daga022 22.07.05, 22:17 Mam od niedawna zółwia (odziedziczonego). Czy może ktoś mnie uświadomić czy skorupa zółwia czaerwonolicego powinna być twarda? Bo mój ma miękką, może mu czegoś brakuje, ale czego....???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avasawaszkiewicz Re: zółw czerwonolicy 23.07.05, 22:06 Czy tak czy siak uważam, że powinnaś wybrać się z nim do lekarza na kontrolę aby poinstruował Cię co i jak. Jeśli chodzi o skorupę to owszem powinna być twarda ale nie tak jak zółwia stepowego. Twardość a zwłaszcza przez internet to pojęcie względne :). Zajrzyj za to na te strony: www.poradaprawna.pl/artykul.php?id=5190&Session=e81db5dc9af373ecd8eb9ca585cd4f0d strony.aster.pl/zwierzak/zolw.html Takich stron na internecie wynajdziesz mnóstwo :) Pozdrawiam - ava Odpowiedz Link Zgłoś
antonina.cz Re: zółw czerwonolicy 12.08.05, 10:38 stona nt czerwonolicych: www.czerwonolicy.waw.pl Jeżeli miałabyś jakieś szczegółowe pytania nt żółwia - twórca strony jest moderatorem działu żółwie na www.terrarium.com.pl - na "terrarium" udziela porad specjalizujący się w dziedzinie gadów dr biologii - wykładowca na jakiejś wyższej uczelni a także jeden z lepszych w polsce gadzi weterynarz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś