galaxia
21.08.16, 07:48
Witam,
Może to nie jest idealne miejsce w sieci ale na forum turystyka Austria oszołom blokuje zamieszczanie komentarzy innych niż balwochwalczych a ja mam ważne ostrzeżenie.
Uwaga !!! W Austrii należy uważać na akty wandalizmu skierowane w stronę "lepszych" samochodów z Polski. Przy czym "lepszy" w rozumieniu lokalnych frustratów to już np. nowe wersje Passata, Octavii czy Superb nie mówiąc już o tym jak ktoś z PL odważy się przyjechać do Austrii na audikiem. Zrobiłem sobie 8 lat przerwy w odwiedzaniu tego kraju po poprzednim incydencie ale niestety w 2016 moje auto znowu zostało uszkodzone podczas parkowania na ulicy. Uderzenia drzwiami starych wraków w bok nowego auta z Polski to codzienność a nawet dochodzi do rekoczynow - (sądząc po sladach) kopania walenia pięściami itp. Oczywiscie policja dziwnym trafem nawet w ruchliwych punktach miast nie ma monitoringu. Pamiętajcie - nigdy więcej do Austrii na wakacje!
Wislok1 piszesz ze nie jesteś zwolennikiem cenzury ale bloki jeszcze mi możliwość pisania na forum Austria. Ten kraj to nie tylko krówki i motylki na alpejskich łąkach ale wiele problemów i zagrożeń o których wyeżdżajacy tam powinni wiedzieć.