livett 15.04.04, 11:27 Witajcie ! Jestem ciekawa Waszych opinii na temat tych herbat. Czy faktycznie są one tak dobre czy są poprostu przereklamowane. Z góry dziękuję za odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: Herbatki Bio-active IP: *.proxy.astra-net.com 02.05.04, 19:02 ja pije reguralnie czerowna herbatke..i z pocztaku mi strasnzie nie smakowala teraz nie moge zniesc smaku zwyklej herbatki.. czerwona herbata ponoc "zabija " tłuszcz:)ja na razie takich efektow nie widze chociaz pije ja od roku.. Byc moze powodem jest to ze nie calkiem dostosowuje sie do zalecen oprcz herbatki zdarza mi sie pic słodkie napoje., alkohol..itp. Moja kolezanka pije ja juz od 2 lat i schudla..czy to jest jednak zasluga herbatki czy moze sprawa genatyczna...nie wiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Herbatki Bio-active 02.05.04, 20:04 zabija tluszcz, to prawda, ale mozna pic tylko ja i co najwyzej wode. wiec moze bie udaje Ci sie z powodu skoku w bok do innych bajerow 16%VOL 22%VAT -- forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: Herbatki Bio-active IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.05.04, 11:39 ja tez pije pu-erh. nawet po tym jak uslyszalam od pewnej lekarki że codzienne jej picie rozwala -teraz nie pamietam - czy nerki czy watrobe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Herbatki Bio-active IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 17:01 A co rozwala lekarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Herbatki Bio-active 03.05.04, 19:12 Gość portalu: *** napisał(a): > A co rozwala lekarkę? zabawne!!! prawie sie uśmiałam na serio słyszałam ze picie pu-erh jest niezdrowe - powinno sie ja pic 1,2 razy w tygodniu a nie kilka filizanek dziennie - nie wiem czy to prawda, sama pije ja tak czesto jak sie da - a czy dziala? na mnie raczej nie, ale jest smaczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Herbatki Bio-active 02.05.04, 21:08 Ja je jakos mecze ale nie kupie wiecej...cienki aromat i ogolnie niespecjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Herbatki Bio-active IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.05.04, 01:42 tradycyjne herbatki sa o wiele smaczniejsze . szczegolnie ass sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Herbatki Bio-active IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 02:42 Widziałem w Chinatown dosłownie dziesiątki różnych herbatek "dietetycznych", "odchudzających" i co tam jeszcze. Obawiam się, że jest to raczej kwestia nazwy i reklamy niż właściwości. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Herbatki Bio-active 03.05.04, 19:50 zajrzyjcie na forum ziola, albo medycyna naturalna jeszcze lepiej, i wypytajcie, tam sie znaja na takich bajerach, choc ostatnio ruch jakos oslabl:) 16%VOL 22%VAT forum homeopatyczne o niehomeopatycznej liczbie watkow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Herbatki Bio-active 25.08.04, 10:27 jakby te herbatki faktycznie odchudzały to nie byłoby tylu grubych na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Herbatki Bio-active 14.07.04, 18:30 Mnóstwo róznych herbat ma dopisek "PU-ERH". Qurczę! co to znaczy? Czy to to samo co "bio-active"? Za cholere nie mogę dojść do ładu z tym! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Herbatki Bio-active IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.07.04, 09:15 moze ktos powie. ja myslalem,ze to jest takie parskniecie przy parzeniu (sie) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Herbatki Bio-active 19.07.04, 23:24 google, google i jeszcze raz google www.omega.win.pl/cze.html Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Herbatki Bio-active 20.07.04, 05:42 cz ci co umarli przed pojawieniem sie googla tez pojda do nieba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Wracajac do Bio-active sa SUPER IP: *.chello.pl 23.08.04, 16:20 Sa super. Uwielbiam zielone herbatu zwlaszcza Sencha i Silver Moon musze przyznac ze wcale nie gorsze od herbat ktore pilam w Chinach. I cena atrakcyjna, sa dobrze pakowane wiec aromat nie ucieka. Zielone herbaty czesto maja taki wedzonkowy aromat sencza tego nie ma jest delikatna i wyrazista, lekko cierpka, Nie polecam gunpowder dla poczatkujacych w zielonych herbatkach jest gorzka i smierdzi wedzonka. Pycha jest tez L'apacze delikatna czarna o miodowym aromacie i Rooibos miodowy aromat dobra na wieczor bo bez kofeiny i Honeybush aromat przypomina mi rosliny rosnace na suchej slonecznej polanie. Nie smakowalo mi Pandino nie mialo wyrazniego smaku, ma aromat zielska. Viagreen zenszen z zielona herbata jest bardzo gorzki niestety taki urok zenszenia musze przyznac ze po regylarnym piciu zenszenia poziom energii sie zwieksza ale po 3 tygodniach mialam problemy ze spaniem wiec przestalam. Czeronych herbatek nie lubie. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Wracajac do Bio-active sa SUPER 10.11.04, 23:36 a ja lubie Casablancę, pyszna jest kupiłam też Guranę, ale nioestety na mnie nie podziałała, chciało mi sie spać tak samo jak przed wypiciem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiag29 Re: Wracajac do Bio-active sa SUPER 25.11.04, 14:36 mi tez sie po niej chcialo spac okropnie ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec nie moge krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś