Dodaj do ulubionych

STOSUNEK-PIECZENIE????

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 00:31
NA POCZĄTKU STOSUNKU PIECZE MNIE OKROPNIE ZWŁASZCZA PRZY WEJŚCIU ZAZNACZAM ŻE
ZAWSZE JESTEM WILGOTNA WIĘC O CO CHODZI
Obserwuj wątek
    • Gość: minutka Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 07.12.03, 17:37
      Podnosze wątek, mam dokładnie to samo
    • Gość: Niki Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 08.12.03, 13:05
      Ja też mam takie uczucie na początku stosunku. Potem pieczenie przechodzi.
      • Gość: britney Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:51
        jakie pieczenie?!o czym wy gadacie?!mój Tygrysek to by was nauczył bez
        pieczenia!!!!!!!!!
    • Gość: angel Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: 158.194.194.* 08.12.03, 16:32
      to znaczy, ze czas sie wybrac do ginekologa, bo prawdopodobnie macie zapalenie
      pochwy
    • kimmay Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? 08.12.03, 16:39
      Czy to na pewno pieczenie? A moze tylko uczucie lekkiego tarcia? Nawet mimo
      nawilzenia mozna je odczuwac a w chwile potem przechodzi.
      Pozdrawiam
      • Gość: A Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 10:25
        TAK POTEM PRZECHODZI ALE NIE ZAWSZE. O CO Z TYM CHODZI ? CZY KAŻDA KOBIETA TAK
        MA? CZASEM JEST TO OKROPNE ZWŁASZCZA NA POCZĄTKU SILNE PIECZENIE A MOŻE TO BYC
        JAKIES ZAPALENIE??A ZAPALENIE OD CZEGO SIĘ ROBI? CO MOŻE MI POMÓC PLEASE
        POMÓRZCIE
        • Gość: anula Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: 40.0.96.* 10.12.03, 12:35
          Musisz koniecznie isc do ginekologa. Im szybciej tym lepiej. Na pewno masz stan
          zapalny. Samo nie przejdzie tylko sie bedzie pogarszac.
        • Gość: gy Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 08:58
          to moze byc stan zapalny. ale nie musi. oczywiscie trzeba to sprawdzić.

jak dlugo współzyjesz? moze "wilgotna" nie wystarczy? moze
          potrzebujesz "lepszej" gry wstępnej? niech twój facet doprowadzi cię do orgazmu
          przed stosunkiem. i nie mysl o tym, ze na pewno bedzie bolalo...
    • katkag05 Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? 13.12.03, 14:58
      A uzywacie prezerwatyw ?? może jesteś uczulona...zdarza sie i tak...
    • Gość: hera Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:30
      to napewno zapalenie (grzybica) .Idź do lekarza.
      • Gość: misia Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.przasnysz.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 19:44
        to zapalenie pochwy. miałam to samo i to sie ciągnie przez wieki bo to wraca,
        partner też bedzie musiał sie leczyc
    • Gość: betka Re: STOSUNEK-PIECZENIE???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 16:27
      Ja tak mialam i okazalo sie, ze to uczulenie na srodek plemnikobojczy
      (nonoxynol, czy jakos tak), ktorym nasaczane sa niektore prezerwatywy.
      Zmienilismy prezerwatywy na takie bez tego srodka i problem sie skonczyl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka