Gość: debil IP: *.utaonline.at 28.12.03, 10:51 ktorzy kradna brudnymi lapami wszystko co sie da i gdzie sie da. moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: polacy to zlodzieje 28.12.03, 11:25 Gość portalu: debil napisał(a): > ktorzy kradna brudnymi lapami wszystko co sie da i gdzie sie da. moze nie? na pewno nie jest prawdą, bo tylko nie liczni zaniedbują higieny osobistej i mają brudne łapy, a ci którzy kradną są wysoce wyspecjalizowani i dajmy na to kieszonkowiec nie potrafi ukraść samochodu, itd; zresztą kradzieżą rządzą prawa rynku, kradnie się to co można sprzedać:) Z resztą Austryjacy ukradli kiedyś 1/3 Polski, więc cóż dziwnego w tym, że teraz to sobie odbieramy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: polacy to zlodzieje IP: 213.76.135.* 29.12.03, 14:05 W lipcu w Grazu jacyś niedomyci Austriacy usiłowali ukraść kamerę koledze, po umiarkowanym łomocie poczołgali się szukać jeleni gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 29.12.03, 18:18 przypuszczalnie byli to polacy na goscinnych wystepach Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: polacy to zlodzieje 30.12.03, 09:20 Mnie też okradziono w Austrii, na szczęście zdążyłem zablokować karty. Z rozmów z miejscowymi wynika, że w sezonie narciarskim złodzieje z Wiednia, Linzu i innych większych miast przenoszą się w góry, a ponieważ mnóstwo turystów przyjeżdza na narty z Polski, coraz częściej padają oni ofiarą miejscowych przestępców. Prawdą jest też, że z wjazdem do Austrii bywają problemy - austriaccy celnicy/wopowcy z reguły nie znają innych języków niż niemiecki, tak więc znajomość angielskiego niewiele pomaga, nie mówiąc już o hiszpańskim, który jest dla nich jakimś egzotycznym narzeczem...Będąc już w Unii Polacy powinni postulować zwiększenie środków na dofinansowanie nauki języków obcych w Austrii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 30.12.03, 21:07 to prawda z tymi celnikami-to okoliczni chlopi przebierajacy sie w mundury na slube na granicy, trudno wymagac zeby ktos jezdzil z wiednia siedziec na szlabanie. a jak chodzi o zlodziejstwo-polaczki sa nie do podrobienia. jak chodzi o agresje i chamstwo -bezkonkurencyjni, a jesli chodzi o pijanstwo-klasa swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: polacy to zlodzieje IP: *.dialup.xtra.co.nz 31.12.03, 04:11 A jesli chodzi o tepote umyslu, lenistwo, retardacje umyslowa, fizyczna brzydote i maniactwo opresyjne to nikt nie porownuje sie z Debilem. Dobrze ze sie chociaz przyznal do debilstwa, chociaz to za lagodne okreslenie na jego schorzenie. Od czasu jak cierpiales na debilstwo, juz ci sie pogorszylo i teraz jestes psychopata. W starozytnej Sparcie to na takich to eutanazja byl jedyny sposob. Masz dorade w "SWiat" ode mnie zebys sie zaczal leczyc, ale teraz widze ze juz dla ciebie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 31.12.03, 20:43 po prostu jestes pojebany i z takimi matolami wiecej nie gadam. cmok w krok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 31.12.03, 20:44 jeszcze jedno: jak ciebie czytam i nie daj Boze wyobrazam sobie to jestem za aborcja! jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Polacy to szlachetny narod!! IP: *.adsl.hansenet.de 31.12.03, 04:19 Odpierdol sie od szlachetnego polskiego narodu!! Narodu Mickiewicza i Chopina!! Qrwa, przyjedz na moja dzielnice, a zobaczysz jak Niemcy kradna, nawet roweru na chwile wystawic nie mozna!!!! Poganski narod!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio To Turcy !! IP: *.ipt.aol.com 31.12.03, 18:19 Zresztą Niemcy też kradną. Rzadziej trafiają do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalizm Re: Polacy to szlachetny narod!! IP: *.oc.oc.cox.net 02.01.04, 22:33 To polacy rowery tez kradna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloubiboulga Re: Polacy to szlachetny narod!! IP: *.proxy.aol.com 07.01.04, 21:54 Ty skurwielu! A Dzierzynski i UB, toco, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:?++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.01.04, 00:58 >>>>>>>>>>>>>>< Re: polacy to zlodzieje des4 30.12.2003 09:20 odpowiedz na list więc znajomość angielskiego niewiele pomaga, nie mówiąc już o hiszpańskim, który jest dla nich jakimś egzotycznym narzeczem...Będąc już w Unii Polacy powinni postulować zwiększenie środków na dofinansowanie nauki języków obcych w Austrii...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bardzo mnie sie podoba postulat znajcej jezyki grupy polskiej. Jeszcze bardziej mnie ucieszy,jak tagupa sfinansuje to przedsiewziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: polacy to zlodzieje IP: *.astra-net.com 08.01.04, 16:42 i pijacy. Bo kazdy pijak to zlodziej. Gdzies juz to slyszalem a raczej widzialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: polacy to zlodzieje IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.04, 20:16 Wszedzie kradna i zabijaja.Ale czemu nie powie sie otwarcie,przed calym swiatem,ze w Niemczech 25% przestepstw popelniaja Ausslendry,ktorych jest tylko 10%?I nie powiedza,bo Niemcy tlumacza ta wysoka przestepczosc tych barbarow nieprzystosowaniem do nowej kultury i zlym nastawieniem spoleczenstwa niemieckiego (co powoduje zle samopoczucie Ausslendra)???Dobre,co?Wlasciwie dobre,bo ja mialem 2,6 promili alkoholu jak mnie zlapali i dostalem mniej niz do placenia niz kolega z roboty,Niemiec,ktory mial 1,4 promili... Odpowiedz Link Zgłoś