winogroneczka 22.01.05, 18:28 czy wiecie gdzie w warszawie mozna zrobic kurs barmański? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: kurs barmański 23.01.05, 19:02 www.msbis.com/index/index.php?kursbarmanski Ale zeby nie bylo na mnie ze polecam. Ogolnie padaka i nic sie nie nauczysz - chociaz jak jestes bardzo chetna to za friko mozesz tam zostac po godzinach i cos sama pokombinowac. Niestety nawet sie napijesz bo z oszczednosci mieszasz zamiast alkoholi jakies kolorowe plyny. Ale jesli robisz to tylko dla kwitka - wal smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje miasto Re: kurs barmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:17 A na ŚLĄSKU? Czy ktoś się orientuje kto organizuje taki kurs? Szukam bezskutecznie ofert kursów w necie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: kurs barmański 12.02.05, 22:23 w katowicach dziala ślaska akademia barmanska, prowadzi to ktoras z restauracji w centrum 3 stawy (zdaje sie, ze panderossa?). te ogolnikowe namiary na pewno pomoga ci dotrzec do szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: kurs barmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:30 W Katowicach i Bytomiu ma swoje biuro firma Barman Service i wiem że organizuje takie kursy (z certyfikatami itp) i coś mają wspólnego z jakimś zrzeszeniem barmanskim z N Yorku (wspólne szkolenia czy cos takiego - w którejś z gazet jakis czas temu się tym chwalili) - mają też swoich barmanów w dużej liczbie pubów na Śląsku np w Grzesznikach w Niebie itd tu ich teksty: www.nawidelcu.pl/?mod=articles&acn=articles&id=29 wiem że mają tez swoją stronę internetowa, ale nie mogłem w googlu namierzyć. Powodzenia za barem! Odpowiedz Link Zgłoś
misqa Re: kurs barmański 27.01.05, 13:24 www.spb-pba.org.pl/lucidity/edukacja_kurs_I_stopnia.htm rozejrzyj sie tutaj...profesjonalny kurs, można sie naprawde wiele nauczyć, a przy okazji spróbowac wielu różnych drinków :) Byłam na takim kursie, więc wiem co mówię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka Re: kurs barmański 27.01.05, 23:24 dzieki, a czy mozecie jeszcze podac ceny w przyblizeniu? Slyszalam ze niezla jest tez szkola na solcu, wiecie cos o niej? Odpowiedz Link Zgłoś
misqa Re: kurs barmański 28.01.05, 08:27 ja akurat płaciłam 500 zł za I stopień, za II płaci się już 1400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budri Re: kurs barmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:00 Centrum Szkolenia w Warszawie na ul Waszyngtona 67 organizuje kursy Barmańsko- Kelnerskie. Ja się zapisuję. Nie mają stronki w necie ale jak chcesz to zadzwoń do nich 8704373 to wszystkiego się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: kurs barmański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 11:30 Chodzilam do tej szkoly..Jest super.Bardzo polecam..Otrzymujesz 3 certfikaty..Pracodawcy wala do Ciebie i nie musisz szukac pracy(chyba ze chcesz).Polecam..Naprawde warto.Cena takiego kursu to 900zlotych.Poidobalo mi sie winoznawstwo,mozesz cwiczyc kiedy chcesz..Zajecia sa batrdzo ciekawe a do tego przystojny wykladowca(mniam) Pozdrawiam Barmanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: kurs barmański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:04 chodzi oczywiscie o msbis.com :) jest bardzo fajnie...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
akashic Re: kurs barmański 15.03.05, 17:33 Witam, Dzis szukalem prawie przez caly dzien jakis kursow barmanskich, tyle ze we Wroclawiu. Niestety natrafilem tylko na jeden w Dolnoslaskim Zakladzie Doskonalenia Zawodowego (www.dzdz.wroc.pl/) jednak mam pewne watpliwosci co do jego jakosci (moze niesluszne?). W zwiazku z tym: moze wy wiecie, czy istnieje jakas placowka we Wroclawiu (lub baaaaardzo niedalekiej okolicy) oferujaca dobre (profesjonalne ?) szkolenia w wyzej wymienionym fachu ? Pozdrowienia Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
ciumka_ja Re: kurs barmański 06.04.05, 19:40 hmmm a moze wiecie cos o lublinie? gdzie mozna by bylo taki kurs zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: kurs barmański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:42 Ja polecam MSBIS a jak ktoś mówi, że nic się nie nauczył to znaczy, że chyba na tym kursie nie był!!! Ja go zrobiłam w 2 tygodnie bo zależało mi na czasie a moja koleżanka po 4 tygodniach bo miała sesje i nie miała za dużo czasu. Kurs jest bardzooooo wymagający i z tego co sami mówili zdaje go tylko 1/3!! Co jest tam fajne: Nie zapłaciła nawet 1 zł. za dodatkowe godziny, Obie mamy dobre papiery bo pracodawcy znają tą szkołę Fajne szkolenia alkoholowe ;) Polecam w 100% warto zwłaszcza jak ktoś się wybiera za granicę!! Odpowiedz Link Zgłoś
salsacubana Re: kurs barmański 12.07.05, 22:53 rownież polecam MSBIS, zajecia super, zwlaszcza na doswiadczenie wykladowcy (swoja droga przystojnego..:) i praktyczna wiedze ktora napewno zaprocenuje w przyszlosci... Kurs jest drogi 900zl, wiec przemysl czy naprawde chcesz, bo mysle ze dla kaprysu czy zachcianki to szkoda kasy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
salsacubana Re: kurs barmański 20.07.05, 23:30 p.s z dnia na dzien zaczynam sie uzalezniac od msbis;) wiec uwazajcie! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emo Re: kurs barmański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:15 a nie wie ktos czy w krakowie sa jakies kursy... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: kurs barmański IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 12.11.05, 21:50 Ja rowniez szukam w Krakowie takiego kursu! Jakies wskazówki? Dzieki za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras Re: kurs barmański IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.05, 23:13 a czy ktos proszę ja was moze orientuje sie w kursach na bariste jesli tak prosze o jakies namiary co gdzie jak i za ile. please!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkole barmanow [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pokahontas6 Re: kurs barmański 25.05.06, 14:44 Witam, uważajcie na szkoły typu Barman Service, różnica pomiędzy SPB, a BS jest taka jak pomiędzy wyborami Miss Polonii i Miss Polski. Wiem że jest to banalne porównanie, ale jedynie Stowarzyszenie Polskich Barmanów jest profesjonalną isnstytucją, z którą współpracują firmy alkoholowe, a certyfikat jest uznawany na całym świecie. Wyżej już został wymieniony adres www więc się nie powtazram, ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś