Dodaj do ulubionych

Kawa która leczy

IP: *.icpnet.pl 10.03.13, 02:26
Kilka zdań w skrócie, żeby nie trzeba czytać na stronie wszystkiego...

Jest to biznes wykorzystujący marketing online, ale można działać również tradycyjnie.
Główny produkt to kawa z ganodermą.
Kawę spożywa codziennie 83% dorosłej populacji. Nikogo nie trzeba do picia kawy przekonywać.
Kawa z ganodermą ma właściwości lecznicze, poza tym dobrze smakuje, bo oprócz ganodermy zawiera
bardzo dobrej jakości kawę arabicę, nie zawiera żadnych tzw. wypełniaczy

Co do biznesu DXN Company to najbardziej uznana marka na świecie produkująca kawę z ganodermą,
działa na wszystkich kontynentach, zapewnia wysoką jakość produktów, wsparcie informacyjne i dostawy towaru.

W Europie DXN działa dopiero 4 lata a już rozwinęła się na całą Europę środkową,
DXN jest na Węgrzech, w Czechach, Słowacji, Bułgarii, Grecji, Rumunii, Austrii, Niemczech
Niedawno w weszła na rynek Rosji i Ukrainy i właśnie zaczyna działać w Polsce!

Oznacza to wielką szansę dla osób, które zaczną współpracę właśnie teraz - na początku.
Ponieważ można zarabiać niezłe pieniądze nawet pracując głównie z domu.

Pakiet startowy kosztuje 82zł - w zamian otrzymujemy stronę www(dostępna w 14 językach) plus hosting, serwer, narzędzia online i wiedzę.
Nie ma obowiązku jeżdżenia na jakieś spotkania, płatne szkolenia itd.
Wiele osób odniosło sukces finansowy budując dystrybucję głównie lub tylko ze swojego komputera w domu.

Proszę wejdź na moją stronę wpisując w pasku witryn dobrakawa.dxneurope.eu a dowiesz się więcej o tym biznesie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Kawa która leczy IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 15:38
      marcingrochala.blox.pl/2012/10/Piramida-czyli-tragedia-w-trzech-aktach.html mam nadzieję że się nikt nie nabierze
      • Gość: Blee marcina Re: Kawa która leczy IP: *.icpnet.pl 12.03.13, 22:48
        Panie Marcinie bardzo nie ładnie reklamować swojego kiepskiego bloga o pana nieudanym poszukiwaniu pracy negujac wszystko jak leci i nawet nie wczytujac się w treści . Nie ładnie bo to na plecach ludzi uczciwych chcących zrobić coś dobrego wokoło . A metoda znajdź , wklej i olej .....sprawdza na krótkim dystansie ..... Zło wraca .... Proszę o przemyślenia mojego posta wierze ze jakaś refleksja się pojawi
        • Gość: gość portalu Re: Kawa która leczy IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 14:28
          panie Rafale,nikt żadnego bloga tu nie reklamuje tylko pokazuje piramidę zarobkową jaką stosuje ta "niesamowita" firma,z reklamy bloga kasy nie ma,z naciagania ludzi na wpakowanie pieniędzy w niepewny biznes o marnej przyszłości mogłaby być ale wierzę że nie ma tu naiwniaków. Btw. pisze się "nieładnie" a jedyna refleksja to "oby się nikt nie nabrał na wtopienie kasy w taki "biznes".Inna rzecz to to że firma uczciwa nie spamuje na forach,to też powinno dać ludziom do myślenia,poza tym jak ktoś uczciwie pracuje i dobrze zarabia to nie ma czasu na spam,jak ma czas to może mu te biznesy jednak nie idą za dobrze....
    • Gość: ania Re: Kawa która leczy IP: *.icpnet.pl 13.03.13, 21:12
      Kawa faktycznie jest bardzo dobra . Delektuje się nią od dwóch miesięcy i pojawiła się u mnie poprawa z nadkwasotą. Nie wiem czy osoba która negowała kawę ją piła, ale ja wierzę w jej działanie
      • Gość: Simon Re: Kawa która leczy IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 22:16
        Ja osobiście nie piłem ale moja mama nie ma problemów ze zgagą apije kawę z ganodermą od dwóch tygodni dxn oczywiście bo to ważne podróbek jest wszędzie pełno więc zawsze kupującego od najwwiększej firmy
    • komanchu Nie piernicz! 01.04.13, 19:25

• ania_m66 wow, ale cud! 04.04.13, 22:40
        wszyscy chwalacy ta cudowna kawe na forum agory, ktorzy oczywiscie nie sa jej dystrybutorami-skonczonymi oszustami ;) (buahahahaha) pisza z tego samego ip *.icpnet.pl
        noz k...wa, ale cud, nieprawdaz?
        jakie oszukany g... ny produkt dla idiotow ktorzy dadza sie naciagnac na gruba kase - tacy spammerzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka