bloodrayne 25.11.03, 20:18 myslałam ze cos sie zmieniło... a tu dalej to samo. tydzień w londynie dobrze mi zrobił... O Polsko! <witajcie ukochane forumowiczki.... wypoczęłam...> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majaaaaaaaa Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 25.11.03, 20:57 witam ten londyn tylko mi smaka narobił :) Pozdro. :) maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majaaaaaaaa Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 25.11.03, 20:57 witam ten londyn tylko mi smaka narobił :) Pozdro. :) maja Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( 26.11.03, 21:56 Gość portalu: majaaaaaaaa napisał(a): > witam ten londyn tylko mi smaka narobił :) > Pozdro. :) maja polecam ;P A gdzie sie podzialy matki joanny, morelki i te inne laseczki? Kogo teraz atakujemy, bo jestem nie w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majaaaaaa Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 27.11.03, 09:47 Też nie wiem co sie dzieje chwilę mnie nie było ale obstawiam że za jakis czas znowu będzie jakiś przypał! A co do morelki to widze ze juz Cię atakuje czyli: ty brzydka i tupię nożką zostaw mnie w spokoju zazdrośnico to ja byłam na super randce hehehhehehehehehhehehehhe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka20 Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( 01.12.03, 11:51 > > gdzie sie podzialy matki joanny, morelki i te inne laseczki? Kogo > teraz atakujemy, bo jestem nie w temacie? Witam?!!!Sama siedze od godziny i bezskutecznie poszukuje FANTASTYCZNYCH debilek.Jakby nie było tęsknie za nimi. hehehe. PS. A ja sobie odpoczywałam w domciu i było wypoczywająco . pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka20 Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( 01.12.03, 11:57 aaaa Matke joanne od aniołów odłanczam od grona oisób nazwanych przeze mnie pięterko wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Re: WITAJ PRACO, WITAJ FORUM, PAPA URLOPIE:( 01.12.03, 12:47 hmmm urlopik dobra sprawa.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś