betka117 24.03.15, 21:40 szczere podziękowania dla P.Dariusza Pikulskego za włożony trud i pracę przy prowadzeniu terapi mojego psa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.dombrowska Re: Pikulski Dariusz treser 15.04.15, 17:32 gratulacje :):):):):):) też ślę podziękowania P.Darkowi ale też P.Dorotce i wojtkowi Odpowiedz Link Zgłoś
betka117 Re: Pikulski Dariusz treser 18.04.15, 09:00 hejka:) pamiętasz mnie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
al.dombrowska Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 13:04 witaj jak można by było ciebie zapomnieć,co tam słychać??? jak tam piesek,słyszeliśmy że terapia przyniosła efekt,ale słyszeliśmy że Pikulski i ta P.Dorotka się niżle gimnastykowali przy tym twoim ........:) ciężkim przypadku,hi,hi widzieliśmy filmiki :) Odpowiedz Link Zgłoś
53norbert Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 23:02 a masz te filmiki czy tylko oglądałaś ????? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.o.lenart Re: Pikulski Dariusz treser 20.04.15, 08:02 ".....zabawne że psy i koty znają wnętrze człowieka lepiej niż inni ludzie..."[Elenor H .Poter] oh...witam was Kochani,własnie wrócilismy z" piesami" z porannego joggingu i wiecie co??? cieszę się że ktoś zauważył w końcu że w szkole pikulskiego pracują też inni treserz ups TRENERZY tacy jak P.Dorotka czy P,Wojtek bo mnie dużo pomogła Jola znajdując często nadprogramowy czas,choć i tak wiem że to jest filozofia firmy PIKULSKIEGO TO JESTEM JEJ BARDZO WDZIĘCZNA ZA WŁOŻONA PRACE,jak widać nie jestem osamotniona w podziekowaniach dla szkoły Pikulskiego. POLECAM TEAM SZKOŁY PIKULSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
pelcu40 Re: Pikulski Dariusz treser 01.05.15, 07:08 zgadzam sie z Tobą lenka.a.lenart trenerzy z szkoły _Pikulskiego nie limitują czasu dla klientów,jak trzeba to godzina przeradza się w trzy i nie chcą dopłat ,mówią że mają tyle czasu dla psa i klienta ile trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
pelcu40 Re: Pikulski Dariusz treser 30.04.15, 10:32 ja nie dziekuje zeby nie zapeszyc bo dopiero mamy pare lekcje u Pikulskiego ale postepy sa widoczne juz teraz pies atakował mi inne psy a teraz jest wyspokojony i zauważa mnie a wczesniej jak wpadł w amok to...... Odpowiedz Link Zgłoś
53norbert Re: Pikulski Dariusz treser 19.04.15, 23:00 witam wszystkich ,widzę że szkoła DARKA _PIKULSKIEGO znowu jest na topie tak jak w tedy gdy była kręcona reklama w telewizji z udziałem psów wyszkolonych przez DARKA -PIKULSKIEGO i gdy Pikulski wypożyczał wyszkolonego psa do filmu. Ja osobiscie też jestem zadowolony z wyszkolonego psa przez_ PIKULSKIEGO_a atmosfera na szkoleniu..... była supeeerrr :):) JAK ZWYKLE POLECAM SZKOŁĘ DARIUSZA PIKULSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś