Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 18:10 tekiua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.03, 20:24 mialem na mysli chorobe wenery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.05.03, 00:04 bez watpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Tequila inaczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 12:45 Z kaktusów, najbardziej lubię tequilę. -------------------------------------- AQVA STRONGA .....VITA LONGA :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 14:13 Albo mezcal. Tequila papierowa Vargi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 14:30 ile jest gatunkow wodki w przyzwoitym barze ? w stolicy Meksyku w dobrym barze ma sie do wyboru ponad piecset roznych kaktusowek. Viva Mexico ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 15:37 ok, tu mnie zazylas. sprawdze. na podchorazowke Baczewskiego nie licz. V. M . viva Miltonia ! hyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 16:02 bede musial sie osobiscie przeleciec do Meksyku. czego sie nie robi dla przyjaciol ? V. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 18:15 malo po drodze, nie zycz mi takich pilotow ! styczen , Miltonio , styczen. lubie jak samolot bierze prysznic przed startem. V.M. ale mila to jestes . ze zapraszasz . do Adrii czy Europejskiego ? cos nowego na Woli moze ? ja chetnie. to sie robi modna dzielnica , jak Brooklyn w Nowym Jorku. tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 18:42 Gość portalu: kanuk napisał(a): >do Adrii czy Europejskiego ? cos nowego na Woli moze ? ja > chetnie. to sie robi modna dzielnica , jak Brooklyn w Nowym Jorku. tak trzymac. Zobaczymy jeszcze gdzie. Jak dobrze pojdzie (choc moze do stycznia nie pojsc), to pojawi sie baaardzo ciekawe miejsce w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 18:36 miltonia napisała: > Albo mezcal. > Tequila papierowa Vargi. a ta to nie jest godna uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 18:39 aniela_ napisała: > a ta to nie jest godna uwagi Uwagi owszem nie, ale nie mozna jej odmowic bycia inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 18:41 a to fakt. taka papierowa jest, bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 18:46 I latwo ja porzucic dla innej ksiazki w przeciwienstwie do tej kaktusowej, ktora sie zazwyczaj czyta do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Tequila inaczej? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.05.03, 18:49 a pozniej wprawny ciotek lampe z butelki zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Tequila inaczej? 16.05.03, 19:06 Albo element lampy o nazwie "dizajnerska". Jest taka lampa, swietna zreszta. Moze dlatego, ze na kartkach, rodzaj klosza stanowiacych, nie ma Vargi. Odpowiedz Link Zgłoś