IP: *.icpnet.pl 17.11.02, 19:00
Czy ktoś pił ten amerykański napój gazowany ?Jestem ciekawa jak smakuje i na
ile jest popularny w Stanach i poza - u nas chyba niedostępny?
Obserwuj wątek
    • Gość: szuwax Re: Dr.Pepper IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 19:59
      smakuje paskudnie, tak samo jak waniliowa cola oraz niebieska pepsi ( ponoc
      borowkowa) syf malaria
    • thesims Re: Dr.Pepper 27.11.02, 17:33
      Gość portalu: ania napisał:

> Czy ktoś pił ten amerykański napój gazowany ?Jestem ciekawa jak smakuje i na
      > ile jest popularny w Stanach i poza - u nas chyba niedostępny?

Dr. Pepper jest ekstra :-) bardzo go lubie, niestety nie ma go w Polsce :-(
      • Gość: kanuk Re: Dr.Pepper IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 11.12.02, 19:52
        taka oszukana czeresniowa kola. sztuczydlo daleko za coca cola czy pepsi cola,
        ktore sa wielce popularne wszedzie. drugi sort. chwilowa alternatywa. orient
        gdy zabraknie caro. no ale to made in usa czyli rzecz wciagajaca.
        • Gość: aja Re: Dr.Pepper IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.12.02, 00:35
          hehe pierwsza rzecz jaka nabylam w anglii do picia. znalam tylko z ksiazek i
          filmow. i sie rozczarooowalam. Ale pozniej sie jakos przekonalam. i popijalam
          od czasu do czasu. poza tym, hehe czulam sie tak fajnie pijac slawnego
          " Dr. Peppera " ;>>
        • Gość: SzOk P-ń Re: Dr.Pepper IP: *.icpnet.pl 20.02.03, 19:21
          WITAM
          Nie wiem jak wy ale ja już rzygam na widok Coca coli zwłaszcza w tej w tzw.
          cysternach(2 litry i więcej). Jeżeli nie wypijesz całej butli od razu wygazuje
          się i nie da się już tego świństwa pić .Co innego Zimne szkło lub 0,33l zawsze
          odpowiednio nagazowane , i zdążysz wypić zanim będzie się nadawać tylko do
          zlewu.Jeżeli chodzi o Pepsi, jest słodsza i ma więcej kofeiny tak przynajmniej
          smakuje osobiście lubie ją bardziej. Wracając do Dr.peppera wszystkie cole się
          chowają moim zdaniem jest rewelacyjny . Nie wiem czy mieliście okazje popijać
          wódkę pepperem coś pieknego no i oczywiście na kaca jest idealny .Bardzo
          byłbym szczęśliwy, gdyby w końcu pojawił się w sklepach w Poznaniu.

