Gość: aga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.09, 20:02 bardzo smaczny naturalny energetyk, tylko trudno dostępny Gdzie go można kupić?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edys Re: Napój GREEN-UP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 15:13 w CH Auchan Piaseczno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Napój GREEN-UP IP: *.bluel.net 30.06.09, 19:59 we Wrocławiu jest w prawie każdym większym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Napój GREEN-UP IP: *.as.kn.pl 02.07.09, 12:36 Wczoraj kupiłam go w Eko w Popielowie(woj.opolskie) MOże w innych Ekach też są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Napój GREEN-UP IP: *.zamosc.mm.pl 02.07.09, 22:26 Kupisz w każdym lepszym sklepie bo jak zauważyłem jest b. dużo stojaków z tymi energetykami, jak u mnie na zamojszczyźnie ich nie brakuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: Napój GREEN-UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:11 WITAM jestem przedstawicielem herbapolu więc mogę z pełną odpowiedzialnością podpowiedzieć, że nasz GREEN UP jest już dostępny w takich sieciach jak: CARREFOUR AUCHAN MAKRO SELGROS LECLERC NIEDŁUGO MA SIĘ POJAWIĆ RÓWNIEŻ W TESCO, I ZA DŁUŻSZY CZAS W REALU. POZDRAWIAM I SMACZNEGO ENERGETYZOWANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYCHU Re: Napój GREEN-UP IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 08:43 Napój jest OK i mam nadzieję ,że nie będziecie zmieniać smaków tak jak zrobili to kiedyś z R20 , na początku był super a potem zrobili landrynkowate świństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koopshtal Re: Napój GREEN-UP IP: *.ukdc.aig.com 17.08.09, 17:11 jeszcze w rossmanie mozna dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gu Re: Napój GREEN-UP IP: 195.184.83.* 20.09.09, 17:42 prawie nigdzie go nie ma. ostatnio znalazłam w marc polu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Napój GREEN-UP IP: *.is.net.pl 24.10.09, 20:53 Badam wyniki dla Nielsena w Małopolsce i jestem w szoku, że mogę po niego łatwiej sięgnąć niz po Tigera..a w smaku go przewyższa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian9 Re: Napój GREEN-UP IP: 62.87.237.* 22.05.10, 21:06 można go kupić w ogrodzonaj lub w innych lepszych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnl Re: Napój GREEN-UP IP: *.chello.pl 19.06.10, 15:16 Jestem pozytywnie zaskoczony dzialaniem tego napoju, zawsze lubilem wszelkie energetyki natomiast ten jest wyjatkowy.Nie dosc ze bije na głowe smakiem kazdy jaki dotad pilem (polecam granat) to sklad ktory jest podany na puszcze ie pozostawia watpliwowsci ze jest on numerem jeden.Brak tauryny !!! BRAWO.Barwniki naturalne.Goraco polecam kazdemu o wzmozonym wysilku prac umyslowej i fizxycznej....oraz tym na kacu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Napój GREEN-UP IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 19:47 w polo markecie go znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Napój GREEN-UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:54 A ja się mogę pochwalić, że to mój brat, który pracuje w Herbapolu, był pomysłodawcą Green Up'a. :) Ostatnio nawet był w Paryżu po odbiór nagrody za niego - muszę się tylko dowiedzieć szczegółów, co to za nagroda ;) Odpowiedz Link Zgłoś