Gość: olo IP: 216.43.145.* 26.03.03, 03:18 Opole Lubelskie czy Mlekowita a moze Grajewo Laciate? A moze Kaszubska ? Duuuuze roznice - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.03, 07:00 biore je wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 07:01 No tak olo trafil w Twoje kanuk usta tzn gusta... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 07:45 Tradi, paskudnico, zostaw usta Kanuka w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 09:49 Olo, Ty niezłego kaca musisz dziś mieć, skoro tak się o wszelkie nań lekarstwa wypytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 06:11 nie zazdrosc nie zazdrosc, Miltonciu . nie musi byc od picia. kadzenie, odymianie i rytualstwo wszelkie tez ma swoj udzial. a tu teraz w dzien dziecioly tak stukupukaja, ze mozna od tego czkawy dostac. i cos mi po siatce okiennej zlazlo kiedy sie gapilem w niebo myslac o migda.... dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:08 Zaraz ,zaraz to Kanada idzie juz spac??. Jak to jest z tymi czasami? But first of all : Dzien dobry.! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:24 Gość portalu: kanuk napisał(a): > nie zazdrosc nie zazdrosc, Miltonciu . nie musi byc od picia. kadzenie, > odymianie i rytualstwo wszelkie tez ma swoj udzial. Nie wiem, jak u Ola i innych, ale u mnie kac występuje wyłącznie od picia. Kadzenie, odymianie i rytualstwo są mi obce, niestety. Gdybym te szczególne umiejetności posiadła wiele rzeczy byłoby prostszych. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:35 Czesc Miltonia! Jak zdrowko? Co sie dzieje ciekawego? Ja w tej chwili robie tak zwana "prasowke", no wiesz czytam gazety i popijam winko. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 09:31 Cześć Glory! Zdrówko, dziękuje dopisuje. Robię spis spraw do załatwienia, tylko przy kawce niestety. Napoje ulubione bedę spożywać dopiero wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 14:55 No witam ponownie! My wlasnie zajadamy tatara i pijemy wodke. Wino czerwone musi troche poczekac. Ale tatar ! Pycha! A jak gorzala smakuje . Dzisiaj zaszalalem i kupilem litra Wyborowej, pijemy ostro ! To na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 14:59 Brookie. Malzonka szaleje po forumach. To ja glory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 15:24 Sa Ci obce kadzenia odymiania i rytualstwo? to dobrze, ale czy nigdy z nimi nie mialas lub e-mialas do czynienia w calym zyciu swoim? kac z tego byc tez moze ze ktos Ciebie odymia a nie ze Ty kogos . Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 15:38 Czesc Kanuk! Co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 16:05 No tak ! Piatek wieczor ! Wszyscy chlaja w miescie! Ide spac! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 16:26 sie masz glory. tu ranek dopiero a mokre z nieba leci. sledzikowa pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 17:14 Gość portalu: kanuk napisał(a): > Sa Ci obce kadzenia odymiania i rytualstwo? to dobrze, ale czy nigdy z nimi nie mialas lub e-mialas do czynienia w calym zyciu swoim? kac z tego byc tez moze ze ktos Ciebie odymia a nie ze Ty kogos . Mialam, zdarzalo sie, ze mi kadzono. Nie bardzo wiem po co. Od razu robilam sie podejrzliwa. Czesto wazeliniarze bywaja niebezpieczni. Co innego w oczy, co innego poza. Unikam takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś