Gość: Theodor Eicke Czy ktos nie widzi jawnego konfliktu interesow? IP: 62.181.161.* 28.10.03, 13:13 Najpierw Hubner negocjuje w imieniu polskiego rzadu przyjecie, momentami bardzo niekorzystnych dla Polski przepisow, a potem bez mrugniecia okiem przechodzi na druga strone. Kto i za co bedzie ja rozliczal? Czy w tym kraju nie ma juz innego, nieuwiklanego kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ-WAJ!!! Re: Czy ktos nie widzi jawnego konfliktu intereso IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 13:37 Gość portalu: Theodor Eicke napisał(a): > Najpierw Hubner negocjuje w imieniu polskiego rzadu przyjecie, > momentami bardzo niekorzystnych dla Polski przepisow, a potem > bez mrugniecia okiem przechodzi na druga strone. Kto i za co > bedzie ja rozliczal? Czy w tym kraju nie ma juz innego, > nieuwiklanego kandydata? Ale właśnie o to chodzi, żeby jak najbardziej BYŁ uwikłany. Wtedy jest bardzo "spolegliwy". I to jest istota/klucz działania dyktatora L.Mi/ernoty/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awx Re: HUBNER AGENTKA EUROBOLSZEWII IP: 162.108.22.* 28.10.03, 13:55 Hubner od poczatku pracuje przeciw Polsce z ramienia rzadu polskiego. To chyba nie jest dla was odkryciem, ze caly rzad dziala na szkode Polski. Gość portalu: AJ-WAJ!!! napisał(a): > Gość portalu: Theodor Eicke napisał(a): > > > Najpierw Hubner negocjuje w imieniu polskiego rzadu przyjecie, > > momentami bardzo niekorzystnych dla Polski przepisow, a potem > > bez mrugniecia okiem przechodzi na druga strone. Kto i za co > > bedzie ja rozliczal? Czy w tym kraju nie ma juz innego, > > nieuwiklanego kandydata? > > Ale właśnie o to chodzi, żeby jak najbardziej BYŁ uwikłany. > Wtedy jest bardzo "spolegliwy". > I to jest istota/klucz działania dyktatora L.Mi/ernoty/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Widzi, widzi... IP: 62.121.73.* 28.10.03, 13:57 Gość portalu: Theodor Eicke napisał(a): > Najpierw Hubner negocjuje w imieniu polskiego rzadu przyjecie, > momentami bardzo niekorzystnych dla Polski przepisow, a potem > bez mrugniecia okiem przechodzi na druga strone. Kto i za co > bedzie ja rozliczal? Czy w tym kraju nie ma juz innego, > nieuwiklanego kandydata? Ba, nie tylko ona. Z tego co ogólnie wiadomo, nasz kochany prezydent Kwasniewski, po skończeniu prezydentury, ma juz dawno zaklepany stołek w Brukseli jako "jakistam komisarz". Boje sie nawet użyć tego słowa, ale to DRUGA TARGOWICA. Nie jest tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Widzi, widzi... IP: 213.76.135.* 28.10.03, 14:29 Gość portalu: Zenon napisał(a): > Z tego co ogólnie wiadomo, nasz kochany prezydent Kwasniewski, > po skończeniu prezydentury, > ma juz dawno zaklepany stołek w Brukseli > jako "jakistam komisarz". > Boje sie nawet użyć tego słowa, ale to DRUGA TARGOWICA. > Nie jest tak ? > Co to znaczy "ogólnie wiadomo". Może jakieś dokumenty, linki, etc. potwierdzające to? Póki co ogólnie wiadomo, że w Klewkach lądowali kosmici, a nie talibowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Widzi, widzi... IP: 62.121.73.* 28.10.03, 14:47 Bardzo malo eurydycyjna kongracja zwrotna. Pewnie jestes jakims czlowiekiem z rzadu, ktory mysli, ze może prosto odwrócić wszystko. Polskie społeczeństwo, mój drogi Panie, jest znacznie bardziej inteligentne, niż Ci się wydaje. Prosze na przyszłość o bardziej trafne komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Widzi, widzi... IP: 213.76.135.* 28.10.03, 14:58 Gość portalu: Zenon napisał(a): > Bardzo malo eurydycyjna kongracja zwrotna. > Pewnie jestes jakims czlowiekiem z rzadu, > ktory mysli, ze może prosto odwrócić wszystko. > Polskie społeczeństwo, mój drogi Panie, jest znacznie > bardziej inteligentne, niż Ci się wydaje. > Prosze na przyszłość o bardziej trafne komentarze... Co to jest >eurydycyjna kongracja zwrotna<? W rządzie nie znamy takich słów. Czy chodzi ci o kosmitów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Widzi, widzi... IP: 62.121.73.* 28.10.03, 15:09 W ogóle mało znacie słów polskich; aż dziw bierze, że udaje się wam czasem wyjść poza: korupcja, koalicja, dopłaty, nowela, władza, ja chce do władzy, ja chce być marszałkiem, ja chce do trybuny, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Pani Huebner jest mentalnie zbyt malo zrownowazona IP: *.solnet.ch 28.10.03, 14:48 na to stanowisko. Nie ma lini pro Polska tylko pro Unia. Reprezentuje nie Polske w Uni, tylko Unie w Polsce. W tym sensie mentalnie stoi po zlej stronie barykady. Z tego powodu juz duzo lepszym kandydatem bylby np. parszywy Oleksy. Co do jej osiagniec, Eike ma racje. Gość portalu: Theodor Eicke napisał(a): > Najpierw Hubner negocjuje w imieniu polskiego rzadu przyjecie, > momentami bardzo niekorzystnych dla Polski przepisow, a potem > bez mrugniecia okiem przechodzi na druga strone. Kto i za co > bedzie ja rozliczal? Czy w tym kraju nie ma juz innego, > nieuwiklanego kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theodor Eicke Z całym szacunkiem, ale w sprawie "parszywego" IP: 62.181.161.* 28.10.03, 15:12 Oleksego chyba żartujesz. A kto uczestniczył w pracach tzw. Konwentu nad projektem Eurokonstytucji, z którą jest teraz taki ambaras? A no właśnie Hubner, Oleksy oraz śpiacy senator "prawicowy", niejaki Wittbrodt. Dlaczego wcześniej głośno nie krzyczeli że projekt jest dla Polski niedobry, tylko w imię europoprawności dali się "zagadać" dziadkowi Giscardowi, który zamiast siedzieć na sutej francuskiej emeryturce, tryumfalnie ogłosił przyjęcie tekstu końcowego? Dalczego nie było ich "votum separatum"? Po co tam jeździli i uprawiali grę pozorów, czy po to aby poplotkować z eurokoleżkami, promować własne osoby i odebrać diety? Uważam, że w tej właśnie sprawie i Hubner, i Oleksy (o marginalnym Wittbrodcie nie wspominam, ale kto wie czy też kiedyś nie będzie próbował wypłynąć) udowodnili swą nadmierną spolegliwość i nieumiejętność czy też niechęć do skutecznego reprezentowania polskich spraw. A "nagradzanie" ich prestiżowymi, lukratywnymi posadami w unijnym aparacie biurokratycznym uważam za niedorzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Z całym szacunkiem, ale w sprawie "parszywego IP: *.solnet.ch 28.10.03, 17:40 Gość portalu: Theodor Eicke napisał(a): > Oleksego chyba żartujesz. A kto uczestniczył w pracach tzw. > Konwentu nad projektem Eurokonstytucji, z którą jest teraz taki > ambaras? A no właśnie Hubner, Oleksy oraz śpiacy > senator "prawicowy", niejaki Wittbrodt. ... Dlatego wlasnie parszywy Oleksy a nie Oleksy. Dlaczego wcześniej > głośno nie krzyczeli że projekt jest dla Polski niedobry, tylko > w imię europoprawności dali się "zagadać" dziadkowi Giscardowi, > który zamiast siedzieć na sutej francuskiej emeryturce, > tryumfalnie ogłosił przyjęcie tekstu końcowego? Zdaje sie ze 18 panstw zameldowalo obiekcje na pismie z powodu Nicei. Zreszta Hiszpania zachowala sie tak samo. Jestem ciekawy, czy w tej 18 jest rowniez Polska. A to ze Giscard tryumfalnie wraz z Niemcami oglosili sukces, jest oczywiste. To sie nazywa "psychologiczne prowadzenie wojny". Niemcy i Francja przeprowadzaja zamach stanu, polegajacy na tym, ze zmienily ustawe, do zmiany ktorej nie dostaly upowaznienia od rzadow ustalajacych program konwentu. Teraz dalej sobie radosnie pokrzykuja ( F + N ), jakie to rozwiazanie jest super i itd. Wojna idzie dalej. Polska dala juz dosyc tylka w umowie akcesyjnej. Jestem ciekawy, czy Miller i Cimoszewicz zalamia sie rowniez teraz. Dobrze, ze PiS, chyba 6 Paz postanowil, ze referendum jest konieczne. Mam nadzieje, ze juz zaczeli zbierac glosy. Dalczego nie > było ich "votum separatum"? Po co tam jeździli i uprawiali grę > pozorów, czy po to aby poplotkować z eurokoleżkami, promować > własne osoby i odebrać diety? Tak, prawdopodobnie wynika to z braku doswiadczenia ( "wlasciwy targ rozpoczyna sie po ustaleniu podkladki" bylo z cala pewnoscia argumentem) i prawdopodobnie brali przyklad wlasnie z Hiszpani, ktora pod tym wzgledem ma bardzo podobne stanowisko. > > Uważam, że w tej właśnie sprawie i Hubner, i Oleksy (o > marginalnym Wittbrodcie nie wspominam, ale kto wie czy też > kiedyś nie będzie próbował wypłynąć) udowodnili swą nadmierną > spolegliwość i nieumiejętność czy też niechęć do skutecznego > reprezentowania polskich spraw. Masz racje. Ale Miller nie ma nikogo innego pod reka, a prowadzacy rokownia z AWS, chyba Kolakowski, tez przeszedl na linie francuzow. > A "nagradzanie" ich > prestiżowymi, lukratywnymi posadami w unijnym aparacie > biurokratycznym uważam za niedorzeczność. Niestety teraz u wladzy jest ekipa SLD i to ona decyduje o tych ku..sach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plk. Zuber Slusznie ! Dopasowac osoby do portfeli ! IP: 205.233.28.* 28.10.03, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Buta, dobre samopoczucie-typowe dla czerwonej swoloczy IP: *.geol.uni-heidelberg.de 28.10.03, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnazja 3 x TAK ! IP: 213.195.184.* 28.10.03, 14:28 Gdy już nowa Pani Komisarz doprowadzi Unię do takiego stanu, do jakiego doprowadziła ongiś Polskę jej Partia, będzie mogła powiesić w swoim unijnym gabinecie hasło "Proletariusze wszystkich krajów UE, łączcie się!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Skromność Hibner IP: *.inter / 10.0.0.* 28.10.03, 14:43 Pani Danuta zachowuje się jak prawdziwa Dama. Ludzie porządnie wykształceni tym różnią sie od motłochu, że wiedzą i znają swoje miejsce w szyku. Natomiast motłoch wypisuje bzdury - podobne do niektórych opinii powyżej. A swoją drogą do internetu powinno się dopuszczać ludzi myślących. I momentami (mimo, że jestem przeciwny wszelkej cenzurze) jestem za stworzeniem porządnego programu, który by takiej chołocie uniemożliwał raz na zawsze wypowiadanie się na stronach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnazja Re: Skromność Hibner IP: 213.195.184.* 28.10.03, 14:47 Czy rzeczony motłoch to nie przypadkiem ci, którzy nie należeli do Partii? Bo jak jest "elyta", to musi być przecież i hołota (przez samo "h"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser nie jestem osobą niekompetentną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:05 ale za to niska i dosc brzydka po co nastepny kurdupel i brzydal w strukturach unii w Polsce jest pare innych osob z wiedza i porzadana aparycja bo tam tez bedzie krztaltowl sie nasz wizerunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Huebner o zostaniu komisarzem UE: nie jestem IP: *.acn.pl 28.10.03, 16:51 Czy wiecie ile zarabia komisarz? Według danych z 2001 r. 204 000 euro miesięcznie + 14% dodatku za pracę za granica (być moze są i inne dodatki), czyli co najmniej 232 560 euro. Po aktualnym kursie wyjdzie 1 milion 83 tysiące złotych, a więc 13 milionów PLN rocznie. Ponieważ wybierany jest na pięć lat, zarobi w tym czasie 65 mln nowych złotych, lub jak kto woli 650 miliardów starych złotych. A zatem nie musimy się obawiać że nie będzie u nas chętnych kandydatów na to stanowisko. Już teraz widać, że zapowiada się ostra walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Kolego nie miesiecznie tylko rocznie IP: *.dialup.umb.edu 28.10.03, 17:29 Poniewaz hiubner jest bardzo ponetna dostanie jeszcze dodatek za aparycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxowkarz Re: Huebner o zostaniu komisarzem UE: nie jestem IP: *.proxy.aol.com 28.10.03, 20:43 Chyba najgorsza osoba jest Miller,doniczego sie nie nadaje. To jest niewypal,wszystko niszczy!!Miller jest najbardziej nie kompetentna osoba w Polsce,i musi odejsc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Huebner o zostaniu kom...NIE WYWOLUJ WILKA !!!!! IP: *.whro.net 29.10.03, 01:26 Gość portalu: taxowkarz napisał(a): > Chyba najgorsza osoba jest Miller,doniczego sie nie nadaje. > To jest niewypal,wszystko niszczy!!Miller jest najbardziej nie > kompetentna osoba w Polsce,i musi odejsc!!! Nie narzekaj i nie wywoluj wilka z lasu !!! Jest wprawdzie brzydka jak noc, to prawda nie jest madra ani lojalna tez prawda, nie jest wreszcie polka, no trudno, ale moze byc jeszcze gorzej, jezeli Miller prawem serii powola na komisarza np. Steinbach !! Optymista Odpowiedz Link Zgłoś