Gość: felusiak Re: Pawka Morozow też głosowałby za UE IP: *.nyc.rr.com 01.06.03, 22:09 Wydaje mi sie, ze powinno byc Pawlik Morozow. Powinienes szerzej napisac kim Pawlik byl, gdyz forumowicze nie maja o tym pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: Pawka Morozow też głosowałby za UE 01.06.03, 22:43 A ja mam pojecie, i coraz bardziej ludzie tutaj na tym forum sie wstydze. Bo idac waszym rozumowaniem nasz najwiekszy i najcenniejszy autorytet jaki posiadamy czyli naszego Papieza chcecie przyrownac do donosiciela. I zwykle nie uzywam wulgarnych slow, ale to jest juz tylko s...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale ci sie, sowa popitolilo.................... 01.06.03, 22:47 z papom bardzo chetnie, ale nie z tymi czerwonymi qtasami do ue:( Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna To nie mi panie Kitek 01.06.03, 22:56 Czy mozemy takich przenosni naduzywac? Bo wychodzi na to, ze wszyscy ktorzy sa za wejsciem do Unii Europejskiej sa donosicielami. Od naszego Papieza poczawszy, poprzez wszystkich trzech zyjacych noblistow polskich. A sowa nie zauwazyla zadnego powszechnie szanowanego autorytetu, ktory bylby przeciwko naszemu wejsciu do Unii. Gdzie oni sa? Mozesz mi podac kilka znanych wszystkim nazwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja tez, jestem za.............. 01.06.03, 23:01 ale mnie wqrwiaja te czerwone przydatki, ktore caly czasz nas z ruskimi, laczyly:( Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Re: ja tez, jestem za.............. 01.06.03, 23:04 Nie odpowiedzial mi pan na pytanie. Ale czy slyszal Pan o jakis znanych autorytetach, powszechnie szanowanych w Polsce i na swiecie, ktore sa przeciwko naszemu wstapieniu do unii europejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie slyszalem.............. 01.06.03, 23:10 silnie zaalergizowany na czerwona zaraze jestem, i teraz mi tymi wyglupami z lapinskim, uprzytomnili, jakim goowmnem sa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofsf Hitler glosowalby za i rzadzilby dozywotnio ue n/t IP: 213.155.166.* 02.06.03, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofsf ci glupsi.krzykacze,madrzy milcza lub chwala (n/t) IP: 213.155.166.* 02.06.03, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Mysle, ze ci madrzy powiedza swoje zdanie 02.06.03, 01:02 7-8 czerwca, ale to nie bedzie zdanie ktorego Pan akurat by sie spodziewal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofsf Wrzynasz sie skarbie w dyskusje o hitlerze IP: 213.155.166.* 02.06.03, 01:04 sowa_lesna napisał: > 7-8 czerwca, ale to nie bedzie zdanie ktorego Pan akurat by sie spodziewal. Czytaj...czytaj...nie tylko pisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Ci glupsi? 02.06.03, 02:06 To sa i madrzejsi? Ciekawe. A moze bys mi wskazal jakiegos faszyste, ktory popiera integracje? Skini, neofaszysci, NOP, MW, LPR, RM - wszyscy przeciw. Kto zatem jest za? Odpowiedz Link Zgłoś