Dodaj do ulubionych

wino śliwkowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:24
czy ktoś wie, gdzie w poznaniu można kupić japońskie wino śliwkowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: kmiotek@mp.pl Re: wino śliwkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:22
      jeżeli uda Ci się znaleść sklep to daj znać jak możesz
      • Gość: nnn Re: wino śliwkowe IP: *.acn.waw.pl 28.08.05, 18:39
        w restauracji japonskiej INABA na Nowogrodzkiej maja... jest pyyyyyszne
        • cioccolato_bianco Re: wino śliwkowe 01.01.06, 21:19
          ale to chyba w wwie, nie poznaniu:)
          btw. ile kosztuje tam but?
    • Gość: gabi poznan Re: wino śliwkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:41
      Piotr & Paweł osiedle kopernika
      wino śliwkowe 2 rodzaje, ok. 30zł
      • Gość: MofPS Re: wino śliwkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:18
        hej winko sliwkowe można kupić także w Rybniku w japońskiej knajpie na
        rynku...wino jednak nie jest japońskie...lecz niemieckie ..koszt 28,50. Czy
        ktos kupił z Was org. japonskie wino sliwkowe?
    • rozdam Re: wino śliwkowe 30.09.06, 21:00
      znalazlem wino orginalne japonskie w restauracji sakana w poznaniu na ul.
      wodnej 7/1 tel 61/8531639-dowoza do domu schlodzone z lodem:)
    • Gość: Inox Re: wino śliwkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 16:10
      Hmm, ono ładnie zazwyczaj wygląda, i świetnie nadaje się na prezent, ale do
      celów konsumpcyjnych zdecydowanie odradzam ;-)
      • rozdam Re: wino śliwkowe 20.10.06, 21:34
        hmmm...nie wiem co ty widziales ale na pewne to nie bylo JAPONSKIE WINO SLIWKOWE...no chyba pomylilo Ci sie z koszerna śliwowicą lub japonskim SAKE, bo japońskie wino śliwkowe jest najpyszniejsze na swiecie i wyglada jak kazde inne wino...
        • Gość: iwona Re: wino śliwkowe IP: *.85-237-189.tkchopin.pl 02.05.07, 14:37
          Kochani, ja także poszukuje japońskiego wina śliwkowego Takara Plum Premium, wyprodukowanego przez Takara Sake USA Inc, Berkeley, California. Piłam różne wina śliwkowe, m.in. oryginalne japońskie, było o głębszym smaku, to kalifornijskie jest delikatniejsze. Niestety piłam te trunki będąc na Karaibach i teraz chciałabym kupić to cudowne wino w Polsce, ale czy jest to możliwe? Jestem z Trójmiasta...
          • Gość: Klara Re: wino śliwkowe IP: *.dyn.optonline.net 05.05.07, 03:40
            Faktycznie wino sliwkowe ma swoj smak :) kazdemu polecam sprobowanie go chociaz
            jak dla mnie troche za slodkie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka