Dodaj do ulubionych

polacy to zlodzieje

IP: *.utaonline.at 28.12.03, 10:51
ktorzy kradna brudnymi lapami wszystko co sie da i gdzie sie da. moze nie?
Obserwuj wątek
    • apf Re: polacy to zlodzieje 28.12.03, 11:25
      Gość portalu: debil napisał(a):

> ktorzy kradna brudnymi lapami wszystko co sie da i gdzie sie da. moze nie?

na pewno nie jest prawdą, bo
      tylko nie liczni zaniedbują higieny osobistej i mają brudne łapy,
      a ci którzy kradną są wysoce wyspecjalizowani i dajmy na to kieszonkowiec nie
      potrafi ukraść samochodu, itd;
      zresztą kradzieżą rządzą prawa rynku, kradnie się to co można sprzedać:)

Z resztą Austryjacy ukradli kiedyś 1/3 Polski, więc cóż dziwnego w tym, że
      teraz to sobie odbieramy?
    • Gość: kai Re: polacy to zlodzieje IP: 213.76.135.* 29.12.03, 14:05
      W lipcu w Grazu jacyś niedomyci Austriacy usiłowali ukraść kamerę koledze, po
      umiarkowanym łomocie poczołgali się szukać jeleni gdzie indziej...
      • Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 29.12.03, 18:18
        przypuszczalnie byli to polacy na goscinnych wystepach
    • des4 Re: polacy to zlodzieje 30.12.03, 09:20
      Mnie też okradziono w Austrii, na szczęście zdążyłem zablokować karty. Z rozmów
      z miejscowymi wynika, że w sezonie narciarskim złodzieje z Wiednia, Linzu i
      innych większych miast przenoszą się w góry, a ponieważ mnóstwo turystów
      przyjeżdza na narty z Polski, coraz częściej padają oni ofiarą miejscowych
      przestępców. Prawdą jest też, że z wjazdem do Austrii bywają problemy -
      austriaccy celnicy/wopowcy z reguły nie znają innych języków niż niemiecki, tak
      więc znajomość angielskiego niewiele pomaga, nie mówiąc już o hiszpańskim,
      który jest dla nich jakimś egzotycznym narzeczem...Będąc już w Unii Polacy
      powinni postulować zwiększenie środków na dofinansowanie nauki języków obcych w
      Austrii...
      • Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 30.12.03, 21:07
        to prawda z tymi celnikami-to okoliczni chlopi przebierajacy sie w mundury na
        slube na granicy, trudno wymagac zeby ktos jezdzil z wiednia siedziec na
        szlabanie.
        a jak chodzi o zlodziejstwo-polaczki sa nie do podrobienia. jak chodzi o
        agresje i chamstwo -bezkonkurencyjni, a jesli chodzi o pijanstwo-klasa
        swiatowa.
        • Gość: ABE Re: polacy to zlodzieje IP: *.dialup.xtra.co.nz 31.12.03, 04:11
          A jesli chodzi o tepote umyslu, lenistwo, retardacje umyslowa, fizyczna
          brzydote i maniactwo opresyjne to nikt nie porownuje sie z Debilem. Dobrze ze
          sie chociaz przyznal do debilstwa, chociaz to za lagodne okreslenie na jego
          schorzenie. Od czasu jak cierpiales na debilstwo, juz ci sie pogorszylo i
          teraz jestes psychopata. W starozytnej Sparcie to na takich to eutanazja byl
          jedyny sposob.

Masz dorade w "SWiat" ode mnie zebys sie zaczal leczyc, ale teraz widze ze juz
          dla ciebie za pozno.
          • Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 31.12.03, 20:43
            po prostu jestes pojebany i z takimi matolami wiecej nie gadam.
            cmok w krok
          • Gość: debil Re: polacy to zlodzieje IP: *.utaonline.at 31.12.03, 20:44
            jeszcze jedno: jak ciebie czytam i nie daj Boze wyobrazam sobie to jestem za
            aborcja! jasne?
    • Gość: Cham Polacy to szlachetny narod!! IP: *.adsl.hansenet.de 31.12.03, 04:19
      Odpierdol sie od szlachetnego polskiego narodu!! Narodu Mickiewicza i Chopina!!
      Qrwa, przyjedz na moja dzielnice, a zobaczysz jak Niemcy kradna, nawet roweru
      na chwile wystawic nie mozna!!!! Poganski narod!!!!
      • Gość: jasio To Turcy !! IP: *.ipt.aol.com 31.12.03, 18:19
        Zresztą Niemcy też kradną. Rzadziej trafiają do pierdla.
      • Gość: kapitalizm Re: Polacy to szlachetny narod!! IP: *.oc.oc.cox.net 02.01.04, 22:33
        To polacy rowery tez kradna?
      • Gość: gloubiboulga Re: Polacy to szlachetny narod!! IP: *.proxy.aol.com 07.01.04, 21:54
        Ty skurwielu! A Dzierzynski i UB, toco,
    • Gość: . Re:?++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 01.01.04, 00:58
      >>>>>>>>>>>>>>< Re: polacy to zlodzieje
      des4 30.12.2003 09:20 odpowiedz na list

więc znajomość angielskiego niewiele pomaga, nie mówiąc już o hiszpańskim,
      który jest dla nich jakimś egzotycznym narzeczem...Będąc już w Unii Polacy
      powinni postulować zwiększenie środków na dofinansowanie nauki języków obcych
      w
      Austrii...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
      Bardzo mnie sie podoba postulat znajcej jezyki grupy polskiej.
      Jeszcze bardziej mnie ucieszy,jak tagupa sfinansuje to przedsiewziecie.
    • Gość: corgan Re: polacy to zlodzieje IP: *.astra-net.com 08.01.04, 16:42
      i pijacy. Bo kazdy pijak to zlodziej.

Gdzies juz to slyszalem a raczej widzialem :)
      • Gość: Edek Re: polacy to zlodzieje IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.04, 20:16
        Wszedzie kradna i zabijaja.Ale czemu nie powie sie otwarcie,przed calym swiatem,ze w Niemczech 25% przestepstw popelniaja Ausslendry,ktorych jest tylko 10%?I nie powiedza,bo Niemcy tlumacza ta wysoka przestepczosc tych barbarow nieprzystosowaniem do nowej kultury i zlym nastawieniem spoleczenstwa niemieckiego (co powoduje zle samopoczucie Ausslendra)???Dobre,co?Wlasciwie dobre,bo ja mialem 2,6 promili alkoholu jak mnie zlapali i dostalem mniej niz do placenia niz kolega z roboty,Niemiec,ktory mial 1,4 promili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka