tymulek 22.10.07, 18:18 jak w temacie... czego sie spodziewac?? roznoczesnie mam podac encortolon.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.jozwik Re: jak psy znosza Leukeran 22.10.07, 20:07 niestety nie jestem weterynaryjnym onkologiem - a to głównie oni specjalizują się w chemioterapii i maja z nia najwieksze doswiadczenie. Proponuję zapytac onkologa, który wczesniej stosował ten lek. Na pewno można sie spodziewac złego samopoczucia, braku apetytu, wymiotów, wypadania sierści, pogorszenia funkcjonowania wątroby i nerek, biegunek, żółtaczki i wielu innych niedobrych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: jak psy znosza Leukeran 22.10.07, 22:08 Czy Pani leczylaby chemia swojego psa?? Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: jak psy znosza Leukeran 23.10.07, 07:56 boje sie skutkow ubocznych rowniez temu ze Pies ma arytmie, szmery, niedomykanie - osluchowo stwierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
ewa3229 Re: jak psy znosza Leukeran 23.10.17, 09:46 Mój pies bierze Leukeran od 4 tygodni, dostaje też Bioprazol osłonowo i leki typu "renal". Jak dotąd nie widać skutków ubocznych kuracji, (czasem zdarza się rzadsza kupka). Sunia (prawie 10 l.) jest wesoła i ma apetyt, chodzi na długie spacery, po których robi sobie drzemkę. Dopiero analizy pokażą, czy parametry krwi itd zmieniły się na niekorzyść, oby nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: jak psy znosza Leukeran 23.10.07, 22:36 tymulek napisała: > Czy Pani leczylaby chemia swojego psa?? Jeśli lekarze leczący mojego psa zdecydowaliby, że jest to metoda leczenia dająca największe szanse na wyleczenie, nawet jeśli byłyby to nikłe szanse, to tak, leczyłabym, i trzymałabym kciuki za sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: jak psy znosza Leukeran 23.10.07, 22:43 mialam potwornego doła, bałam sie skutkow ubocznych, dodatkowego cierpienia Psiego dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś