whiskey8 27.06.05, 14:45 wczoraj w nocy znalazłam kotka wymalowanego przez jakichś debili sprayem, mój wet jest bezradny. kotek je i pije , wycięłam mu sierść na tyle ile się dało ale jest bardzo osowiały. czy mogę jeszcze coś dla niego zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annskr Re: kotek pomalowany sprayem 27.06.05, 16:05 Przytulać, głaskac, oczywiście karmić, odrobaczyć, zaszczepić i czekać, aż sierć odrośnie :)) Znajomi dwano temu znaleźli kociaczka w farbie olejnej, z jednym oczkiem zaklejomym, Wystrzygli, oczko było operowane, a teraz mają piękną buro-pręgowaną Kocię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
whiskey8 Re: kotek pomalowany sprayem 27.06.05, 16:17 jest głaskany i przytulany, w tej chwili "komputeryzuje" się z moja córką ,bałam się czy nie zatruł sie tym lakierem . A nasze pozostałe 15 kotów co chwilę zagląda do pokoju i chyba są w większym szoku niż my, choć większość z nich też dramatycznie trafiła do naszego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: kotek pomalowany sprayem 27.06.05, 18:27 hm... moze po prostu kocine ogolic i poczekac az futerko odrosnie???W tym czasie kota nie wypuszczac z domu?? Odpowiedz Link Zgłoś