POLECAM
    • Gość: Padre Re: Dr.Pepper IP: *.acn.pl 30.12.02, 14:18
      Niezle.
      U nas nie dostaniesz, w Rosji, bez problemu.
      Paranoja?
      • Gość: kanuk Re: Dr.Pepper IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.02, 16:24
        paranoja ,ze w Moskwie jest wiecej? przyzwyczaj sie do nowej rzeczywistosci i
        odrzuc schematy.
        • Gość: Padre Re: Dr.Pepper IP: *.acn.pl 31.12.02, 10:36
          Zle mnie zrozumiales. Paranoja jest to, ze mozna go dostac i na wschodzie i na
          zachodzie. Jezeli chodzi o Rosje, to nie ukrywam, ze bardzo bym chcial zeby w
          Polsce mozna bylo dostac niektore produkty ktore tam sa na porzadku dziennym, a
          u nas nie uswiadczysz ich ani na lekarstwo. Poczynajac od budek z jedzeniem
          regionalnych, z bylych republik, po cos tak prostego a smacznego jak orzeszki
          cedrowe.
          Pozdrawiam
          • Gość: janek Re: Dr.Pepper IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 00:47
            hehe, a słyszałeś Dziecko o czyms takim jak marketing? Cola robiła badania i
            doszła do wnioslu ze by sie nie przyjął, a w Rosji tak. Zastanów sie czasami.
            Ja NIE NAWIDZE DR PEPPERA!
            • Gość: Padre Re: Dr.Pepper IP: *.acn.pl 07.01.03, 09:19
              A wiesz jak wygladaja takie badania, CHLOPCZE?
              Laska zgarnia ludzi z ulicy, daje im po kilka szklanek, w jednej jest woda do
              przepijania. Wiesz, smieszne jest to ze zwykly czlowiek po drugim, trzecim
              probowanym napoju, nawet jezeli przepije woda, zaczyna sie gubic. To tak jak
              pojdziesz do perfumerii, wchodzisz wbijajac sie w sciane zapachu i twoje
              nozdrza juz zaczynaja szalec, psikniesz jeszcze sobie probke na dwa paski, ale
              tego drugiego nie jestes w stanie juz docenic. Tak to jest z tym narzadami.
              Sposob badania rynku, taki jaki opisalem, a bralem w czyms takim udzial kilka
              razy, jest niezbyt dobry, i nie wiem dlaczego cos takiego bylo praktykowane, w
              tej chwili juz chyba nie jest.
              Jezeli chodzi o Dr.Peppera, to wszystko jest kwestia gustu. Lubisz Cherry Coke?
              A moze Cola Light? A moze wogole Pepsi?
              Wszystko zalezy od preferencji.
              Pepper nie jest taki zly, ma bardzo ciekawy smak, a na pewno wole go od Pepsi,
              zaczeli uzywac beznadziejnego slodzika.
    • ochman Re: Dr.Pepper 10.01.03, 14:02
      Do opisania jednym slowem - legenda.

Lata temu znajomy Amerykanin przez godzine wyklocal sie z wartownikami
      niemieckimi pilnujacymi mesy dla oficerow amerykanskich w Berlinie Zachodnim,
      tylko dlatego ze bylo to jedno z niewielu miejsc w Europie gdzie mozna bylo
      napic sie Dr Peppera. :-)))
    • Gość: vampirella Re: Dr Pepper IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 18:27
      pierwszy raz zagladam na to forum i co widze? Dr Pepper!
      Piszecie, ze nie ma go w Polsce, a jakże! Jest w Promenadzie na Ostrobramskiej
      stale.
      • Gość: Niech Re: Dr Pepper IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 18:44
        Witam mieszkanke Grochowa/Goclawia! I choc od Dr. Peppera wole pieprzowke, to
        licze, ze na ten pierwszy raz nie bedzie ostatni.
        • Gość: vampirella Re: Dr Pepper IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 20:02
          Czyzby dr pepper zaszkodzil? zadnych komentarzy po pierwszym razie??
          pozdrawiam, Vampirella z Gocławia
    • sebek147 Re: Dr.Pepper 01.02.03, 04:03
      to normalnie niebo w gebie. ja mam okazje go pic codziennie. a znasz tez moze
      roth beera?
      • Gość: vampirelka Re: Dr.Pepper IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 10:20
        ?? nie wiem czy to było pytanie do mnie, ale nie nie znam... szkoda, bo lubie
        rozne takie piciu...
      • Gość: prot Re: Dr.Pepper IP: *.sgh.waw.pl 01.02.03, 12:42
        nie roth beera, ale root beer - ja nie bardzo polecam, dr pepper a i owszem.
        Polecam tez ginger ale (piwo, nie napoj pepsi) - i typowo australijskie (cos
        ma w sobie "chinskiego")- w Polsce praktycznie nie do dostania (chyba, ze w
        Mini Europie), a nie stanowe (w wersji amerykanskiej
        produkuje go pepsi - taki slaby slodki napoj gazowany)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka