Dodaj do ulubionych

KTO UZYWAL NORMADERM VICHY?

IP: 212.14.10.* 24.11.03, 22:12
Chcialabym sprobowac tych kosmetykow i interesuja mnie wasze opinie na ich
temat.Do tej pory uzylam tylko kremu normaderm bo znalazlam jego probke w
gazecie!
Poradzcie czy warto je kupic?Dodam ze nie mam cery tradzikowej ale moja
zmora sa otwarte pory i zaskorniki.
z gory dziekuje za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vicki Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.rejtravel.com / 10.54.2.* 25.11.03, 12:19
      Do dobre kosmetyki,niestety drogie!ale sa niezastapione!Pozdrawiam
    • Gość: Iza Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 17:43
      Ja wszystkim bede odradzac te kosmetyki, kilka lat temu kupilam plasterki na
      trdzik, bylo ich 6, kosztowaly bardzo duzo, nie dosc ze nie pomogly, to
      jeszcze do dzis zostala mi blizna po strupku.To tylko strata pieniedzy
      • Gość: Vicki Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.rejtravel.com / *.waw.cdp.pl 25.11.03, 18:01
        Ale kremy sa dosc dobre,chociaz bardzo drogie!gadzam sie co do plasterkow daja
        rowniez uczulenie!
    • Gość: Natala Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 20:12
      Ja miałam plamy po trądziku i po tym kremie zniknęły !!!!!! Jest rewelacja -
      mam go już ponad miesiąc i kupuję drugie opakowanie. Dodam, zę mam bardzo
      wrażliwą skórę i na wszystko działa strasznie a ten krem to po prostu hit. Mam
      tak gładziutką skórę - JAK NIGDY. POlecam gorąąąąąąąąąąąąąąąąąaco
      • Gość: Do Natala Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 21:11
        Naprawde tylko po tym kremie zeszly ci slady po trądziku??!! Czy urzywałaś coś
        jeszcze?? Tak sie sklada ze to jest moj najwiekszy problem, mam je tylko w
        jednym miejscu (na brodzie) i nie moge sie ich pozbyc!! Strasznie mi
        przeszkadzają, używam różnych masci i niezabardzo pomagają. Może jeszcze ktoś
        zna inny jakiś niezawodny środek??!! zgóry bardzo dziękuje!!!!!
    • Gość: mimi Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 26.11.03, 11:01
      chwila, chwila koleżanko! jakim prawem używasz mojego nicka?????
      Jeżeli masz pustkę w głowie i nie masz pomysłu na SWOJEGO nicka to podpisz się
      xxx
      • Gość: mimi Re: KTO UZYWAL NORMADERM VICHY? IP: 212.14.10.* 27.11.03, 21:03
        Moja droga kolezanko uzywam tego podpisu juz od ok.roku i chcialam sie zapytac
        czy lubisz sie podszywac pod kogos???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka