Dodaj do ulubionych

ZARĘCZYNY. POMOCY!!!!!

IP: *.radom.pilickanet.pl 22.11.03, 01:24

Planuje zaręczyny,ale nie mam pomysłu na romantyczny element.
POMÓŻCIE PROSZĘ. Może coś z waszego własnego doświadczenia, albo tak jak chciałybyście żeby było.
Proszę, proszę, proszę??..
Obserwuj wątek
    • Gość: Smartinka Re: ZARĘCZYNY. POMOCY!!!!! IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 23:08
      Romantyczne są oświadczyny w kościele mariackim w krakowie ale Ty jesteś z
      radomia... macie tam chyba jakieś wyjątkowe miejsca?? A może klasycznie-
      kolacja w restauracji i na kolana przed wybranką... :-))
      • Gość: maya Re: ZARĘCZYNY. POMOCY!!!!! IP: *.client.comcast.net 23.11.03, 03:32
        Kolacjia nie ....
        Zrob cos i gdzies gdzie bedzie sie tego najmniej spodziewac
        Bo jak zaprosisz ja na elegancka kolacjie to sie moze
        zorietowac
        Ja jestem z Chicago i tu mamy taka piekna duza fontanne
        ktora w nocy zmienia kolory to widzialam raz jak chlopak
        sie tam oswiadzyl takiej dziewczynie (to bylo piekne)
        Najpiekniejsze bedzie jak bedzie niespodziwane
        Albo pogadaj wczesniej z jej rodzicami niech cie wposzcza
        do jej pokoju(jak mieszka jeszcze z rodzicami)zapal
        swiece kup roze i platki rozsyp po pokoju...
        Wymysl cos orginaolnego i niespodziewanego
        Powodzenia i gratulacjie
    • Gość: v. Re: ZARĘCZYNY. POMOCY!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 20:54
      witam. przede wszystkim gratuluje, że w końcu znalazłeś tą Swoją Jedyną. A
      propos twojego pytania, to przede wszystkim ty znasz na tyle swoją wybrankę,
      aby zdecydować, co lubi najbardziej. Przede wszystkim dwie zasady:
      niespodziewanie/ zaskakująćo i romantycznie. Jesli tradycjonalistka to moze
      zwykłą kolacja, lub ten pomysł z różami w pokoju. Jesli bardzo związana z
      rodzicami to moze tak trochę staromodnie. Jeśli szalona, to może na bungee,
      lub coś w tym stylu. Np. skaczenie na jednym spadochronie z samolotu i się jej
      oświadczasz (jesli cię usłyszy...;))- chyba mnie trochę poniosłą fantazja....
      Moze wypytaj się koleżanek lub rodziców o jej marzenie, i w czasie realizacji
      jego zaskocz ją swoją prośbą. Przede wszystkim rób z sercem i miłośćią, a
      napewno będzie niezapomnianie. Wielkie pozdrowienia dla ciebie i twojej
      szczęśćiary....
      v.
      • Gość: Julia Re: ZARĘCZYNY. POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:09
        Wiesz, nie wiem co lubi Twoja dziewczyna, ale ja wolałabym żeby mój ukochany
        oświadczył mi się, kiedy będziemy tylko we dwoje. Jakoś nie przemawia do mnie
        pomysł, a raczej tradycja oświadczyn w obecności rodziców... Tak samo szczytem
        moich marzeń nie byłoby widzieć przed sobą faceta na kolanach... Czułabym się
        trochę nieswojo. Kolacja w restauracji też odpada -> za bardzo oklepane. No
        cóż... To zależy tylko od Ciebie i twojej wyobraźni... Z takich sposobów,
        które mi przychodzą do głowy są oświadczyny w jakimś wyjątkowym miejscu (może
        to być miejsce, gdzie ona lubi chodzić na spacery, albo takie które wam się
        jakoś miło kojarzy...) przy zachodzie słońca lub przy świetle księżyca podczas
        romantycznego spaceru...
        Nie martw się. Na pewno będzie dobrze. Życzę Wam duuuuuuuuuuużo szczęścia i
        miłości!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka