Dodaj do ulubionych

Czy Jan został zdjęty ? Do Admina

21.08.03, 23:54
Na tym forum pojawiła sie informacja, że Jana zdjęto, zabanowano.
Na forum "ojczyzna.pl", gdzie rzekomo miało być dużo na ten temat, nic nie
ma.
Wyjaśnienie Admina byłoby w tym przypadku sensowne, sprawa byłaby jasna
i nie byłoby plotek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Czy Jan został zdjęty ? Do Admina IP: *.*.*.* 22.08.03, 08:57
      Jan kiedyś narzekał na serce...
      • Gość: Polonia 2 Re: Czy Jan został zdjęty ? Do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:41
        Na forum Ojczyzna.pl mozna przeczytać;Jak utemperować UE:

"Autor: Jan Jgierg
        Data: 18-08-03 22:35

W GW : O forum
        Moze utemperowac Unie Europeiska???
        Autor: Gość: monotonia IP: *.kabel.telenet.be
        Data: 13-08-2003 11:16 + odpowiedz na list
        + odpowiedz cytując
        --------------------------------------------------------------------------------
        ja rozumiem ze forum Unia Europeiska jest forum na ktorym kazdy moze sie
        wypowiedziec ale czy nie mozna bylo utemperowac troche uzytkownika(oraz jego
        osobowosci) z krosna?
        moze wszedlby jakis ambitny administrator tego forum, i przypomnial o co tam
        chodzi?
        Czy nie moznaby tak zablokowac owego jana z krosna na dwa dni, zeby odpoczal od
        nadprodukcji na owym forum?
        jesli wytrzyma dwa dni blokady, i dalej po dwoch dniach bedzie pisal w ilosci w
        jakiej pisze obecnie, bedzie to oznaczalo ze jego poglady sa tak silne jak i
        on, lecz jesli jego pisanie jest jedynie choroba psychiczna, to moze dwa dni
        niemoznosci wyszalenie sie na forum wystarcza na to zeby trafil we wlasciwe
        miejsce.
        Dziekuje bardzo z gory.

PS przeciez kazdemu moze sie przydarzyc jakas awaria, wiec moze by tak i
        janowi sie przytrafila???
        • Moze utemperowac Unie Europeiska??? Gość: monotonia, 13-08-2003 11:16
        --------------------------------------------------------------------------------
        ---------------
        No i zablokowano mi wejście do UE! Gdy brak euroentuzjastom argumentów, to
        zaklejają przeciwnikom usta.
        Nikogo nie wyzywałem i dlatego nazwano mnie księdzem oraz kierowano jakby w
        imieniu KGB, za odmienne poglądy do szpitala psychiatrycznego.
        Zablokowanie nastąpiło przy dyskusji z Tomaszem, który odebrać chciał
        księżom prawa wypowiedzi na tematy polityczne.
        Usunięto prawie wszystkie moje tematy i wątki pod względem ilości zajmujące
        nawet 3 miejsce z ok. 300 wpisywanymi nawiązaniami, kilka stron samych tematów.
        Dziękuję Rafałowi,Markowi, Dyszlowi 2, Wolnej Polsce i Wolnej Galicji ,
        Elżbiecie i wszystkim, którzy bronili Polskę i mnie na forum o UE w GW.
        Najbardziej dyskutowane moje tematy to;
        "W Konstytucji UE nie ma Boga "i "Orzeczenie Trybunału Niemieckiego dot. Ziem
        Odzyskanych."
        Pozdrawiamy wszystkich Jan i Jan Jgierg
        Szczęść Boże."

• Gość: Tomasz Re: Czy Jan został zdjęty ? Do Admina IP: *.*.*.* 22.08.03, 12:01
          Gość portalu: Polonia 2 napisał(a):

> Na forum Ojczyzna.pl mozna przeczytać;Jak utemperować UE:
          >
          > "Autor: Jan Jgierg
          > Data: 18-08-03 22:35
          >
          > W GW : O forum
          > Moze utemperowac Unie Europeiska???
          > Autor: Gość: monotonia IP: *.kabel.telenet.be
          > Data: 13-08-2003 11:16 + odpowiedz na list
          > + odpowiedz cytując
          > ------------------------------------------------------------------------------
          -
          > -
          > ja rozumiem ze forum Unia Europeiska jest forum na ktorym kazdy moze sie
          > wypowiedziec ale czy nie mozna bylo utemperowac troche uzytkownika(oraz jego
          > osobowosci) z krosna?
          > moze wszedlby jakis ambitny administrator tego forum, i przypomnial o co tam
          > chodzi?
          > Czy nie moznaby tak zablokowac owego jana z krosna na dwa dni, zeby odpoczal
          od
          >
          > nadprodukcji na owym forum?
          > jesli wytrzyma dwa dni blokady, i dalej po dwoch dniach bedzie pisal w ilosci
          w
          >
          > jakiej pisze obecnie, bedzie to oznaczalo ze jego poglady sa tak silne jak i
          > on, lecz jesli jego pisanie jest jedynie choroba psychiczna, to moze dwa dni
          > niemoznosci wyszalenie sie na forum wystarcza na to zeby trafil we wlasciwe
          > miejsce.
          > Dziekuje bardzo z gory.
          >
          > PS przeciez kazdemu moze sie przydarzyc jakas awaria, wiec moze by tak i
          > janowi sie przytrafila???
          > • Moze utemperowac Unie Europeiska??? Gość: monotonia, 13-08-2003 11:16
          > ------------------------------------------------------------------------------
          -
          > -
          > ---------------
          > No i zablokowano mi wejście do UE!

Janie, To Ty chciałeś do Unii?

> Gdy brak euroentuzjastom argumentów, to
          > zaklejają przeciwnikom usta.
          > Nikogo nie wyzywałem i dlatego nazwano mnie księdzem oraz kierowano jakby w
          > imieniu KGB, za odmienne poglądy do szpitala psychiatrycznego.

Jak to nazwano Cię księdzem, coś w tym złego? Sam się tak mianowałeś.

> Zablokowanie nastąpiło przy dyskusji z Tomaszem, który odebrać chciał
          > księżom prawa wypowiedzi na tematy polityczne.

Kłamiesz. Ja tylko mówiłem o agitacji politycznej księży za konkretną partią.

> Usunięto prawie wszystkie moje tematy i wątki pod względem ilości zajmujące
          > nawet 3 miejsce z ok. 300 wpisywanymi nawiązaniami, kilka stron samych
          > tematów.

I całe szczęście bo się powtarzałeś.

> Dziękuję Rafałowi,Markowi, Dyszlowi 2, Wolnej Polsce i Wolnej Galicji ,
          > Elżbiecie i wszystkim, którzy bronili Polskę i mnie na forum o UE w GW.
          > Najbardziej dyskutowane moje tematy to;
          > "W Konstytucji UE nie ma Boga "i "Orzeczenie Trybunału Niemieckiego dot. Ziem
          > Odzyskanych."
          > Pozdrawiamy wszystkich Jan i Jan Jgierg
          > Szczęść Boże."

Kłamiesz, kłamiesz. A tu się jeszcze dowiaduję, że jesteś po prostu członkiem
          LPR.

>
          >
          • Gość: Polonia 2 Re: Czy Jan został zdjęty ? Do Admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 12:08
            Polonia 2;
            Jesteśmy tu czasowo w Polsce! Nie jestesmy jeszcze członkami LPR!
            Chociaż warto ją poprzeć. Idzie mocno w górę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka