Gość: al IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 18:17 ... Redds? Co to w ogóle jest? - Bez cienia goryczy, jakieś jabłczane. Na dodatek w departamencie piw. Czy miał ktoś odwagę wziąć to gęby? Mmm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:25 Generalnie nie lubie piwa, ale co pic na plazy na przyklad? Reddsa wlasnie. Niby to piwo, ale bez goryczki, z jablkowym aromatrm. Mnie smakuje, ale podejrzewam, ze prawdziwi piwosze beda sie krzywic. Ma cos okolo 4% alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:30 Ja nabywałam i nabywam - niby-piwo, jabłkowe, bez cienia goryczy rzeczywiście, alkoholu 4,5 % piszą, a ile jest to nie wiem. Doooooobre jest, a mnie najlepiej smakuje w upalny dzień po 10 km rowerkowania (nie więcej tych km), w ogródku znajomych, ciepłe (wyjęte z plecaczka) za to okraszone kilkoma kostkami lodu...mmmmmmm, rozmarzyłam się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:36 Na okolicznosc rowerowej jazdy czy piwa sie rozmarzylas? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:56 miltonia napisała: > Na okolicznosc rowerowej jazdy czy piwa sie rozmarzylas? Jedno i drugie:-) Razem smakuje wyśmienicie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:58 He, he, szczegolnie gdy sie u kogos na ramie siedzi i w trakcie jazdy to piwko saczy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 18:59 miltonia napisała: > He, he, szczegolnie gdy sie u kogos na ramie siedzi i w trakcie jazdy to piwko > saczy. A nieeeeeee, to już zupełnie inne smaki są - też lubię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Kto nabywał pędem 27.04.03, 20:01 miltonia napisała: > Smak redds`a to chyba bez zmian? Coś ty! Sama spróbuj - tzn. potrzebny jest jeszcze ktoś od tej ramy, sama się na niej nie przewieziesz... Odpowiedz Link Zgłoś