Dodaj do ulubionych

Pikulski Dariusz treser

24.03.15, 21:40
szczere podziękowania dla P.Dariusza Pikulskego za włożony trud i pracę przy prowadzeniu terapi mojego psa
Obserwuj wątek
    • al.dombrowska Re: Pikulski Dariusz treser 15.04.15, 17:32
      gratulacje :):):):):):)
      też ślę podziękowania P.Darkowi ale też P.Dorotce i wojtkowi
      • betka117 Re: Pikulski Dariusz treser 18.04.15, 09:00
        hejka:)
        pamiętasz mnie:):):)
        • al.dombrowska Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 13:04
          witaj
          jak można by było ciebie zapomnieć,co tam słychać???
          jak tam piesek,słyszeliśmy że terapia przyniosła efekt,ale słyszeliśmy że Pikulski i ta P.Dorotka się niżle gimnastykowali przy tym twoim ........:)
          ciężkim przypadku,hi,hi
          widzieliśmy filmiki :)
          • 53norbert Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 23:02
            a masz te filmiki czy tylko oglądałaś ?????
      • lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz treser 20.04.15, 08:02
        ".....zabawne że psy i koty znają wnętrze człowieka lepiej niż inni ludzie..."[Elenor H .Poter]
        oh...witam was Kochani,własnie wrócilismy z" piesami" z porannego joggingu i wiecie co???
        cieszę się że ktoś zauważył w końcu że w szkole pikulskiego pracują też inni treserz ups TRENERZY tacy jak P.Dorotka czy P,Wojtek bo mnie dużo pomogła Jola znajdując często nadprogramowy czas,choć i tak wiem że to jest filozofia firmy PIKULSKIEGO TO JESTEM JEJ BARDZO WDZIĘCZNA ZA WŁOŻONA PRACE,jak widać nie jestem osamotniona w podziekowaniach dla szkoły Pikulskiego.
        POLECAM TEAM SZKOŁY PIKULSKIEGO
        • pelcu40 Re: Pikulski Dariusz treser 01.05.15, 07:08
          zgadzam sie z Tobą lenka.a.lenart trenerzy z szkoły _Pikulskiego nie limitują czasu dla klientów,jak trzeba to godzina przeradza się w trzy i nie chcą dopłat ,mówią że mają tyle czasu dla psa i klienta ile trzeba
      • pelcu40 Re: Pikulski Dariusz treser 30.04.15, 10:32
        ja nie dziekuje zeby nie zapeszyc bo dopiero mamy pare lekcje u Pikulskiego ale postepy sa widoczne juz teraz pies atakował mi inne psy a teraz jest wyspokojony i zauważa mnie a wczesniej jak wpadł w amok to......
    • 53norbert Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 23:00
      witam wszystkich ,widzę że szkoła DARKA _PIKULSKIEGO znowu jest na topie tak jak w tedy gdy była kręcona reklama w telewizji z udziałem psów wyszkolonych przez DARKA -PIKULSKIEGO i gdy Pikulski wypożyczał wyszkolonego psa do filmu.
      Ja osobiscie też jestem zadowolony z wyszkolonego psa przez_ PIKULSKIEGO_a atmosfera na szkoleniu.....
      była supeeerrr :):)
      JAK ZWYKLE POLECAM SZKOŁĘ DARIUSZA PIKULSKIEGO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka