Gość: DeskJet IP: 129.81.192.* 12.09.03, 21:07 Jak to sie ten Kwachu zmienil od czasu kiedy saczyl wodeczke na Ordynackiej! Czy za kilka lat moze dojdzie do samobiczowania i odmawiania tysiaca zdrowasiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H**KK Pikuś nie prezydent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 21:12 Ten pikuś obiecał w kampanii przedwyborczej utworzenie państwa wolnego światopoglądowo, a teraz czarnym j**a liże. Ja na niego głosowałem [tfu ! oby mi ta łapa uschła przy samej d**ie!] wierząc fałszywcowi w jego obietnice. Miast Polski stworzył polskę. Klerykolandię. Tak podłą jak on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropsu Re: Pikuś nie prezydent IP: 194.134.127.* 12.09.03, 21:36 Naleze do tych, ktorym odwolanie do Boga wydaje sie potrzebne. Niemniej robi mi sie mdlo kiedy widze, ze pp Kwasniewski i Miller tak gorliwie zapieraja sie swoich pogladow. Czy maja choc troche szacunku dla samych siebie...? Bo do""motlochu", ktory na nich glosowal chyba tylko pogarde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Pikuś nie prezydent IP: *.telsten.com / 10.20.6.* 13.09.03, 02:24 Panie Kwasniewski gdzie sa Pana poglady z ktorymi Pan szedl do wyborow?Juz dosyc tych "chrzescijanskich" tradycji.Nie zgadzam sie na jakies katolickie preambuly.Dosyc tego sredniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Pikuś nie prezydent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 23:59 Emeryt mam nadzieję,że Ty nie jesteś wojskowym lub policyjnym(tfu! milicyjnym,zomowskim) emerytem.Jeśli niestety jesteś to możesz mieć ze 40-45 lat i niestety dużo czsu aby raczyć nas podobnymi przemyśleniami.Swoją drogą na łożu śmierci to Tobie jednak życzę abyś przywołał to "średniowiecze" i odszedł w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dero Re: Pikuś nie prezydent IP: *.icpnet.pl 14.09.03, 08:05 Ty jkmjkm jesteś prawdziwym przyproboszczowskim fiutem (a raczej ciotą). Pewno teraz dajesz dupy jakiemuś czarnemu? Zalatuje od ciebie przeruchanym ministrantem, który zapewne byłeś. Jak większość Polaczków nie rozumiesz normalnej demokracji i cywilizacji. Zamiast rozumu w tym swoim łbie masz pewnie księżowskiego fiuta (a raczej w buzi). Stad też czerpiesz swoje jedyne mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Pikuś nie prezydent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.03, 14:32 Cześć "Dero"! "Polaczkom" i wszystko jasne ,to pachnie Moskwą albo Tel Aviwem.Gdzie się uczyłeś tego wspaniałego języka- na WUML czy w Moskwie?A może gdzieś pod celą? stąd te ciotowskie frustracje? Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Spoko Re: Pikuś nie prezydent IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 13.09.03, 02:58 Mozg staje i dwa zeby co to sie w naszej ukochanej przez Boga ,Papieza ,Lpr,Samoobrone,pis,po,sld i inne badziewie dzieje.Czerwone robi sie tak jakby czarne i nikt nie wie o co chodzi.Narod i "elyty"sa coraz bardziej bezmozgie.Dzwonie do polski raz lub dwa razy w tygodniu i musze przyznac,ze coraz gorzej jest rozmiawiac.Wszyscy chca rozmawiac na tematy polityczne.A o polityce czy demokracji pojecie calkowicie bez sensu.Mam nadzieje ze kiedys po rozum do glowy,a nie od dupnej strony.Powodzenia zycze,ale czarno widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Re: Pikuś nie prezydent IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 11:43 Gość portalu: H**KK napisał(a): > Ten pikuś obiecał w kampanii przedwyborczej utworzenie państwa > wolnego światopoglądowo, a teraz czarnym j**a liże. Ja na niego > głosowałem [tfu ! oby mi ta łapa uschła przy samej d**ie!] > wierząc fałszywcowi w jego obietnice. > > Miast Polski stworzył polskę. Klerykolandię. Tak podłą jak on > sam. Niestety masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Do wartości wrócimy IP: *.chem.cornell.edu 13.09.03, 21:29 Dawniej mowilo sie "Jaki Pan taki kram", a teraz trzeba to odwrocic, "Jaki kram (przepraszam kraj) taki Pan (prezydent)". Kwasniewski jest uszyty przez nasze wymagania i oczekiwania, tak samo jak Bush przez amerykanskie. Jesli jako spoleczenstwo zaczniemy oczekiwac od SIEBIE bezwzglednej uczciwosci (np. nie sciagania na klasowkach, "kombinowania", lapowek) na codzien, to moze wtedy doczekamy sie innego prezydenta. Zacznijmy porzadek od siebie. Na przyklad od jezyka jakiego tutaj uzywamy. Mozeby tak oglosic Wrzesien miesacem poprawnej polszczyzny a nie belkotu mela spod budki z piwem. Cywilizacje sie tworzy wzorujac na najlepszych wzorcach, a nie przyjmujac te najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasada Re: Do wartości wrócimy IP: *.icpnet.pl 14.09.03, 07:58 Kwaśny chyba zwariował!.Może zamiast na sekretarza NATO, wyślą go z Jolą do Watykanu na ambasadora po Suchockiej ? A może lepiej na kapciowego Wojtyły... Wyszło szydło z worka, kto ma jaja.., kto ma honor i charakter, a kto zbuki i sprzedajna duszę? Chyba "kapciowy" najbardziej odpowiada Panu, Szanowny Panie Prezydencie Polski (przepraszam za wyrażenie, bo po Wałęsie i za Pana to się źle kojarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO biedny Kwachu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 18:10 Biedny Kwachu. tak narazić sie swoim antyklerykalnym zwolennikom. On to dla jaj i wyborczej zgrywy a wy to wzięliście na poważnie?! Przeciez od razu bylo widać że Kwachu lubi żreć kawior z miski i żaden z niego Trocki i czarnych rozstrzeliwał w czerezwyczajkach nie bedzie. A Emeryt tak na niego liczył! I paru innych! Klapa Panowie! Wasze SLD miało byc partią walczacej bezkompromisowej, antyklerykalnej lewicy a okazało sie zgrają oszustów, zlodzieji i kunktatorskich cwaniaczków. Sprzedali was! Ale nie możecie się na nich obrażać. jeśli nie Kwachu i Miller to kto wam zostanie? może jakis redaktor z faktów i mitów to zdaje sie ulubione pisemko antyklerykałow w IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś