maciekl 05.06.03, 10:40 Nie dajcie się ogłupić, nie idźcie głosować Do UE i tak wejdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enederdorf Re: Bojkot WYBORÓW 05.06.03, 10:44 Masz rację, sejm to i tak klepnie, a Millera się pozbedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna To po co ten apel? 05.06.03, 10:48 Zeby wodz Giertych mogl powiedziec, ze ci co nie poszli sa przeciw? Sowa widzi, ze niektorym osobom na tym forum i nie tylko nie chodzi o UE. Chodzi o karierke polityczna Romka Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
enederdorf Re: To po co ten apel? 05.06.03, 10:50 Ja osobobiście mam w du888 e Giertycha, ale naprawdę boje się zawłaszczenia wolności przez ex komunistów. Bo pieniądze to wolność aoni opanuja wszystkie kurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik (ktos) Re: To po co ten apel? IP: *.acn.pl 05.06.03, 10:53 sowa_lesna napisał: > Zeby wodz Giertych mogl powiedziec, ze ci co nie poszli > sa przeciw? Po to, zeby nie rozmyla sie odpowiedzialnosc, zeby Miller za kilka lat nie mowil, ze "przeciez to wola narodu byla". BTW. Sowa, a wiesz, ze sowy, to wbrew obiegowej opinni, jedne z najglupszych ptakow? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna Sowa swoja wartosc zna, 05.06.03, 10:57 a tacy ludzie jak pan nie musza jej dowartosciowywac. I sowa dobrze wie o co tutaj chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heliov Re: Sowa swoja wartosc zna, IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.06.03, 11:03 Sowa niech się trzyma , niech jeszcze trochę pofruwa i niech gada ludzką mową, bo już jutro nie bedzie mogła wydac z siebie głosu ... sowy to mądre ptaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mce Re: To po co ten apel? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.06.03, 12:43 Zaswiadczam sowo że: - mam prawo do swojego zdania - mam zamiar zbojkotowac referendum - mam w dupie Giertycha - mam w dupie Leppera - a nade wszystko pragnę końca Millera Odpowiedz Link Zgłoś
norweg Jadę na Zagle 05.06.03, 11:17 W piatek wyjeżdzam z wawy na Mazury.Pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_lesna A Sowa myslala, juz ze nad fjordami przybylo 05.06.03, 12:06 osob pochodzenia polskiego do malowania domkow. A to jednak warszawski norweg. Sowa juz wszystko rozumie i sie niczemu nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteklu Re: Bojkot WYBORÓW 05.06.03, 14:44 moze masz rację trzeba jechac na żagle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: jakich wyborów IP: 213.76.135.* 05.06.03, 14:46 Coś ci się koleś potegowało. Nie tobie jednemu wśród eurofobów zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
robertl Tak i nie to wybór... 06.06.03, 12:13 ....cwaniaczku.Co pocisz się i czekasz na stanowisko które do ci twoja matuszka partia. Odpowiedz Link Zgłoś