Dodaj do ulubionych

Najlepszy sklep z herbatą?

• Gość: Tomek T Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: 95.172.68.* 08.05.15, 16:02
      sklep.rajskismak.com.pl/ proszę najlepszy sklep jaki znam , dobre ceny i towar dobrej jakości
      • Gość: herbaciarz Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.05.15, 16:05
        no cóż :)
    • mathiss0 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 26.05.15, 22:54
      Polecam www.kungfutea.pl jeszcze się nie zawiodłem. Mają naprawdę świetne produkty. ;D
    • demulgator Re: Najlepszy sklep z herbatą? 25.06.15, 14:52
      hej ja osobiście polecam celmar.pl/ często kupuję kawy i herbaty tej marki :) zaczęło się od mamy i tak jakoś poszło dalej, lubię kiedy produkty, których używam mają dobrą jakość
      • Gość: JAnek Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.06.15, 17:50
        ja od kiedy poczytałem więcej o torebkowych to przerzuciłem się na sypane. Nie łatwo znaleźć dobrą jakość, bo większość to garażowe mieszanie w betoniarce, ale jak sie poszuka to można znaleźć. Niestety z herbatami tak jest, że im tańsza tym... I ogólnie tak oceniam. Sklep z dobrymi herbatami ma drogie herbaty (bo jakby miał kiepskie i drogie to by sie nie utrzymał), a kiepskie sklepy z denną herbatą mają niskie ceny i najczęściej w jednej cenie.
        • Gość: TeaFan Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.10.15, 12:10
          Czy wiecie, że najlepsze herbaty pochodzą z Camellia Sinensis?
          camelliasinensis.pl/ :)
    • fanherbat Re: Najlepszy sklep z herbatą? 13.07.15, 20:52
      Polecamy nasz sklep z herbata orientshop.com.pl . Mozemy się poszczycić dużym wyborem herbat oolong oolong oraz oryginalna ceramiką z yixing. ZAPRASZAMY ?
    • margo.la87 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 20.11.15, 04:12
      Mój ukochany sklep z herbatą to ten - bifix.pl/herbaciarnia/herbaty-owocowe/ Ich owocowa zbójnicka herbatka jest obłędna, zwłaszcza jak jest taka pogoda jak teraz, mogę pić ją litrami, czasem wrzucam sobie jeszcze do niej plasterek imbiru albo pomarańczy i wtedy już w ogóle nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :)
    • annamariaxxx Re: Najlepszy sklep z herbatą? 24.02.16, 12:54
      Najlepiej coś internetowego, tak myślę.
    • sylwia_lestat Re: Najlepszy sklep z herbatą? 22.06.16, 19:51
      Ja albo kupuje po prostu przy okazji zakupów w sklepie jak mi się trafi okazja, albo zamawiam z www.smacznaherbata.pl/. Wszystko mają co można sobie zażyczyć.
    • Gość: mirlock Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.16, 16:56
      Ja kupuje w www.herbit.pl od kilku lat i bardzo polecam - duży wybór herbat (na najczęściej pije zielone), są świeże i w dobrej cenie.
    • Gość: DużyDarek Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.centertel.pl 07.02.17, 19:47
      Polecam kawaiherbata24.pl - duży wybór i tanio wychodzi (ja kupuję zazwyczaj w większych opakowaniach - cena jeszcze mocno spada:)). Bardzo fajne. Krótko i konkretnie bo wybór w sieci jest gigantyczny. Produkty wszędzie podobne.
    • meritpoland Re: Najlepszy sklep z herbatą? 17.02.17, 11:03
      Znakomite słowackie herbaty owocowe Mistral można dostać na www.merit-poland.eu
    • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 19.02.17, 22:36
      Zobacz www.swiatkawyiherbaty.com.pl kupuje przystępne ceny i wysoka jakość
    • al.anna Re: Najlepszy sklep z herbatą? 28.02.17, 12:12
      Ja bardzo lubię herbatę Yerba Mate i piję codziennie. Ostatnio kupowałam herbatę w sklepie z herbatami onemorecup.pl. Tutaj szeroki asortyment herbat i szybka dostawa (teraz dostawa gratis).
      • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 10.03.17, 14:37
        www.swiatkawyiherbaty.com.pl dobry sklep
    • tymber Re: Najlepszy sklep z herbatą? 23.10.17, 14:27
      Nie mam wybranego jedynego sklepu z herbatą, kupuje gdzie akurat trafię. Polecić wam mogę wg mnie najlepszą herbatę, japońską zieloną jest pyszna i wartości zdrowotne ma genialne.
      Tylko z tej firmy czasnaherbate.ketrzyn.pl/, jest najsmaczniejsza, plus do każdego pudełka mamy instrukcje jak parzyć.
    • oskarro70 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 07.11.17, 16:57
      Ja to kupuję herbaty tylko od Teekanne, bo mają przepyszne.
    • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 18.01.18, 20:49
      Osobiście herbaty kupuję w tym sklepie swiatkawyiherbaty.com.pl Polecam
    • oskarro70 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 17.04.18, 13:11
      Oooo tak. Wyśmienite herbaty mają. Dużo od nich różnych herbat już spróbowałem i wszystkie mi smakowały! Lubie intensywny smak, żeby nie słodzić i to własnie jest to. Nie słodzę ta herbatę bo nie ma potrzeby. Smak ich herbaty mają superski
    • skarabeusz.easy Re: Najlepszy sklep z herbatą? 11.05.18, 09:11
      Jeśli szukasz herbaty na prawdę dobrej jakości, to polecam herbaty dla koneserów ze strony fabrykaform.pl/herbaty . Jakoś herbaty ma wpływ nie tylko na jej smak, ale też działanie, a te herbaty nadają się także świetnie na prezent.
    • oskarro70 Re: Najlepszy sklep z herbatą? 15.05.18, 13:28
      Ja nie wiem jaki sklep, bo pije tylko herbaty Teekanne :P Najlepsze!
    • Gość: lima07 Re: Najlepszy sklep z herbatą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.18, 11:47
      hej, ja mogę CI polecić www.cupandyou.pl - z czystym sumieniem, bardzo duży wybór herbat - i kaw zresztą też, świetnej jakości, cena nie zabija jak u niektórych a herbaty są genialne. No i mają możliwość zamówienia próbnych zestawów z różnymi smakami, sam sobie wybierasz saszetki herbat i kaw, których chcesz spróbować - a dopiero potem kupić duże opakowanie smaków, które przypadły Ci do gustu.. Fajna sprawa. U mnie przynajmniej to się sprawdziło.. pozdrawiam
    • soundit Re: Najlepszy sklep z herbatą? 25.06.18, 13:31
      Mogę polecić sklep z kawą i herbatą kawyherbaty.pl - bardzo fajne mieszanki herbat, czarne, zielone, czerwone, białe, rooibos, nawet yerba mate, co dusza zapragnie. Mi szczególnie smakują herbaty zielone z ich oferty, np Na Plażach Malezji.
    • kasialison Re: Najlepszy sklep z herbatą? 10.09.18, 18:09
      Zależy jakiego typu herbaty szukasz. Jesli chodzi o takie typowo smakowe to w galeriach sklepy 5 o'clock mają duży wybór, choć z cenami równie bywa. Jesli chodzi bardziej pod kątem zdrowotnym- jakies mieszanki ziołowo-smakowe to ja akurat zamawiam przez internet. Kupuję w sklepie bionaturalfit (www.bnf.bio). Z marki dary natury jest mnóstwo ziół na na konkretne przypadłości, wszystkie eko, są tez czarne i zielone oraz smakowe, także spory wybór w jednym miescu. MI najbardziej odpowiadają różne warianty zielonych - z żurawiną, źeń-szeniem itp.
    • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 21.09.18, 23:27
      Osobiście polecam swiatkawyiherbaty.com.pl kupię u nich od dłuższego czasu i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Szybko i sprawnie.
    • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 24.10.18, 22:05
      https//:swiatkawyiherbaty.com.pl
    • junoqwe Re: Najlepszy sklep z herbatą? 18.11.18, 17:32
      Polecam wszystkim zainteresowanym swiatkawyiherbaty.com.pl
    • bomlot Re: Najlepszy sklep z herbatą? 09.10.19, 15:04
      Aktualnie w sklepach stacjonarnych wcale nie opłaca się kupować. Polecam znaleźć sklep internetowy z herbatami, gdzie jest nie tylko szeroki asortyment, ale również dobre ceny. Zacznij od tego, a dopiero potem porównaj z ofertą herbaciarni ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka