m.c.hrabia 24.06.16, 13:38 W Kornwalii, gdzie większość osób zagłosowała za wyjściem z Unii, martwią się czy dalej będą mogli korzystać z funduszy unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:43 hehehehe, faktycznie jak pisowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka nie wierzę 24.06.16, 13:44 pewnie sam to wymyśliłeś nie ma ludzi aż tak głupich Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: nie wierzę 24.06.16, 13:58 www.itv.com/news/westcountry/update/2016-06-24/cornwall-pleas-for-reassurance-it-will-not-be-worse-off-following-brexit-vote/ Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: nie wierzę 24.06.16, 14:01 BBC zaprosiło do studia Brytyjczyków, którzy brali udział w referendum, żeby opowiedzieli o swoich odczuciach po ogłoszeniu wyników. Jeden z gości zadziwił widzów stacji. Adam zagłosował za wyjściem Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej, a teraz jest w "zszokowany i zmartwiony" wynikiem głosowania. - Jestem w szoku, że wybraliśmy Brexit. Nie sądziłem, że naprawdę wyjdziemy - mówił smutny. - Nie sądziłem, że mój głos będzie miał znaczenie, myślałem, że zostaniemy w Unii Europejskiej - stwierdził, a inni goście nie kryli zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wagonetka Re: nie wierzę 24.06.16, 14:10 no tak, wygląda na to, że nie biorą pod uwagę, że wszystko się zmieni ciekawe, co powiedzą, gdy Wielka Brytania się rozpadnie i zostanie mała Anglia ze swoim City, które straci na znaczeniu oraz Rolls-Roycem, do którego prawo znaku towarowego ma BMW angielscy rolnicy na pewno sie ucieszą brakiem dopłat rolnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: nie wierzę 24.06.16, 14:15 Im nadal się wydaje, że są Imperium. Odpowiedz Link Zgłoś
obliczitiel Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:48 No to lemingi w wersji angielskiej się ujawnili. Dokładnie jak nasze polskie lemingi tak zdecydowanie spierające Totalną Opozycję. Załatwią PIS, a potem zdziwieni będą łazić, że 500+ na swoje dzieci już nie otrzymują. Dokładnie takie same ciemniaki. Durnych ludzi to nigdzie nie brakuje ale np. oni są bardzo, bardzo potrzebni Totalnej Opozycji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:52 oho, pisia płatna trzoda forumowa nicki zmienia. idzie nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
obliczitiel Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:08 A idzie! Psy szczekają a polska karawana idzie dalej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:14 Ten wasz pisi zakład pogrzebowy jest bliski upadkowi. Widać to po karawanie, którym jedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:50 podaj zrodlo tego tlumaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:50 :) Na drzewo z nimi. Jak najszybciej zrealizować ten rozwód. Im wszystkim wydaje się, ze mogą dyktować co EU ma dalej robić. Przyklad przemówienie tego byłego burmistrz Londynu, jak mu tam? Takie ruskie imię ma, a już wiem Borys ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:52 Kto nastepny rzuci sie w drzwi, juz otwarte ,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:53 kolega piesek widze rozgoryczony troche:-D Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:54 poltora miliarda rocznie w skarpetach( ze zmywaka) kolo noska przejdzie,heheh :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:10 Finansowo wyszedłem bardzo do przodu. Mam sporo akcji w chf. Przez jedną noc zarobiłem średnio 4% na sztuce :) Jednak ogólnie uważam, że angielski ciemny lud popełnił duży błąd. Już niedługo poczują to we własnych kieszeniach. BTW, a ty kałach już spakowana jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś