Gość: Scepty IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANYA OSTRZEZENIE!!! IP: *.cable.mindspring.com 09.04.03, 10:47 Kochani, Na forum grasuje osoba, ktora ukrywa sie pod nickiem “Gabriela C.” Widziano ja rowniez pod wieloma innymi jak np. Tekla, Lelu, Satyr, Wolek, Nefil, Bella (:-)), druga malpa itd. Jest gorsza niz wirus poniewaz ulega przeobrazeniom i trudno na nia znalezc lekarstwo. Dorabia ideaologie i zyciorys do kazdego forum, na ktorym sie znajduje. Jest niezniszczalna choc moze znajdzie sie i na nia sposob – naukowcy robia badania rowniez nad tym przypadkiem. Jest osoba, ktora CIAGLE KLAMIE wiec trudno brac choc jedno jej zdanie na powaznie. Klamstwo jest u niej rodzinne - tzn. rodzina, do ktorej sie wkupila zgodnie ze stara prawda - z kim przystajesz takim sie stajesz. Zostalo jednak ustalone pare faktow, ktore przytaczam ponizej. Jezeli ktos wie cos wiecej o ww i chcialby dodac do kartoteki lekarskiej bardzo prosze o dopisywanie. Natomiast w zadnym wypadku nie wolno wdawac sie z nia w zadne dyskusje poniewaz niestety jest to bardzo zarazliwe. Kilkadziesiat osob z tego forum zaginelo bezpowrotnie. Calkowite badania zostana wkrotce opublikowane w “ZOOTechnice”. Fakty: Kieruje sie zasada: najlepsza obrona jest atak Ma krotka pamiec i zapomina, ze tydzien wczesniej opowiadala zupelnie inne rzeczy – glownie o sobie. Powod – rozdwojenie jazni. Wiekszosc zycia spedzila pod budka z piwem (doslownie bo do towarzystwa jej nie dopuszczano – zbierala tylko butelki zeby starczylo na wyjazd do WB – jak wiadomo tam bez wiz wpuszczaja) – stad jej brak taktu, kultury, dobrego wychowania itd. W nerwach gdy nie ma czym – rzuca ciezkim dowcipem. Nie tak dawno przylaczyla pare linkow o tym co ja smieszy. Mysle, ze to powod zbyt duzej ilosci wypalonej trawy lub poprostu taki poziom reprezentuje. Jak wiadomo obraz mowi o malarzu. Jest stara, brzydka i zdesperowana bo noszenie surowego miesa w torebce nie prowokuje nawet kulawego psa aby sie obejrzal … Nie ma z kim pogadac wiec dlatego przesiaduje ciagle na forum. Ale nie o tym chcialam. Nazywa sie Ewa R. Chodzi w czerni na znak zaloby ukochanego Saddama – bo nigdy nie wiadomo kiedy go naprawde trafia. Chwalila, sie ze duzo podrozowala. Owszem tirami po Polsce i tak poznala meza “Sniadego” (zeby mnie nikt o rasizm nie podejrzewal), ktory polecial na wielkich rozmiarow zadek, na ktorym herbate zawsze postawic moze, ogromny biust (choc to moze przechwalki 36DD – tak mowila) i tlenione wlosy. Zamieszkala z mezem na wyspach sadzac, ze jej los sie odmieni. Sprzatala kiedys u Irlandczykow nazwiskiem Casey stad ten pseudonim – ale wylali ja za lenistwo i za to, ze wtykala swoj wielki nos (Pinokio) w nie swoje sprawy. Od tamtej pory pracy szuka. “Sniady” prowadzi maly sex-shop wiec w koncu kupil sobie bryke - starego “merca” (ktorym sie Gabriela przechwala) bo kompleksy podpowiadaja, ze trzeba sie pokazac kolesiom w piatki w drodze do mechetu. Niestety z tego powodu nie dojadaja. Zona jego zmuszona jest do codziennego bicia glowa w beton – w czasie lunchu – mowi na to “spotkania biznesowe”. Od tych zwyczajow rozum jej w taki tez sie i zamienil. W glowie zostala jedna komorka – ktora plata sie zagubiona – i ktora w ostatnich podrygach pozwala jej na uruchomienie komputera i kopiowanie niezaleznych linkow – ktore w zaleznosci od szczescie sa czasem nawet na temat. Bardzo chciala wyjechac do USA ale “emigration” zrobilo sie ostrozne z wydawaniem wiz dla osob spokrewnionych z “podejrzanymi typami”. Stad ta jej nienawisc do wszystkiego co amerykanskie. Biedna nawet wypowiedziec nie potrafi. Z powodu wypadajacych zebow pisze jak slyszy – hameryka, dulary!?!?! Nienawidzi Polakow - nazywajac ich polaczkami - na kazdym kroku ludzie z Wysp daja jej odczuc, ze dla nich jest zerem – wiec sie rewanzuje tutaj na forum) – i tu naprawde radze uwazac – bo juz odpowiednie sluzby sa na jej tropie … Chwalila sie rowniez, ze ma dziecko, (tu przyznam zgaduje) odebrane zostaly prawa rodzicielskie. Nie sposob miec dzieci przesiadujac 15 godzin na forum. Dzieki dziecku dostala przyspieszone obywatelstwo brytyjskie, a paszport wsadzila w ramki nad materacem i co wieczor sie do niego modli – i dobrze – to wladze brytyjskie maja teraz strupa co z nia zrobic. Utrzymuje rowniez, ze ma doktorat z socjologii. Jak wiadomo papierek o skonczeniu wyzszej uczelni w Polsce pomaga w zdobyciu pracy jako np. sprzataczka. Pracodawca musi miec pewnosc, ze zatrudniona osoba wie do czego sluzy szmata. Papierek mozna w Polsce kupic, a na tyle byla rozsadna, ze kupila ten, na ktorego slad trudno bedzie trafic. Wiem – bo nieuki z mojego liceum szly wlasnie na socjologie lub pedagogike – zeby wstydu mojej szkole nie przynosic a statystyki dobrego liceum utrzymac. Moj sasiad w Polsce owszem doktorat (prawdziwy) z socjologii ma, ale ma rowniez ciezki zaskok. Gdyby byl ladniejszy moglby robic za blondynke z dowcipow. I to nie jest zart! Ze wzgledu na to, ze demonstracje sa teraz w modzie oglaszamy bojkot na posty GABRIELI C. Nie sadze aby przylaczyli sie wszyscy ale goraco namawiam. Jestem za tym aby forum stanelo na wysokim poziomie, mialo jakis klimat i lepiej przeczytac 10 wypowiedzi na temat niz 300 pyskowek z ww osoba. Bojkot polega na: - nie odpowiadaniu na posty Gabrieli C. oraz jej kreaturom !!!!!!!!! - calkowite jej lekcewazenie a najlepiej nie czytanie – uwaga podszywa sie pod innych! - dopisywaniu faktow z zyciorysu GC. Powodzenia zycze ! Prosze o kopiowanie i przekazywanie tego ostrzezenia dalej. Cdn. Milego dnia zycze. Uwaga: Ww jest niebezpieczna - bedzie sie rzucac. Prosze nie wyciagac reki do konajacej bo odgryzie! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra3 BOLI??? 09.04.03, 10:55 Gość portalu: ANYA napisał(a): > Kochani, > Na forum grasuje osoba, ktora ukrywa sie pod nickiem “Gabriela > C.” Widziano ja rowniez pod wieloma innymi jak np. Tekla, Lelu, > Satyr, Wolek, Nefil, Bella (:-)), druga malpa itd. > Jest gorsza niz wirus poniewaz ulega przeobrazeniom i trudno na > nia znalezc lekarstwo. Dorabia ideaologie i zyciorys do kazdego > forum, na ktorym sie znajduje. Jest niezniszczalna choc moze > znajdzie sie i na nia sposob – naukowcy robia badania rowniez > nad tym przypadkiem. Jest osoba, ktora CIAGLE KLAMIE wiec > trudno brac choc jedno jej zdanie na powaznie. Klamstwo jest u > niej rodzinne - tzn. rodzina, do ktorej sie wkupila zgodnie ze > stara prawda - z kim przystajesz takim sie stajesz. Zostalo > jednak ustalone pare faktow, ktore przytaczam ponizej. Jezeli > ktos wie cos wiecej o ww i chcialby dodac do kartoteki > lekarskiej bardzo prosze o dopisywanie. Natomiast w zadnym > wypadku nie wolno wdawac sie z nia w zadne dyskusje poniewaz > niestety jest to bardzo zarazliwe. Kilkadziesiat osob z tego > forum zaginelo bezpowrotnie. Calkowite badania zostana wkrotce > opublikowane w “ZOOTechnice”. > Fakty: Kieruje sie zasada: najlepsza obrona jest atak Ma > krotka pamiec i zapomina, ze tydzien wczesniej opowiadala > zupelnie inne rzeczy – glownie o sobie. Powod – rozdwojenie > jazni. Wiekszosc zycia spedzila pod budka z piwem (doslownie bo > do towarzystwa jej nie dopuszczano – zbierala tylko butelki > zeby starczylo na wyjazd do WB – jak wiadomo tam bez wiz > wpuszczaja) – stad jej brak taktu, kultury, dobrego wychowania > itd. W nerwach gdy nie ma czym – rzuca ciezkim dowcipem. Nie > tak dawno przylaczyla pare linkow o tym co ja smieszy. Mysle, > ze to powod zbyt duzej ilosci wypalonej trawy lub poprostu taki > poziom reprezentuje. Jak wiadomo obraz mowi o malarzu. Jest > stara, brzydka i zdesperowana bo noszenie surowego miesa w > torebce nie prowokuje nawet kulawego psa aby sie obejrzal … Nie > ma z kim pogadac wiec dlatego przesiaduje ciagle na forum. Ale > nie o tym chcialam. > Nazywa sie Ewa R. Chodzi w czerni na znak zaloby ukochanego > Saddama – bo nigdy nie wiadomo kiedy go naprawde trafia. > Chwalila, sie ze duzo podrozowala. Owszem tirami po Polsce i > tak poznala meza “Sniadego” (zeby mnie nikt o rasizm nie > podejrzewal), ktory polecial na wielkich rozmiarow zadek, na > ktorym herbate zawsze postawic moze, ogromny biust (choc to > moze przechwalki 36DD – tak mowila) i tlenione wlosy. > Zamieszkala z mezem na wyspach sadzac, ze jej los sie odmieni. > Sprzatala kiedys u Irlandczykow nazwiskiem Casey stad ten > pseudonim – ale wylali ja za lenistwo i za to, ze wtykala swoj > wielki nos (Pinokio) w nie swoje sprawy. Od tamtej pory pracy > szuka. “Sniady” prowadzi maly sex-shop wiec w koncu kupil > sobie bryke - starego “merca” (ktorym sie Gabriela przechwala) > bo kompleksy podpowiadaja, ze trzeba sie pokazac kolesiom w > piatki w drodze do mechetu. Niestety z tego powodu nie > dojadaja. Zona jego zmuszona jest do codziennego bicia glowa w > beton – w czasie lunchu – mowi na to “spotkania biznesoweR > 21;. Od > tych zwyczajow rozum jej w taki tez sie i zamienil. W glowie > zostala jedna komorka – ktora plata sie zagubiona – i ktora w > ostatnich podrygach pozwala jej na uruchomienie komputera i > kopiowanie niezaleznych linkow – ktore w zaleznosci od > szczescie sa czasem nawet na temat. Bardzo chciala wyjechac do > USA ale “emigration” zrobilo sie ostrozne z wydawaniem wiz dla > osob spokrewnionych z “podejrzanymi typami”. Stad ta jej > nienawisc do wszystkiego co amerykanskie. Biedna nawet > wypowiedziec nie potrafi. Z powodu wypadajacych zebow pisze jak > slyszy – hameryka, dulary!?!?! Nienawidzi Polakow - nazywajac > ich polaczkami - na kazdym kroku ludzie z Wysp daja jej odczuc, > ze dla nich jest zerem – wiec sie rewanzuje tutaj na forum) – i > tu naprawde radze uwazac – bo juz odpowiednie sluzby sa na jej > tropie … Chwalila sie rowniez, ze ma dziecko, (tu przyznam > zgaduje) odebrane zostaly prawa rodzicielskie. Nie sposob miec > dzieci przesiadujac 15 godzin na forum. Dzieki dziecku dostala > przyspieszone obywatelstwo brytyjskie, a paszport wsadzila w > ramki nad materacem i co wieczor sie do niego modli – i > dobrze – to wladze brytyjskie maja teraz strupa co z nia > zrobic. Utrzymuje rowniez, ze ma doktorat z socjologii. Jak > wiadomo papierek o skonczeniu wyzszej uczelni w Polsce pomaga w > zdobyciu pracy jako np. sprzataczka. Pracodawca musi miec > pewnosc, ze zatrudniona osoba wie do czego sluzy szmata. > Papierek mozna w Polsce kupic, a na tyle byla rozsadna, ze > kupila ten, na ktorego slad trudno bedzie trafic. Wiem – bo > nieuki z mojego liceum szly wlasnie na socjologie lub > pedagogike – zeby wstydu mojej szkole nie przynosic a > statystyki dobrego liceum utrzymac. Moj sasiad w Polsce owszem > doktorat (prawdziwy) z socjologii ma, ale ma rowniez ciezki > zaskok. Gdyby byl ladniejszy moglby robic za blondynke z > dowcipow. I to nie jest zart! > Ze wzgledu na to, ze demonstracje sa teraz w modzie oglaszamy > bojkot na posty GABRIELI C. Nie sadze aby przylaczyli sie > wszyscy ale goraco namawiam. Jestem za tym aby forum stanelo na > wysokim poziomie, mialo jakis klimat i lepiej przeczytac 10 > wypowiedzi na temat niz 300 pyskowek z ww osoba. Bojkot polega > na: > - nie odpowiadaniu na posty Gabrieli C. oraz jej > kreaturom !!!!!!!!! > - calkowite jej lekcewazenie a najlepiej nie czytanie – > uwaga podszywa sie pod innych! > - dopisywaniu faktow z zyciorysu GC. > Powodzenia zycze ! > Prosze o kopiowanie i przekazywanie tego ostrzezenia dalej. > Cdn. Milego dnia zycze. > > Uwaga: Ww jest niebezpieczna - bedzie sie rzucac. Prosze nie > wyciagac reki do konajacej bo odgryzie! ANYA coś cię boli??? ...to wyp... do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrCzeslaw Re: BOLI??? IP: *.crowley.pl 09.04.03, 11:06 Drogo masakro3 - oczywiscie, ze boli jak ktos bez sensu chce cie ciagle dymac w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To ten"Hamerykanski"czubek juz wszedzie sie skarzy 10.04.03, 10:33 Wystepuje tylko pod wlasnym nickiem, scislej: ADRESEM MAILOWYM GW. I to BEZ KROPKI. "Anya", poslugujaca sie takze nickiem Jan z KKK itd. itp. oraz uzywajaca - gwoli dywersji, mojego nicka (Gosc:gabrielacasey; gabriela.casey@gazeta.pl) ma mi za zle nie odmiennosc opinii nt. wojny w Iraku, ale BOLESNE UGODZENIE w jej milosc wlasna i milosc wlasna innych "Hamerykanow" - probowali znow szpanowac swa "hamerykanskoscia" i mieli mi za zle demitologizowanie ich "hamerykanskich" mitow, takich jak zywienie sie genetycznie modyfikowanymi kurczakami (wiadomo:strawa ubogich, jak i schab), jezdzenie lincolnami (w UK - co swieta prawda, tylko proletariat wynajmuje toto na wesela i pogrzeby), przerwy na papierosa (pali tam tylko "Polack" i Murzyn) i brak znajomosci zarowno amerykanskich mediow, jak i jezyka angielskiego, nawet w uproszczonej ortograficznie wersji amerykanskiej, ze o klasycznej poezji kregu anglo-saskiego (Poe, Kipling, Yeats, Blake etc) nie wspomne. Na koniec dobilo ich przytaczanie przeze mnie "Polish jokes" ze zbiorow czcigodnej amerykanskiej uczelni w Yale. Bo podobnymi rasistowskimi scierami z Oxfordu "Hamerykany" nie mogly sie zrewanzowac. Prawda w oczy kole i nozyce sie odzywaja przy kazdym, nawet najlzejszym, stuknieciu w stol. www.concentric.net/~mrglueck/jokepols.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drCzeslaw Re: OSTRZEZENIE!!! IP: *.crowley.pl 09.04.03, 11:04 Ania - zgadzam sie w 100%. Jest tu kilku pojebanych kolesi - albo to folksdojcze typu old.european albo lewaccy onanisci w stylu Pacyfisty. Osoba, o ktorej mowisz, jest nam wszystkim znana, bo wielokrotnie dawala glos na tym forum (w formie belkotliwego pierdzenia) - problem w tym, ze srajac wkolo zapomniala, ze sama tez moze sie pobrudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: OSTRZEZENIE!!! IP: 195.233.250.* 09.04.03, 11:31 Hej, tu wazny artykul, a Wy jakies wzajemne pomowienia i oczernianie. Szanujmy poglady wszystkich, a brudy pierzmy miedzy soba, czy pisze glupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
masakra3 Re: OSTRZEZENIE!!! 09.04.03, 13:35 Gość portalu: drCzeslaw napisał(a): > Ania - zgadzam sie w 100%. Jest tu kilku pojebanych kolesi - > albo to folksdojcze typu old.european albo lewaccy onanisci w > stylu Pacyfisty. Osoba, o ktorej mowisz, jest nam wszystkim > znana, bo wielokrotnie dawala glos na tym forum (w formie > belkotliwego pierdzenia) - problem w tym, ze srajac wkolo > zapomniala, ze sama tez moze sie pobrudzic. Więc plizzzz panie doktorze Czesiu, niech pan zabierze swoją (pacjentkę, koleżankę (???) ANYĘ w ustronne miejsce, choćby i na forum GW i se konkretnie róbcie kupki, sprzedawajcie sadzeniaki i Bóg wie co tam wam do głowy przyjdzie, a nie tu na publicznym widoku śmiecicie... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: OSTRZEZENIE!!! 09.04.03, 17:18 Gość portalu: drCzeslaw napisał(a): > Ania - zgadzam sie w 100%. Jest tu kilku pojebanych kolesi - > albo to folksdojcze typu old.european Czesio, ty prowincjonalny czerwony dupku, ode mnie sie laskawie od..l, bo pracy nie dam. OE Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey From US with love - "Polish jokes" z Yale 10.04.03, 10:34 www.concentric.net/~mrglueck/jokepols.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katriona Re: OSTRZEZENIE!!! - glos poparcia IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 11:37 podpisuje sie obiema rrekami, co za paskudnica z tej Casey! i jaka pretensjonalna w Polityce na forum tez grasuje i sie wymadrza! mnie osobiscie najbardziej denerwuje jej protekcjonalny ton, ktorym udowadnia wyzszosc Anglikow nad Polakami. Moj swiezo poslubiony maz jest Anglikiem, wiec mowie z doswiadczenia, ze zaden (lub tez malo ktory) Angol by sie nie posunal do takiego tonu w stosunku do innych ludzi. To po prostu jest poza kanonem tak wychwalanym przez Gabrysie nasza swojska. ale usmiechnijmy sie bo co sie bedziemy farbowana Angielka przejmowac Gość portalu: ANYA napisał(a): > Kochani, > Na forum grasuje osoba, ktora ukrywa sie pod nickiem “Gabriela > C.” Widziano ja rowniez pod wieloma innymi jak np. Tekla, Lelu, > Satyr, Wolek, Nefil, Bella (:-)), druga malpa itd. > Jest gorsza niz wirus poniewaz ulega przeobrazeniom i trudno na > nia znalezc lekarstwo. Dorabia ideaologie i zyciorys do kazdego > forum, na ktorym sie znajduje. Jest niezniszczalna choc moze > znajdzie sie i na nia sposob – naukowcy robia badania rowniez > nad tym przypadkiem. Jest osoba, ktora CIAGLE KLAMIE wiec > trudno brac choc jedno jej zdanie na powaznie. Klamstwo jest u > niej rodzinne - tzn. rodzina, do ktorej sie wkupila zgodnie ze > stara prawda - z kim przystajesz takim sie stajesz. Zostalo > jednak ustalone pare faktow, ktore przytaczam ponizej. Jezeli > ktos wie cos wiecej o ww i chcialby dodac do kartoteki > lekarskiej bardzo prosze o dopisywanie. Natomiast w zadnym > wypadku nie wolno wdawac sie z nia w zadne dyskusje poniewaz > niestety jest to bardzo zarazliwe. Kilkadziesiat osob z tego > forum zaginelo bezpowrotnie. Calkowite badania zostana wkrotce > opublikowane w “ZOOTechnice”. > Fakty: Kieruje sie zasada: najlepsza obrona jest atak Ma > krotka pamiec i zapomina, ze tydzien wczesniej opowiadala > zupelnie inne rzeczy – glownie o sobie. Powod – rozdwojenie > jazni. Wiekszosc zycia spedzila pod budka z piwem (doslownie bo > do towarzystwa jej nie dopuszczano – zbierala tylko butelki > zeby starczylo na wyjazd do WB – jak wiadomo tam bez wiz > wpuszczaja) – stad jej brak taktu, kultury, dobrego wychowania > itd. W nerwach gdy nie ma czym – rzuca ciezkim dowcipem. Nie > tak dawno przylaczyla pare linkow o tym co ja smieszy. Mysle, > ze to powod zbyt duzej ilosci wypalonej trawy lub poprostu taki > poziom reprezentuje. Jak wiadomo obraz mowi o malarzu. Jest > stara, brzydka i zdesperowana bo noszenie surowego miesa w > torebce nie prowokuje nawet kulawego psa aby sie obejrzal … Nie > ma z kim pogadac wiec dlatego przesiaduje ciagle na forum. Ale > nie o tym chcialam. > Nazywa sie Ewa R. Chodzi w czerni na znak zaloby ukochanego > Saddama – bo nigdy nie wiadomo kiedy go naprawde trafia. > Chwalila, sie ze duzo podrozowala. Owszem tirami po Polsce i > tak poznala meza “Sniadego” (zeby mnie nikt o rasizm nie > podejrzewal), ktory polecial na wielkich rozmiarow zadek, na > ktorym herbate zawsze postawic moze, ogromny biust (choc to > moze przechwalki 36DD – tak mowila) i tlenione wlosy. > Zamieszkala z mezem na wyspach sadzac, ze jej los sie odmieni. > Sprzatala kiedys u Irlandczykow nazwiskiem Casey stad ten > pseudonim – ale wylali ja za lenistwo i za to, ze wtykala swoj > wielki nos (Pinokio) w nie swoje sprawy. Od tamtej pory pracy > szuka. “Sniady” prowadzi maly sex-shop wiec w koncu kupil > sobie bryke - starego “merca” (ktorym sie Gabriela przechwala) > bo kompleksy podpowiadaja, ze trzeba sie pokazac kolesiom w > piatki w drodze do mechetu. Niestety z tego powodu nie > dojadaja. Zona jego zmuszona jest do codziennego bicia glowa w > beton – w czasie lunchu – mowi na to “spotkania biznesoweR > 21;. Od > tych zwyczajow rozum jej w taki tez sie i zamienil. W glowie > zostala jedna komorka – ktora plata sie zagubiona – i ktora w > ostatnich podrygach pozwala jej na uruchomienie komputera i > kopiowanie niezaleznych linkow – ktore w zaleznosci od > szczescie sa czasem nawet na temat. Bardzo chciala wyjechac do > USA ale “emigration” zrobilo sie ostrozne z wydawaniem wiz dla > osob spokrewnionych z “podejrzanymi typami”. Stad ta jej > nienawisc do wszystkiego co amerykanskie. Biedna nawet > wypowiedziec nie potrafi. Z powodu wypadajacych zebow pisze jak > slyszy – hameryka, dulary!?!?! Nienawidzi Polakow - nazywajac > ich polaczkami - na kazdym kroku ludzie z Wysp daja jej odczuc, > ze dla nich jest zerem – wiec sie rewanzuje tutaj na forum) – i > tu naprawde radze uwazac – bo juz odpowiednie sluzby sa na jej > tropie … Chwalila sie rowniez, ze ma dziecko, (tu przyznam > zgaduje) odebrane zostaly prawa rodzicielskie. Nie sposob miec > dzieci przesiadujac 15 godzin na forum. Dzieki dziecku dostala > przyspieszone obywatelstwo brytyjskie, a paszport wsadzila w > ramki nad materacem i co wieczor sie do niego modli – i > dobrze – to wladze brytyjskie maja teraz strupa co z nia > zrobic. Utrzymuje rowniez, ze ma doktorat z socjologii. Jak > wiadomo papierek o skonczeniu wyzszej uczelni w Polsce pomaga w > zdobyciu pracy jako np. sprzataczka. Pracodawca musi miec > pewnosc, ze zatrudniona osoba wie do czego sluzy szmata. > Papierek mozna w Polsce kupic, a na tyle byla rozsadna, ze > kupila ten, na ktorego slad trudno bedzie trafic. Wiem – bo > nieuki z mojego liceum szly wlasnie na socjologie lub > pedagogike – zeby wstydu mojej szkole nie przynosic a > statystyki dobrego liceum utrzymac. Moj sasiad w Polsce owszem > doktorat (prawdziwy) z socjologii ma, ale ma rowniez ciezki > zaskok. Gdyby byl ladniejszy moglby robic za blondynke z > dowcipow. I to nie jest zart! > Ze wzgledu na to, ze demonstracje sa teraz w modzie oglaszamy > bojkot na posty GABRIELI C. Nie sadze aby przylaczyli sie > wszyscy ale goraco namawiam. Jestem za tym aby forum stanelo na > wysokim poziomie, mialo jakis klimat i lepiej przeczytac 10 > wypowiedzi na temat niz 300 pyskowek z ww osoba. Bojkot polega > na: > - nie odpowiadaniu na posty Gabrieli C. oraz jej > kreaturom !!!!!!!!! > - calkowite jej lekcewazenie a najlepiej nie czytanie – > uwaga podszywa sie pod innych! > - dopisywaniu faktow z zyciorysu GC. > Powodzenia zycze ! > Prosze o kopiowanie i przekazywanie tego ostrzezenia dalej. > Cdn. Milego dnia zycze. > > Uwaga: Ww jest niebezpieczna - bedzie sie rzucac. Prosze nie > wyciagac reki do konajacej bo odgryzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba A ja jestem za wolnoscia slowa IP: *.sympatico.ca 09.04.03, 14:24 Gość portalu: katriona napisał(a): > podpisuje sie obiema rrekami, co za paskudnica z tej Casey! > i jaka pretensjonalna > w Polityce na forum tez grasuje i sie wymadrza! > mnie osobiscie najbardziej denerwuje jej protekcjonalny ton, > ktorym udowadnia wyzszosc Anglikow nad Polakami. Moj swiezo > poslubiony maz jest Anglikiem, wiec mowie z doswiadczenia, ze > zaden (lub tez malo ktory) Angol by sie nie posunal do takiego > tonu w stosunku do innych ludzi. To po prostu jest poza kanonem > tak wychwalanym przez Gabrysie nasza swojska. > > ale usmiechnijmy sie bo co sie bedziemy farbowana Angielka > przejmowac I nie podobaja mi sie ataki w stylu ANII - bez jakichkolwiek argumentow merytorycznych, czysto personalne. Chcialoby sie powiedziec: takie polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyfer Re: OSTRZEZENIE!!! IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 14:06 na forum moze wypowiadac sie kazdy, nawet idioci natomiast wypisywanie czegos takiego jak ANYA pod powaznym artykulem dotyczacym naszej przyszlosci jest wlasnie na poziomie postow Gabrysi C. i osmiesza nie tyle GC, ile sama autorke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał OSTRZEZENIE!!! - popieram ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 18:07 Ta "Gabriela Casey" istotnie wypowiadała się na Onecie w obronie Saddama Husajna i publicznie chwaliła mordowanie Kurdów ! Było to żenujące, jak starała sie udowodnić, ze użycie gazów bojowych przeciwko kobietom i dzieciom było słuszne, bo Kurdowie na nic innego nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I bez mojej obecnosci 90% postow na MOJ temat 10.04.03, 10:45 To co w.w gnida pisze o moich opiniach, to guzik prawda - gnida z braku wyksztalcenia nie pojmuje, co mowie. Nie bylam i nie jestem za Husseinem - jestem PRZECIW nowej doktrynie US, tj. wojnom prewencyjnym, a to pewna roznica (choc tluk nie pojmie). Nie negowalam tez wymordowania Kurdow, choc podkreslalam obiektywny fakt tolerowania w swoim czasie tej zbrodni przez US, gdyz Kurdowie mieli wowczas poparcie amerykanskiego wroga nr 1, Chomeiniego, i ze Saddam byl US wowczas potrzebny jako "straszak" na Ajatollaha - kazdy przeciez o tym wie, bez wzgledu na ocene tej interwencji, i mialam na ten temat ciekawe dyskusje z "atlantami": kubajawem z RP i Nath z Kanady. Niemniej nie to zabolalo gniedy: gnidy zabolala moja demaskacja ich NIEWIEDZY na temat Kurdow, tj. ciagle pytanie, o KTORE ugrupowania kurdyjskie chodzi (wiadomo, ze to nie monolit plemienno-klanowo-polityczny). Zreszta przemienie dyskusji o EU na dyskusje o Gabrieli najlepiej swiadczy o tragicznym poziomie intelektualnym i etycznym mych "hamerykanskich" oponentow. Sorry, "hamerykanskich" opluskwiaczy mej osoby - stado zasmarkanych glupcow, ktorymi jak widac, latwo manipulowac: mowilam im, ostrzegalam, ze ich umyslami zawladne nie mniej, nizli FoxNews i GW. I mialam racje - wystarczy policzyc posty nawet przy tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Początek debaty w Parlamencie Europejskim nad IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 14:43 na pohybel lidze pachołków moskwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kloss A ja sobie myślę ... IP: *.*.*.* 09.04.03, 15:14 Płynie przez rzekę żółw, a na jego grzbiecie zwinął się jadowity wąż. Wąż myśli: ''Ugryzę - zrzuci''. Żółw myśli: ''Zrzucę - ugryzie''. Wypijmy za nierozerwalną przyjaźń, co znosi wszelkie przeciwności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: A ja sobie myślę ... IP: *.mcc.ac.uk 09.04.03, 18:23 Sie mi ta historia o zolwiu i wezu bardzo podoba :) . Odpowiedz Link Zgłoś
adamp_314 509-31-25 09.04.03, 17:18 Gazeta zapomniala o takim "drobiazgu" jak podanie wyniku glosowania. By sie tego dowiedziec trzeba szukac na przyklad w Onecie info.onet.pl/691569,12,item.html 509 bylo za 31 wsztrzymujacych 25 przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanRa Re: 509-31-25 IP: *.dip.t-dialin.net 09.04.03, 17:31 adamp_314 napisał: > Gazeta zapomniala o takim "drobiazgu" jak > podanie wyniku glosowania. By sie tego dowiedziec > trzeba szukac na przyklad w Onecie > <a href="http://info.onet.pl/691569,12,item.html"target="_blank">inf o.onet.pl/6 > 91569,12,item.html</a> > 509 bylo za > 31 wsztrzymujacych > 25 przeciw Tylko 25 przeciw ??? Myslalem, ze za te wyklucone subwencje i fakt wtykania ich w tylek amerykanskim koncernom zbrojeniowym (jak w afrykanskich dyktaturach)nasza kandydatura zostanie odrzucona. Szkoda. Jestem rozczarowany... Z powazaniem SanRa Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami stara Europa 09.04.03, 17:41 to taki kontynent z tradycjami i wie, ze psy szczękają i nic to nie zmienia, a historii się nie zatrzyma więc glosuje tak jak należy... To nie to samo, co młodziutkie USA z ich bojkotami, zmianami nazw, wylewaniem wina dzisiaj (kilka lat temu z niszczeniem japońskich samochodów, bo lepsze niż własne, itd.) oraz fochami trochę niezrównoważonego młodzieńca - cóż różnica klasy („klasy” nie „klasowa” – proszę się nie pomylić) jak to w dobrych domach się kiedyś mawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabelka! Re: 509-31-25 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.04.03, 01:31 no gdzie zapomniala - patrz po prawej stronie na tabelke Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Anya: Skąd towarzyszka się tu wzięła ? 09.04.03, 17:51 Anonimy na niegrzeczna sąsiadkę, która poderwała towarzyszce męża, prosimy skierować bezpośrednio do Biura Moralności przy Urzędzie Spraw Wewnętrznych, tutaj jest forum dyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcelona ;-) Joan Colom i Naval IP: *.dialup.uni2.es 09.04.03, 18:12 to nazwisko katalunskie (Colom=ptak GoLAb, jak genuen'czyk Kolumb) ale jesli woli jednA flagE to pytanie : hiszpanska czy socjalistycznA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas UE Klub Adoracji Mordercow IP: serwer:* / 192.168.0.* 10.04.03, 06:35 Wstepujac do UE, jestes gotowy placic skladke na dynamit z ktora morderca Arafat wysyla male palestynskie dzieci na misje samobojcze ? Oplacac skladke ktora zlodziej Arafat odfiltruje na kolejnego mercedesa oraz brylantowa kolie dla swojej dziwki-zony w Paryzu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: UE Klub Adoracji Mordercow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 09:38 Gość portalu: Thomas napisał(a): > Wstepujac do UE, jestes gotowy placic skladke na dynamit z > ktora morderca Arafat wysyla male palestynskie dzieci na misje > samobojcze ? > Oplacac skladke ktora zlodziej Arafat odfiltruje na kolejnego > mercedesa oraz brylantowa kolie dla swojej dziwki-zony w > Paryzu ? ============= Masz racje, ale to jeszcze zbyt slaby powod aby nie wstepowac do Unii. Nasza obecnosc i innych panstw, ktore stana sie czlonkmai UE w 2004 r. moze zmienic - i to w sposob diametralny - stosunek Europy do Arafata i jego swity, do terroryzmu i terrorystow. Moze tez oslabic pozycje dwoch nabardziej zhipokrycialych i egoistycznych czlonkow Unii - Francji i Niemiec. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: UE Klub Adoracji Mordercow IP: serwer:* / 192.168.0.* 10.04.03, 10:09 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Masz racje, ale to jeszcze zbyt slaby powod aby nie wstepowac do Unii. Nasza > obecnosc i innych panstw, ktore stana sie czlonkmai UE w 2004 r. moze zmienic - > > i to w sposob diametralny - stosunek Europy do Arafata i jego swity, do > terroryzmu i terrorystow. Moze tez oslabic pozycje dwoch nabardziej > zhipokrycialych i egoistycznych czlonkow Unii - Francji i Niemiec. > Pzdr Mam nadzieje ze stracimy wszystkie okazje aby siedziec cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Wazny LINK do unijnych "szczegolow" -lepszy niz GW 10.04.03, 10:47 europa.eu.int/comm/enlargement/poland/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabian Chyba nas najmniej lubią IP: *.chello.pl 10.04.03, 10:24 Ktoś się nieźle postarał, od nas gorsze są tylko Czechy, przez Sudety i Cypr przez Turków. Więc można powiedzieć, że praktycznie jesteśmy najmnuiej "lubiani" w parlamecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie trzeba bylo glosowac na SLD 10.04.03, 10:51 I "eurokomuna" wie, czym sie SLD - i to powaznie - rozni od zachodnich socjal- demokracji. To taka roznica, jak miedzy Blairem i Kwasniewskim, brytyjskim 3,1% bezrobociem i bezrobociem polskim, przekraczajacym zdrowo 20% (statystyki podaja tylko liczbe, jeszcze pobierajacych zasilek). I, rzecz jasna, pomiedzy TVP i BBC, Wybiorcza i Independent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanRa Re: Nie trzeba bylo glosowac na SLD IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 11:22 gabrielacasey napisała: > I "eurokomuna" wie, czym sie SLD - i to powaznie - rozni od zachodnich socjal- > demokracji. To taka roznica, jak miedzy Blairem i Kwasniewskim, brytyjskim 3,1% > > bezrobociem i bezrobociem polskim, przekraczajacym zdrowo 20% (statystyki > podaja tylko liczbe, jeszcze pobierajacych zasilek). I, rzecz jasna, pomiedzy > TVP i BBC, Wybiorcza i Independent. Powiedzial co wiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SanRa Re: Chyba nas najmniej lubią IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 11:19 Gość portalu: fabian napisał(a): > Ktoś się nieźle postarał, od nas gorsze są tylko Czechy, przez > Sudety i Cypr przez Turków. Więc można powiedzieć, że > praktycznie jesteśmy najmnuiej "lubiani" w parlamecie. Czytajac tu wypowiedzi polskich faszystow sadze, ze nie bez powodu... Z powazaniem SanRa Odpowiedz Link Zgłoś