Dodaj do ulubionych

wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop.

24.06.16, 13:38
W Kornwalii, gdzie większość osób zagłosowała za wyjściem z Unii, martwią się czy dalej będą mogli korzystać z funduszy unijnych.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:43
      hehehehe, faktycznie jak pisowcy.
    • wagonetka nie wierzę 24.06.16, 13:44
      pewnie sam to wymyśliłeś
      nie ma ludzi aż tak głupich
      • m.c.hrabia Re: nie wierzę 24.06.16, 13:58
        www.itv.com/news/westcountry/update/2016-06-24/cornwall-pleas-for-reassurance-it-will-not-be-worse-off-following-brexit-vote/
        • m.c.hrabia Re: nie wierzę 24.06.16, 14:01
          BBC zaprosiło do studia Brytyjczyków, którzy brali udział w referendum, żeby opowiedzieli o swoich odczuciach po ogłoszeniu wyników.

Jeden z gości zadziwił widzów stacji. Adam zagłosował za wyjściem Wielkiej Brytanii z Unii Europejskiej, a teraz jest w "zszokowany i zmartwiony" wynikiem głosowania. - Jestem w szoku, że wybraliśmy Brexit. Nie sądziłem, że naprawdę wyjdziemy - mówił smutny.

- Nie sądziłem, że mój głos będzie miał znaczenie, myślałem, że zostaniemy w Unii Europejskiej - stwierdził, a inni goście nie kryli zdziwienia.
          • wagonetka Re: nie wierzę 24.06.16, 14:10
            no tak, wygląda na to, że nie biorą pod uwagę, że wszystko się zmieni
            ciekawe, co powiedzą, gdy Wielka Brytania się rozpadnie i zostanie mała Anglia ze swoim City, które straci na znaczeniu oraz Rolls-Roycem, do którego prawo znaku towarowego ma BMW

angielscy rolnicy na pewno sie ucieszą brakiem dopłat rolnych :-)
            • pies_na_czarnych Re: nie wierzę 24.06.16, 14:15
              Im nadal się wydaje, że są Imperium.
    • obliczitiel Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:48
      No to lemingi w wersji angielskiej się ujawnili.
      Dokładnie jak nasze polskie lemingi tak zdecydowanie spierające Totalną Opozycję.
      Załatwią PIS, a potem zdziwieni będą łazić, że 500+ na swoje dzieci już nie otrzymują.
      Dokładnie takie same ciemniaki.
      Durnych ludzi to nigdzie nie brakuje ale np. oni są bardzo, bardzo potrzebni Totalnej Opozycji w Polsce.
      • wsk175 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:52
        oho, pisia płatna trzoda forumowa nicki zmienia.
        idzie nowe.
        • obliczitiel Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:08
          A idzie!
          Psy szczekają a polska karawana idzie dalej. :)
          • pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:14
            Ten wasz pisi zakład pogrzebowy jest bliski upadkowi. Widać to po karawanie, którym jedziecie.
    • a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:50
      podaj zrodlo tego tlumaczenia:-)
    • pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:50
      :) Na drzewo z nimi. Jak najszybciej zrealizować ten rozwód. Im wszystkim wydaje się, ze mogą dyktować co EU ma dalej robić. Przyklad przemówienie tego byłego burmistrz Londynu, jak mu tam? Takie ruskie imię ma, a już wiem Borys ;)
      • a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:52
        Kto nastepny rzuci sie w drzwi, juz otwarte ,hehe
        • a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:53
          kolega piesek widze rozgoryczony troche:-D
          • a74-7 Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 13:54
            poltora miliarda rocznie w skarpetach( ze zmywaka) kolo noska przejdzie,heheh
            :-D
          • pies_na_czarnych Re: wypisz wymaluj, pisiorek i polski chłop. 24.06.16, 14:10
            Finansowo wyszedłem bardzo do przodu. Mam sporo akcji w chf. Przez jedną noc zarobiłem średnio 4% na sztuce :)
            Jednak ogólnie uważam, że angielski ciemny lud popełnił duży błąd. Już niedługo poczują to we własnych kieszeniach.
            BTW, a ty kałach już spakowana jesteś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka