Gość: cukier IP: *.chello.pl 30.12.02, 20:03 Zaproponujcie mi najtansze szampany ,bo nie mam za duzo kasy a musze kupic pare !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Szampan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 21:55 Najtanszy szmpan kosztuje pewnie okolo 500 zl. Najtansze wino musujace okolo 10 zl. Wybor nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Szampan 31.12.02, 00:33 Osobiście radzę hiszpański Freixenet. Bardzo dobry i niedrogi (około 30 zł). No i robiony prawdziwą metodą. Inne Dorato, Cin-Cin, Russkoje Szampanskoje, itp. itd., nie sa warte butelki do której zostały wlane........ Życzę wesołej zabawy! Ja koniec roku uczczę wielką szklanką whisky Tullamore Dew oraz cygarem. A potem się zobaczy :) KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: Szampan IP: *.acn.pl 31.12.02, 10:40 Hmmm... Dr.Krisk. A jakim cygarem? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Cygaro.. 01.01.03, 00:48 Gallantes firmy Garcia y Vega (z Dominikany). Tanie i pożywne. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
padre Re: Cygaro.. 03.01.03, 00:38 Nie moge znalezc. Wierze na slowo. Ostatnio mam wlasnie straszna oskome na cygaro, nie moge sie zdecydowac jakie. Lubie slodkie tytonie, do fajki (Vanilla MacBarren, mniam) Masz jakis pomysl co mogloby mi przypasc do gustu? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Cygaro.. 05.01.03, 22:48 Ja akurat nie lubię słodkawych tytoni, ale widziałem w sklepach Tampa Sweet - kiedyś próbowałem i wydają mi się calkiem-całkiem. Tylko uważaj, bo Amerykasie potrafią wyprodukować cygara o smaku.. wiśniowym, itp. Rozumiem, że chodzi ci o tytoń o naturalnie słodkawym smaku, a nie o landynki. Cygara bardzo lubię, ale trudno kupić w Polsce dobre i po rozsądnej cenie. Smacznego! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś