Gość: desper IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 23.01.04, 18:04 No nareszcie Gdynia będzie miała dobry wyjazd na obwodnicę... tyle lat na to czekałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hiszpan jest tylko jeden problem na drodze IP: 5.5.* / 80.58.23.* 23.01.04, 18:31 Wszystko może iść do przodu, jest tylko jedna przeszkoda na każdej drodze i autostradzie która może zostać wybudowana: Marek Pol Należy w tempie ekspresowym, żeby nie powiedzieć autostradowym, usunąć ten problem. Bez tego ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Drogi za euro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.04, 22:21 a moglaby byc juz autostrada przed 1939! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Drogi za euro IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.01.04, 01:20 Ja jestem kierowca 50 lat i ciagle mi obiecuja nowe drogi.Nie wierze!Mieszkam w Bydgoszczy a tu prawie nic nie buduje sie.Ostatnio pisali w gazecie,ze przez centrum miasta przebiega trasa do Gdanska a to juz koniec wszelkiego rozsadku.Wzywam wszystkich kierowcow do akcji obywatelskiego nieposluszenstwa.Przestanmy placic podatki jesli nasze pieniadze maja sluzyc utrzymywaniu deficytowych kolei.Kolejarze,gornicy itp jada do Warszawki i zabieraja nasze pieniadze.Komu potrzebna trasa kolejowa,ktora wozi 8-miu ludzi (Znin-Bydgoszcz).Potrzebna darmozjadom-kolejarzom.Niech kolej wynajmie 2 taksowki i wozi tych ludzi,napewno bedzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś