Dodaj do ulubionych

Mamy e-ksperta!!!

IP: 217.197.165.* 22.08.02, 11:41
Patrze ja sobie dzis na nasze forum, a tu pojawil sie ekspert. Oto probka
jego eksperckich wiadomosci:
Post forumowicza:
Jesienia pojawi sie Pepsi Blue.
Post eksperta:
nie wiem jak inni ale ja o tym juz pol roku temu wiedzialem ;)
Chcialbym podziekowac adminowi za podarowanie nam eksperta.
Obserwuj wątek
    • tebe Re: Mamy e-ksperta!!! 22.08.02, 13:43
      Witam szanownego inicjatora :-)

Nasz e-kspert nie ma statusu X-perta w tym znaczeniu, co choćby dr Depko.
      Zaprosiliśmy twórcę serwisu e-drinks do udziału w forum, ponieważ udało mu się
      stworzyć ciekawe strony na ten temat w sieci.
      Liczymy na to, że skorzystają na tym użytkownicy - gość doradzi i udostępni
      swoje przepisy, forum będzie jeszcze łatwiej znaleźć osobom poszukującym
      informacji o napojach w sieci, a z drugiej strony e-drinks skorzysta cytując
      doświadczenia naszych użytkowników.

To taki X-peryment, przyznaję, któremu będziemy się z czułością przyglądać.
      • Gość: Niech Re: Mamy e-ksperta!!! IP: 217.197.165.* 22.08.02, 14:08
        A, rozumiem, to jest ekspert-nie-ekspert. I dlatego niebieski ptaszek odfrunal
        (tu nie ma zadnych erotycznych dwuznacznosci). Ja nie chcialem byc taki
        brutalny - bo ekpertowi-nie-ekspertowi moze byc przykro - sadzilem tylko, ze
        jak sie zaprasza eksperta, to warto sprawdzic czy rzeczywiscie cos wie. I
        gdybyscie np. namowili do wspolpracy Zdzislawa Nowickiego, to bym czapke z
        glowy zdjal. I pewnie jest jeszcze kilku takich gosci w Polsce co to im mozna
        nawet podwojnego ptaszka przypiac (nadal nie ma zadnych erotycznych
        dwuznacznosci).
        W kazdym razie dziekuje za reakcje i ciesze sie ze admin odwiedza nasze forum.
        Na zdrowie!
        • Gość: Niech Re: Mamy e-ksperta? IP: 217.197.165.* 22.08.02, 16:12
          Odwoluje "Na zdrowie". Admin wie dlaczego. Jesli nasze posty maja sluzyc
          reklamowaniu jakiejs badziewiarskiej strony, to ja sobie wypraszam. Prosze
          wobec tego wejsc na te strone i powiedziec co jest na niej takiego co swiadczy
          o doswiadczeniu lub wiedzy autora. Podoba mi sie bardzo dzial napoje, ale inne
          tez sa fascynujace. Warto dodac, ze ta strona tez ma forum. Prosze sobie
          kliknac na ten link i wziac udzial w dyskusji. Prosze sobie tez kliknac w glowe.
          PS.Jesli wywalacie spam z forum to robcie to konsekwentnie.
          • Gość: Niech Re: Mama koperta IP: 217.197.165.* 22.08.02, 16:52
            Powiem tylko "Na". Ze "zdrowiem" zaczekam.
            • Gość: Niech Re: Maly koperek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 19:01
              Na zdrowie
              • tebe Re: Maly koperek 02.09.02, 12:11
                Gość portalu: Niech napisał(a):
                > Na zdrowie

Dziękuję. Coś ostatnio aktywność szanownych założycieli na tym forum zamarła. Wszystko już wypite?
                • Gość: Niech Re: Mialy kaparek IP: 217.197.165.* 02.09.02, 12:24
                  O przepraszam, ja jestem bardzo aktywny. Ostatnio pije tyle jakby to mialy byc
                  moje ostatnie drinki w zyciu. Kace mecza mnie niemilosiernie, boli watroba i
                  zoladek - czy mozna chciec czegos jeszcze? A ze nie pisza - moze tez pija.
                  Przeciez zeby napisac wpierw trzeba wypic.
                  • tebe Re: Mialy kaparek 02.09.02, 12:38
                    Mieliśmy taką koncepcję, żeby ściągać tych co też piją. Ale jak widać wyżej owacji nie było.
                    To o tyle niepokoi, że szukamy jakiegoś modelu na otwarcie, żeby np. na takich napojach ktoś polewał. I żeby tym, co chcą o napojach, łatwiej był trafić na tutejsze dyskusje...
                    A tu sprzeciw. To może forma nie taka?
                    • Gość: Niech Re: Mialem koparke IP: 217.197.165.* 02.09.02, 13:01
                      Ja to widze tak - a mam swietne okularki ze stadionu co ma od wielu lat
                      nieaktualna nazwe. Jak znajdziecie eksperta to musicie mu dac forum eksperckie -
                      a wiec nie to. A tu tak jak na wielu innych forach, jest wolna amerykanka -
                      jedni o piciu, inni o drinkach itd. Na forum samoloty tez nie ma eksperta, a
                      forumowicze lataja i lataja. Liczylem na to, ze forumowicze sami sobie beda
                      odpowiadac na pytania - tak tez czasem sie tu zdarzalo. Natomiast faktem jest,
                      ze forum sie wypala - po poczatkowym zainteresowaniu frekwencja (to imie mojej
                      mamy) spada. Jak uwazacie, ze jest nieprzyzwoicie mala - wytnijcie to forum w
                      cholere. Moze na jego trupie wyrosnie cos zabawniejszego. A co do tego goscia z
                      niebieskim ptaszkiem (to moze sie daje wyleczyc), to obejrzalem sobie jego
                      strone dosc dokladnie i z niego to taki ekspert jak ze mnie hulajnoga (to
                      znowuz imie siostry). I o to tylko mi chodzilo.
                      PS. Za szybkie reakcje na listy adminow - fotka maas, prosze.
                      PS2. I zebyscie nie mysleli, ze w pracy to ja tylko siedze w sieci i olewam
                      moje obowiazki. Dzis mam takiego kaczora (bo kilka dni temu skonczylem tyle
                      lat, ze zolwie tak dlugo nie zyja), ze moge tylko napsuc. Za to jutro odrobie
                      wszystkie zaleglosci. I jeszcze odpracuje srode, i w srode znowu bede mial duzo
                      czasu na glupoty.
                      • tebe Re: Kopałem miarke 02.09.02, 18:10
                        Nie tak łatwo się poddajemy, żeby zaraz zamykać.
                        Na winie długo nie działo się, a teraz proszę jak dyskutują.
                        Rzeczywiście teraz mamy dwa modele: ekspert i wolna amerykanka.
                        Chcemy jednak poekspertymentować z 3 drogą. Wyszukać "zapaleńców" związanych z tematem i zachęcić ich do bliższego związku z naszym podforum. Bo ono samym zapałem założycieli może się nie wyżywić.
                        W sumie ileż mogą wypić dwie osoby...
                        • Gość: Niech Re: Karałem marke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 19:35
                          No coz, ja nie napisze ile moge wypic, bo nie wiem czy jeszcze moge. Ale jakbym
                          napisal ile juz wypilem, to by wam kapsle spadly. Trzecia droga - tez droga.
                          Ale ten gosc od e-trunkow to nie byl najlepszy strzal.
                        • zdzicha Re: Kąpałem miarke 02.09.02, 23:26
                          tebe napisał:

> W sumie ileż mogą wypić dwie osoby...

Pół litra jest w sam raz na dwóch, pod warunkiem, ze jeden nie pije.
                      • zdzicha Re: Mialem kucharke 02.09.02, 23:25

> Ja to widze tak - a mam swietne okularki ze stadionu co ma od wielu lat
                        > nieaktualna nazwe. Jak znajdziecie eksperta to musicie mu dac forum
                        eksperckie
                        > -
                        > a wiec nie to. A tu tak jak na wielu innych forach, jest wolna amerykanka -
                        > jedni o piciu, inni o drinkach itd. Na forum samoloty tez nie ma eksperta, a
                        > forumowicze lataja i lataja. Liczylem na to, ze forumowicze sami sobie beda
                        > odpowiadac na pytania - tak tez czasem sie tu zdarzalo.

Niech, to Ty tyle lat na tym świecie pijesz i nie wiesz, ze jak się zbierze
                        paru Polaków przy napojach (moge już napisać jakich, bo jest po 23.00 -
                        alkoholowych), to zaraz kazdy jest ekspertem od wszystkiego?
                        • Gość: Niech Re: Mielilem kanarka IP: 217.197.165.* 03.09.02, 10:11
                          I to jest rozwiazanie - codziennie po 23 to forum staje sie eksperckim.
                          • tebe Re: Zmienilem komarka 03.09.02, 13:09
                            A losowo wybrany user zostaje obdarzony niebieskim ptaszkiem (co jednak mija)?
                            • Gość: Niech Re: Zlepilem koszmarka IP: 217.197.165.* 03.09.02, 13:33
                              Czemu nie. I tak po 23 pojawiaja sie tu najwyzej trzy osoby, z czego co
                              najmniej dwie na bani. Moze nasze wyrafinowane posty i komentarze przyciagna
                              miliony?
                              • zdzicha Re: Zgoliłem kanarka 03.09.02, 15:25
                                Niech, mówiłam Ci tyle razy żebys nie pił za dużo, ale moje rady do ciebie nie
                                docierały... Może teraz się zreflektujesz, jak już jesteś tak czerwony na
                                gebie, ze Cie rodzona szwagierka nie pozna, nie mówiąc już o odbiciu w
                                lustrze....
                                • Gość: Niech Re: Zloiłem kanapke IP: 217.197.165.* 03.09.02, 15:42
                                  Rzeczywiscie cos poczerwienialem na gebie. Nie najlepiej mi w czerwonym, ale w
                                  niebieskim tez fatalnie. Zielony jest zgnily, zolty prawie zgnily, adminie
                                  macie cos w kolorze bardziej cielistym?
                                  • zdzicha Re: Spaliłem kanapke 03.09.02, 15:52
                                    A może jakąś gustowną kratę? Albo jodełkę?
                              • atob Re: Zlepilem koszmarka 03.09.02, 16:25

> Czemu nie. I tak po 23 pojawiaja sie tu najwyzej trzy osoby, z czego co
                                > najmniej dwie na bani.

:) hehehe dobre

>Moze nasze wyrafinowane posty i komentarze przyciagna
                                > miliony?
                                i to tez...
                                • Gość: Niech Re: Zlupilem koszalka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 17:59
                                  Wiesz, ze mialem i ciebie na mysli. A jak ci sie podoba moja czerwona geba?
                                  • zdzicha Re: Zgubiłem kosiarkę 03.09.02, 22:07
                                    Czyli, rozumiem, ja jestem tą jedną trzeźwą w towarzystwie? Koniec świata....
                                    • Gość: Niech Re: Zmowiłem kaszanke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 23:04
                                      Juz po 23. Kto moderuje?
                                      • atob Re: Zmowiłem kaszanke a dostalem rybe 04.09.02, 20:38
                                        A dlaczego nie zaczac moderowania po 22 00 . :)
                                        • Gość: Niech Re: Zmowiłem kaszanke a dostalem grzyby IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 20:43
                                          Tez tak uwazam. Po 23 to ja juz tylko przez chwilke jestem przy zmyslach.
                                          PS. Wypilem juz ze 25 gram piwa Kaper.
                                          • atob Re: Zlowilem kaszanke a na przynete byly grzyby 06.09.02, 17:40
                                            Ide balowac , Wy tez sie wybieracie. Po 23 00 beda Tu sami moderatorzy :)i
                                            eksperci :)
      • ha14 Re: Mamy e-ksperta!!! 05.09.02, 12:45
        tebe napisał:

> Zaprosiliśmy twórcę serwisu e-drinks do udziału w forum, ponieważ udało mu
        się
        > stworzyć ciekawe strony na ten temat w sieci.

A jakie są adresy tych stron. potrzebuję odpowiedzi na pytanie jaka firma
        polska dostała nagrodę Międzynarodowego Przemyslu Piwowarskiego 16,04,2002
        • Gość: Niech Re: Mamy y-ksperta!!! IP: 217.197.165.* 05.09.02, 13:10
          Kompania Piwowarska i ich Tyskie Gronie:
          Info z konkursu:
          www.brewingawards.org/Pages/champions.htmhttp://www.brewingawards.org/Pages/winners/frameset/mainframeset.htm
          Info od producenta:
          www.kp.pl/eng/a_2002_04_19.html
    • atob Re: Mamy e-ksperta!!! Hmmm nawet nie wiedzialem 22.08.02, 20:36
      Ale e-x-perta w czym ??? W spozyciu :))) czy to taki E-x-pert teoretyk ????
      Moze E-x-pert odpowie .......hehehehehehehhehehe post jak najbardziej
      powazny ...
      • atob I gdzie ten granatowy ptaszek :) Czy e-x-pert ma 22.08.02, 20:39
        ptaszka ??? Oczywiscie pytanie bez podtekstow ... ale za to zadane po spozyciu
        napojow :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka