tinka07 27.12.07, 18:11 Kto moze niech patrzy, ja nie moge. łzy same kapią na klawiaturę...:((( Po co oni to robią??? Po co?? Ludzie sa okrutni, potwory!!! pl.youtube.com/watch?v=Yw0frqCfL-U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert.flasz1 Re: testowanie eukanuby 28.12.07, 09:58 tinka07 napisała: > Po co oni to robią??? Po co?? Ludzie sa okrutni, potwory!!! Jak to po co??? Żeby najlepsza, zbilansowana, specjalistyczno - weterynaryjna karma smakowała, przez co sprzedawała się lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: testowanie eukanuby 28.12.07, 11:19 Jeśli wydaje się Wam,że tylko Eukanuba testuje karmy to jesteście w błędzie. A film jest sprzed kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: testowanie eukanuby 28.12.07, 13:29 A ja czekam, aż pojawi się tu wpis w rodzaju: Ja kupuję tylko karmę XXX - oni kochają zwierzątka i robia wszystko, żeby były szczęśliwe. Muj piesek/kotek odkąd je XXX zaczął mówić i grać w szachy, a do tego mają jeszcze fajne promocje... I całkowitym przypadkiem będzie fakt, że autorem wpisu będzie pracownik PR firmy XXX... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: testowanie eukanuby 28.12.07, 17:33 A jak myślisz, skąd wiedzą, jaki powinien być optymalny skład karmy? Pies sam im tego nie powie, muszą przecież sprawdzić, co się z ni stanie, gdy będzie miał niedobory jakiegoś składnika, a co - gdy dostanie go za dużo...Nie mówiąc już o karmach leczniczych....I o szamponach...i preparatach na kleszcze i pchły..i tak dalej... Podejrzewam, że każda firma to robi. Tak właśnie - szczęście naszych kochanych domowych kotków i piesków jest okupione cierpieniem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: testowanie eukanuby 29.12.07, 18:16 Właśnie... Przecież tylko kosmetyków nie wolno testować na zwierzętach, bo obrońcy zwierząt futerkowych strasznie się burzą. Wyobrażacie sobie wór albo puchę weterynaryjnej paszy treściwej dla Waszych pupilków z dumnym napisem w widocznym miejscu "not tested on animals"?:-P Odpowiedz Link Zgłoś