Gość: A IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:31 NA POCZĄTKU STOSUNKU PIECZE MNIE OKROPNIE ZWŁASZCZA PRZY WEJŚCIU ZAZNACZAM ŻE ZAWSZE JESTEM WILGOTNA WIĘC O CO CHODZI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minutka Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.12.03, 17:37 Podnosze wątek, mam dokładnie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.12.03, 13:05 Ja też mam takie uczucie na początku stosunku. Potem pieczenie przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: britney Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:51 jakie pieczenie?!o czym wy gadacie?!mój Tygrysek to by was nauczył bez pieczenia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: 158.194.194.* 08.12.03, 16:32 to znaczy, ze czas sie wybrac do ginekologa, bo prawdopodobnie macie zapalenie pochwy Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? 08.12.03, 16:39 Czy to na pewno pieczenie? A moze tylko uczucie lekkiego tarcia? Nawet mimo nawilzenia mozna je odczuwac a w chwile potem przechodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 10:25 TAK POTEM PRZECHODZI ALE NIE ZAWSZE. O CO Z TYM CHODZI ? CZY KAŻDA KOBIETA TAK MA? CZASEM JEST TO OKROPNE ZWŁASZCZA NA POCZĄTKU SILNE PIECZENIE A MOŻE TO BYC JAKIES ZAPALENIE??A ZAPALENIE OD CZEGO SIĘ ROBI? CO MOŻE MI POMÓC PLEASE POMÓRZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: 40.0.96.* 10.12.03, 12:35 Musisz koniecznie isc do ginekologa. Im szybciej tym lepiej. Na pewno masz stan zapalny. Samo nie przejdzie tylko sie bedzie pogarszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 08:58 to moze byc stan zapalny. ale nie musi. oczywiscie trzeba to sprawdzić. jak dlugo współzyjesz? moze "wilgotna" nie wystarczy? moze potrzebujesz "lepszej" gry wstępnej? niech twój facet doprowadzi cię do orgazmu przed stosunkiem. i nie mysl o tym, ze na pewno bedzie bolalo... Odpowiedz Link Zgłoś
katkag05 Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? 13.12.03, 14:58 A uzywacie prezerwatyw ?? może jesteś uczulona...zdarza sie i tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:30 to napewno zapalenie (grzybica) .Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.przasnysz.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 19:44 to zapalenie pochwy. miałam to samo i to sie ciągnie przez wieki bo to wraca, partner też bedzie musiał sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 16:27 Ja tak mialam i okazalo sie, ze to uczulenie na srodek plemnikobojczy (nonoxynol, czy jakos tak), ktorym nasaczane sa niektore prezerwatywy. Zmienilismy prezerwatywy na takie bez tego srodka i problem sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś