znajoma1 21.12.02, 05:08 Mam duze problemy z myciem owczarka niemieckiego. Ucieka. A jak uda mi sie go zlapac to jak go unieruchomic? Uwiazac do drzewa? (mam duzy ogrod). Bardzo prosze o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znajoma1 Re: Prosba do wszystkich forumowiczow 23.12.02, 12:19 Ojej :(((( Nikt mi nie pomoze? Nawet jako prezent gwiazdkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Prosba do wszystkich forumowiczow 23.12.02, 13:06 Z przyjemnością bym pomogła ale mam amerykańskiego cocker spaniela, który uwielbia się kąpać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Prosba do wszystkich forumowiczow 23.12.02, 17:13 Moje psy kąpane są w łazience. Wnosze je tam na rękach, bo nie bardzo sie kwapią do kąpieli. A jak już są pod prysznicem, to z wyrazem rezygnacji na pyskach znoszą ten dopust Boży, jakim jest kąpiel. Potem wycieranie (to juz lubią), i obowiązkowo smakołyk - na pociechę po starzsnym zabiegu ;) Czy ty kąpiesz psa w ogrodzie? O tej porze roku może to nie byc przyjemne ani dla niego, ani dla ciebie. Latem na działce czasem muszę psa wyprać, wtedy jest przywiązany d drzewa, bo gonić za nim z wiadrem - o nie, dziękuję.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma1 Dziekuje Seli i Piasi 25.12.02, 03:38 bardzo i Wesolych Swiat i Swietnego Nowego Roku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś