Gość: . IP: *.echostar.pl 29.05.03, 18:07 UE propaganda jest adresowana do debili - kolorowe baloniki i gwiazdki, obietnice z choinki, a mało konkretów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lukas Re: UE propaganda jest adresowana do debili IP: *.lublin.mm.pl 29.05.03, 18:12 Gość portalu: . napisał(a): > > > UE propaganda jest adresowana do debili - kolorowe baloniki i gwiazdki, > obietnice z choinki, a mało konkretów Zgadzam się, w punktach informacji o Uni można tylko się dowiedzieć ile państw jest w Unii, ile gwiazdek ma flaga itp. Jak się pytałem o dopłaty do ekolicznego gospodarstwa to....powiedzieli, że poszukają w internecie i zadzwonią do mnie za kilka dni. Było to dwa miesiące temu a telefonu jak nie ma to nie ma. Z drugiej strony propaganda antyunijna też jest dla debili, np. że jak wejdziemy do UE to czeka nas eutanazja i obowiązkowe płacenie na zboczeńców a Niemcy zabiorą nam ziemię i nas wygonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end W ktorym punkcie sie pytales? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 18:16 Prosimy o konkrety((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end I kto jest debilem tutaj? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 18:24 Ty dziecko giertycha((: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: I kto jest debilem tutaj? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 19:19 On sam nie wie kogo nazywa debilem. Nie przedstawiłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna_Polska Re: W ktorym punkcie sie pytales? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 19:31 Gość portalu: end napisał(a): > Prosimy o konkrety((: Prosze i tu mamy jeden z przykladow unioproagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: UE propaganda jest adresowana do debili IP: *.echostar.pl 29.05.03, 19:13 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Gość portalu: . napisał(a): > > > > > > > UE propaganda jest adresowana do debili - kolorowe baloniki i gwiazdki, > > obietnice z choinki, a mało konkretów > > Zgadzam się, w punktach informacji o Uni można tylko się dowiedzieć ile państw > jest w Unii, ile gwiazdek ma flaga itp. Jak się pytałem o dopłaty do > ekolicznego gospodarstwa to....powiedzieli, że poszukają w internecie i > zadzwonią do mnie za kilka dni. Było to dwa miesiące temu a telefonu jak nie > ma to nie ma. > Z drugiej strony propaganda antyunijna też jest dla debili, np. że jak > wejdziemy do UE to czeka nas eutanazja i obowiązkowe płacenie na zboczeńców a > Niemcy zabiorą nam ziemię i nas wygonią. problem w tym, że oficjalnej kampanii uniosceptycznej nie ma tak naprawdę można w sieci poczytać tylko + czasem LPR coś bąknie o tym Odpowiedz Link Zgłoś