Dodaj do ulubionych

...a Maslaneczka ?

IP: 216.43.145.* 26.03.03, 03:18
Opole Lubelskie czy Mlekowita a moze Grajewo Laciate? A moze Kaszubska ?
Duuuuze roznice -
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.03, 07:00
      biore je wszystkie!
      • tradycja1 Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 07:01
        No tak olo trafil w Twoje kanuk usta tzn gusta...
        • zarlaczka Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 07:45
          Tradi, paskudnico, zostaw usta Kanuka w spokoju.
          • miltonia Re: ...a Maslaneczka ? 26.03.03, 09:49
            Olo, Ty niezłego kaca musisz dziś mieć, skoro tak się o wszelkie nań lekarstwa
            wypytujesz.
            • Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 06:11
              nie zazdrosc nie zazdrosc, Miltonciu . nie musi byc od picia. kadzenie,
              odymianie i rytualstwo wszelkie tez ma swoj udzial. a tu teraz w dzien
              dziecioly tak stukupukaja, ze mozna od tego czkawy dostac. i cos mi po siatce
              okiennej zlazlo kiedy sie gapilem w niebo myslac o migda.... dobranoc.
              • glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:08
                Zaraz ,zaraz to Kanada idzie juz spac??. Jak to jest z tymi czasami?
                But first of all : Dzien dobry.!
              • miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:24
                Gość portalu: kanuk napisał(a):

> nie zazdrosc nie zazdrosc, Miltonciu . nie musi byc od picia. kadzenie,
                > odymianie i rytualstwo wszelkie tez ma swoj udzial.

Nie wiem, jak u Ola i innych, ale u mnie kac występuje wyłącznie od picia.
                Kadzenie, odymianie i rytualstwo są mi obce, niestety. Gdybym te szczególne
                umiejetności posiadła wiele rzeczy byłoby prostszych.

• glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 08:35
                  Czesc Miltonia! Jak zdrowko?
                  Co sie dzieje ciekawego?
                  Ja w tej chwili robie tak zwana "prasowke", no wiesz czytam gazety i popijam
                  winko.
                  • miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 09:31
                    Cześć Glory! Zdrówko, dziękuje dopisuje. Robię spis spraw do załatwienia, tylko
                    przy kawce niestety. Napoje ulubione bedę spożywać dopiero wieczorem.
                    • brookie Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 14:55
                      No witam ponownie! My wlasnie zajadamy tatara i pijemy wodke. Wino czerwone
                      musi troche poczekac. Ale tatar ! Pycha! A jak gorzala smakuje . Dzisiaj
                      zaszalalem i kupilem litra Wyborowej, pijemy ostro !
                      To na zdrowie!
                      • glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? 28.03.03, 14:59
                        Brookie. Malzonka szaleje po forumach. To ja glory!
                • Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 15:24
                  Sa Ci obce kadzenia odymiania i rytualstwo? to dobrze, ale czy nigdy z nimi nie
                  mialas lub e-mialas do czynienia w calym zyciu swoim? kac z tego byc tez moze
                  ze ktos Ciebie odymia a nie ze Ty kogos .
                  • glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 15:38
                    Czesc Kanuk!
                    Co sie dzieje?
                    • glory Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 16:05
                      No tak ! Piatek wieczor ! Wszyscy chlaja w miescie!
                      Ide spac!
                      Dobranoc.
                      • Gość: kanuk Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.03.03, 16:26
                        sie masz glory. tu ranek dopiero a mokre z nieba leci. sledzikowa pogoda.
                  • miltonia Re: ...a Maslaneczka ? Miltonia ? a? 28.03.03, 17:14
                    Gość portalu: kanuk napisał(a):

> Sa Ci obce kadzenia odymiania i rytualstwo? to dobrze, ale czy nigdy z nimi
                    nie mialas lub e-mialas do czynienia w calym zyciu swoim? kac z tego byc tez
                    moze ze ktos Ciebie odymia a nie ze Ty kogos .

Mialam, zdarzalo sie, ze mi kadzono. Nie bardzo wiem po co. Od razu robilam sie
                    podejrzliwa. Czesto wazeliniarze bywaja niebezpieczni. Co innego w oczy, co
                    innego poza. Unikam takich ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka