gość: Gabrysia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.cable.wanadoo.nl 22.11.03, 09:30
      Dziewczyny, czy Wy macie dobrze w glowach? Za moich czasow to bylo tak: nie
      lubilo sie szpinaku- to i nie jadlo sie szpinaku, nie lubilo sie brukselki- to
      nie jadlo sie brukselki. Teraz to chyba jakas nowa moda: nie znosze tego ale
      nic, zaciskam zeby, zamykam oczy i polykam! Za mamusie, za tatusia i za kogo
      tam jeszcze...
      Seks chyba powinien dawac przyjemnosc, a nie byc takim poswieceniem. A moze
      myslicie ze utorujecie sobie droge do nieba dokonujac takich aktow meczenstwa?
      Moze to sposob na odkupienie poczucia winy wywolanego ta jakze wyuzdana forma
      seksu;-)
      A jesli chodzi o ten sok ananasowy, to jak to sie ma do dziewczyn? Bo
      przepadam za nim i pijam go prawie codziennie na sniadanie.
      Na zakonczenie dodam, ze zbyt leciwa nie jestem, bo mam 25 lat. Nie mam tez
      nic przeciwko seksowi oralnemu. A ewentualne, nastawione na krytyke
      osobistosci dostrzega w moim poscie ironie.
    • Gość: kochjąca Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 15:21
      ja nie łykam ale chłopak spuszcza mi się w usta nie jest najmilsze dla mnie
      ale wiem i widze ile przyjemności jemu to sprawia ale żeby nie czuc smaku
      trzeba odpowiednio ułożć język potrenuj a bedzie ok i zobaczysz jaka to frajda
      dla niego
    • envi Re: czy połykalaś sperme ??? 22.11.03, 17:28
      nono,panienki,a moze zeby swojemu facetowi sprawic przyjemnosc,czemu by tak nie
      sprobowac z dobermanem jak sobie taki facet ukochany zazyczy,heh.przeraza mnie
      glupota tych krtynek,co sie przymuszaja aby sprawic facertowi przyjemnosc.co z
      szacunkiem do samej siebie?i z troska o własne samopoczucie?takie glupie
      cipy,co wystawiaja pomnik glorii i chwaly swojemu facetowi i sprawiaja wszelkie
      jego zachcianki,wystawiaja ocene reszcie normalnych kobiet.i tak to pozniej
      wyglada ze jakis kretyn ma czelnosc napisac,ze traktuje kobiety jak sedesy,w
      które sie spuszcza i ze kazda to kurwa.dla mnie macie zero w głowie.
      • Gość: nafi Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.dnet.pl / 10.194.4.* 22.11.03, 18:00
        envi napisała:

> nono,panienki,a moze zeby swojemu facetowi sprawic przyjemnosc,czemu by tak
        nie
        >
        > sprobowac z dobermanem jak sobie taki facet ukochany zazyczy,heh.przeraza
        mnie
        > glupota tych krtynek,co sie przymuszaja aby sprawic facertowi przyjemnosc.co
        z
        > szacunkiem do samej siebie?i z troska o własne samopoczucie?takie glupie
        > cipy,co wystawiaja pomnik glorii i chwaly swojemu facetowi i sprawiaja
        wszelkie
        >
        > jego zachcianki,wystawiaja ocene reszcie normalnych kobiet.i tak to pozniej
        > wyglada ze jakis kretyn ma czelnosc napisac,ze traktuje kobiety jak sedesy,w
        > które sie spuszcza i ze kazda to kurwa.dla mnie macie zero w głowie.
        No kurde BRAVOOOO!!!!!
      • taknamoment Re: czy połykalaś sperme ??? 22.11.03, 18:29
        Wałkiem faceta w łeb, wałkiem!!! Za feminizm, za kobiety walczące!!
        Go Go Go!!!
      • Gość: Madzilla Re: czy połykalaś sperme ??? IP: proxy / 192.168.1.* 23.11.03, 23:56
        Fajnie że tak myslisz... w dzisiejszych czasach niewielu facetów ma takie
        podejscie!!! 90% mysli tylko o sobie, nie biorac pod uwage uczuc kobiety!!!
    • Gość: Kasia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 20:05
      Wreszcie madre dziewczyny pisza na forum. Ja juz dosc mialam czytania tych
      glupstw, o tych poswieceniach dla chlopakow. A to polykaja im sperme, a to
      daja sobie wlozyc do ...czy myslicie ze oni by zrobili cos podobnego dla
      was,naprawde watpie I po co wy to robicie,i tak oni was rzuca za miesiac czy
      dwa .Nie dajcie sie tak wykorzystywac
      • Gość: Julia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 22:59
        Dziewczyny!!! Brawo!!! Popieram was. Nie rozumiem jak można robić coś wbrew
        sobie tylko dlatego, że facet ma na to ochotę. Można pójść na kompromis, ale
        bez przesady!!! Miłość nie polega na rezygnacji ze swoich zasad. Mój mężczyzna
        potrafi zrozumieć i uszanować moje decyzje. Gdyby nie potrafił nie zmeniłabym
        ich bo czułabym się jak, przepraszam za wyrażenie, szmata. Jeżeli nie mam na
        coś ochoty to po prostu tego nie robię. Facet, który nie może tego pojąć, nie
        jest nas wart. Pozdrawiam.
      • erba Re: czy połykalaś sperme ??? 23.11.03, 00:58
        Jedno małe pytanie.... czy jak Twój mężczyzna pieści Cię ustami ZAWSZE jesteś
        krystalicznie czyściutka prosto spod prysznica?
    • Gość: Kasia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 14:18
      Ja zawsze,zawsze przed ...razem sie kapiemy.
    • kimmay maly trik... 23.11.03, 15:22
      jezeli chlopak prosi/nalega zebyscie POLKNELY mleczko to najlepiej powiedziec
      mu "polkne jezeli pokazesz mi jak sie to robi"
      stawiam 100$ ze on w zyciu nie sprobuje swojego nektaru i problem z glowy ;-D
    • Gość: Kasia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 19:26
      ja połykam, bo to lubie. Ale zgadzam sie z niektorymi wypowiedzami( ilez my
      mozemy sie poświecac dla facetów!!! Czytałyście moze ostatni nr. Cosmopolitan-
      101 pikantnych meskich pragnien. Kurcze jak to czytałam, to wkurzyłam sie
      strasznie! Dlaczego wszedzie pisze (jak to dobrze zdrbić"jemu" co go podnieca,
      co "on" lubi, itp.. a my...???:((
    • Gość: Buzia Re: czy połykalaś sperme ??? IP: *.arcor-ip.net 24.11.03, 08:06
      Od dzisiaj zaczne chce zeby mi piersi troche urosly...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka